Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrı olmuyor ınan bana normal muayene daha zor konuşuyor senle ordaki dr hiç birşey anlamiyorsun bile korkma canim bence yaptir kafan rahat olur en azından
Evet bi yandan da öyle diyorum aklımda şüphe kalmaz ona da en başından baktırmış olurum. Ama hayatında hiç adet düzensizliği yaşamamış birisinde pcos manzarası olabilir mi ve bunca yıl hiç duymadım böyle bi şeyi Allah allaahhh çıkamıyorum işin içinden

Cunku böyle dönemlerden kendi vhcudumuzu cok dinliyoruz, en ufak birseyi buna yoruyoruz beklentimiz olduğu için.. daha önceki zamanlarda da cok yaşadım bunu
Kesinlikle dün akşamdan beri meme etrafım koyulaşmaya başladı gibi hissediyorum. Psikolojik diyip geçiyorum şu anda

Surelab bende güvenmiyorum, bende de 10 dakikanın sonlarına doğru çizgi çıkardı hep bu ay. Birdaha alacağım bir marka değil

Otobüsle gitcem laf olur diyor eee diyorum kızın gelsin sicak çıkamam dedi kizi da diyorum arabanın anahtarını ver saklamış bnde yok baban götürmüştür diyor
Efe ye diyorum sen yanlış anladın diyor
O 7 çocuğu testle mi öğrenmiş hastane yüzü bile görmemiş maşallah belli oluyor dedim bnde ama işine geldiğinde bnden genç bilgili sayar kendini efe ye anneme geccem diyorum orda yorulursun bosver uzak modunda çıldırtcaniz mi analı oğlanli beni dedim seninle ne konuştuk ne yapıyorsun dedim göreve cikcam konuşuruz dekis yalan kaçtı resmen babasi gelince ona dicem o gelsin karısının kızının hakkından yoruldum ben bedensel değil ruhsal yoruldum kasiklarima falan agri girdi sinirden

Evet canim bende yeni duydum baktim biraz bu şekilde olan varmış valla bende anlamadım.benimde duzenli dr femera verdi bu ay dr takibinde gidicem yarın 8 günüm k ontrolum var

Ay yıkıldım Resmen Deniz'in kayınvalidesini yolasım geldi pardon ona kayınvalide denmez tam kaynana yaa

Kuzum sen ovulasyon testi yapıyor musun? Yapıyorsan atsana bi toplu şekilde resmini, pcoslarda genellikle koyuluk oluyor uzun süre

Canım 38 yaş. İkinci çocuk için Bir yıla yakındır uğraşıyoruz. Ovu takipli şubattan beri. Ama araya covit girdi şu bu off ne biliim. Eylüle kaldı umutlar
Ah canım ya niye üzülüyorsun benim yaş 38 ilk bebek ikinciyi inan istemiyorum çok zorlanıyorum.ilk çocuğu olanların daha kolay olur inan

Üniversite araştırma hastanesine mi gittin, 3 aydır korunmuyoruz demişsin aslında kısa bir süre ama hemen sperm testi ve hsg istemesi şaşırttı. Çünkü hiçbir doktor hemen bunlara girişmiyor. Bende 3 farklı doktora gittim şu 8 aylık süreçte ama en son gittiğim pcoya yatkınlık var dedi bende şaşırdım. Bir tedavi veya başka birşey önermedi. Sadece fiyatı 350-400 civarı birşey olan folik asit önerdi, pkolular içinmiş ama almadım.

Ay yıkıldım Resmen Deniz'in kayınvalidesini yolasım geldi pardon ona kayınvalide denmez tam kaynana yaa
hayir sanki burda iş yapmıyorum efe beye göre ailesi melek çok iyi benm annem iş yapayım diye beni bekliyor sanki
Izindeyken de benm ailemin evinden cikmadi ha annesigile nadir geldi çünkü orda yaşıtları vardı dayılarm amcalarım kuzenler falan hepsi enişte enişte diye el üstünde tuttu arpasi fazla geldi herhalde efe nin
Kaynanamda onun kıskançlığını yapıyor oraya gittik bunlara gelmedik diye ben dedim ananı da anamı da istemiyorum evimi istiyorum diye dinlemedi efe

Eşimle tartışmam oldu ya burda test almaya gitcem kv herseye engel herseye karışmaya uğraşıyor daha 50 yaşında ama sanırsın 80 yaşında insan gibi davraniyor salmadi cikamadm
Ya sen kaç yaşındasın? Dışarı çıkmak için neden kayınvalidenden izin alıyorsun, sen özgür bir bireysin. Bende eşim bedelli askerliğe gittiğinde 1 hafta annemde kaldım 1 hafta da kayınvalidem de, dışarı çıkacağım zaman çarşıda işim var çıkıcam diyip çıktım. Sünnet düğünü vardı akrabanın oğlunun, ben gidicem gelmek istersen sende gel anne dedim. Yani izin alma olaylarına hiç girmedim. Bu ne böyle yaaa

Kuzum sen ovulasyon testi yapıyor musun? Yapıyorsan atsana bi toplu şekilde resmini, pcoslarda genellikle koyuluk oluyor uzun süre
1 kez yaptım canım atıyım onu bi dalgalanma görmedim

Eklentiler

• 95322663-8354-466B-A306-E37415F1540D.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 60
Canım iki gün var Bat a. Kan için fırsatım yok bugün. Yarın gidicem eğer kırmızı gelmezse. Belki dediğin gibi kimyasal oluyor
Ah canım ya niye üzülüyorsun benim yaş 38 ilk bebek ikinciyi inan istemiyorum çok zorlanıyorum.ilk çocuğu olanların daha kolay olur inan
Benim kızım özel durumlu. Kardeşi olmasını çok istiyoruz da ondan ekstra üzülüyorum elimde değil
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin seninde kuzucum

Medical park hastanesinde bi profa gittim kuzum. Daha önce başka doktorlara da gittim ama bu pcos birden çıkan bi şey değil bildiğim kadarıyla nasıl böyle bi anda dedi anlamadım. Pcos manzarası var dedi direk. Normal folbiol yazdı bana da yarım kullan dedi. Reglimde aşırı düzenlidir benim 2 döngü arası 28-29-30 en fazla.

Izin alma değil zaten çarşı uzak ya otobüsle gitcem ya arabayla arabanın anahtarı yok hemen etraf beni gözetliyor sanki laf etmek için kendin gitme laf olur diyor evde kalmış kız sendromlu görümcemde sıcakta cikamazmis oyle böyle otobus saati de geçti onlarla uğraşcam diye araba anahtarını bulursam giderim zaten onu arıyorum bu arabayı ben aldım oğlun degil biliyon demi anahtarı elleme dedim bnde değil diyor yemin ediyorum diğer araba anahtarı da yok şaka gibi hangisini bulursam onunla gitcem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…