• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam.. Surelab gebelik testlerinin yalancı pozitifliği ile moralim çok bozuldu. Bat a 2 gün var. Testte çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor ama dün kahverengi akıntım oldu. Bugün de pembemsi. Yani regl geliyorum diyor. Bu test beni cidden yanılttı. Moralim çok bozuk. Sancım filan da yok. Bu ay hatta cidden diğer aylardan çok farklı belirtiler hissetmiştim. Hepsi psikolojik demekki. Artık kendimi dinlemiycem.
Aylar oldu ama bir türlü pozitif bir sonuç alamıyorum. 😔😔Nasip etmiyor Allah demek ki?
Kan testi vermeden emin olamazsin kıpkırmızı kan gelmiyor anladığım kadarıyla regl geciksin test yaptır kan testi

Kızlar günaydın bir kaç gündür bakamadım buraya inş yeni hamişler vardır kızlar benim bugün kontrolum vardı klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş biri 16.46 diğeri18.38 büyüklüğünden sağ tarafımda oluşmuş sol tarafımda oluşmamış doktor progestan verdi ve bu ay olmazsa bir daha ki ay çatlama iğneside verecek yumurtalar bu büyüklükte döllenir mi 1 hafta gün aşırı ilişki dedi ve kızlar ovulasyon testim bu şekilde kesinlikle pko olanlar doktor kontrolunde yumurta takibi yapın şu anda ovulasyonum daha koyu olması gerekmez miydi .kızlar aranızda progestan kullanan oldu mu
image.jpg

Kızlar selam.. Surelab gebelik testlerinin yalancı pozitifliği ile moralim çok bozuldu. Bat a 2 gün var. Testte çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor ama dün kahverengi akıntım oldu. Bugün de pembemsi. Yani regl geliyorum diyor. Bu test beni cidden yanılttı. Moralim çok bozuk. Sancım filan da yok. Bu ay hatta cidden diğer aylardan çok farklı belirtiler hissetmiştim. Hepsi psikolojik demekki. Artık kendimi dinlemiycem.
Aylar oldu ama bir türlü pozitif bir sonuç alamıyorum. 😔😔Nasip etmiyor Allah demek ki?
Canım o yerleşme kanaması olmasın

Merhabalar Kızlar hepimiz belirti arıyoruz dyr bir dipnot eklemek istiyorum. Biz Haziran ayında çalışmalara başladık. İlk başladığımız hafta bende koku hassasiyet mide bulantısı baş dönmesi oluştu. Gebelik olarak elbetteki başta düşünmedim ama mide bulantısı çok olunca acaba mı dedim. Neyse baya araştırdım ve 6. Haftadan önce olmaz diye okuyunca konduramadım. Ama randevu da almıştım dahileyeye. Neyse regl olduğum zamana denk geldi randevu ama benim için çok zor bir ay oldu bulantıdan yemek yiyemedim baş dönmeleri araba kullanmamı zorladı. Uyku hali dikkat dağınıklığı baya gebelik gibi duran bütün belirtiler vardı. Ve sonuç b12 eksikliği çıktı. Ama iğneleri bana doktor tam ovulasyon zamanı verdi bir tercih yaptım ve kullandım. O dönem çok iyiydim. Şimdi iğneler bitince gene benzer etkiler yaşamaya başladım. Kısacası buradan belirti paylaşan ve kendinde belirti arayan çok kişi oluyor. Beklenti içinde olduğumuz için vücudumuzu çok iyi dinliyoruz. Testiniz negatifse veya şüphe duyuyorsanız b12 düzeylerinize de baktırın derim. B12 sonuçta sinir gelişimi için önemli… B12 toparlamadan gebeliğiniz zaten sağlıklı ilerlemeyecektir. Belirtmek istedim☺️
Çok geçmiş olsun canım. Demekki çok düşük seviyelerdeydi senin değer. İğelerden sonra tekrar aynı hissetyisen. Bana d bir multi vitamin verdi doktor omega 3 içerikli hem de folik asit içinde alfabe gibi bütün vitaminler var :) Şimdi sen böyle yazınca hemen içeriğine tekrar baktım B12 var mı diye. Varmış oda.

Bat beklenen adet tarihi, sat son adet tarihi 👍🏻 İnşalkah gönlünden geçen olsun çok beklemeden 🥰
Aminn inş çok teşekkür ederim
Kızlar bu arada folik asit başlıycam
Önerdiğiniz bir marka var mı
Sizler ne kullanıyosunuz
Kan tahlili verdim bugün
Vitamin mineral ne eksikse bi çıksın diye

Çok geçmiş olsun canım. Demekki çok düşük seviyelerdeydi senin değer. İğelerden sonra tekrar aynı hissetyisen. Bana d bir multi vitamin verdi doktor omega 3 içerikli hem de folik asit içinde alfabe gibi bütün vitaminler var :) Şimdi sen böyle yazınca hemen içeriğine tekrar baktım B12 var mı diye. Varmış oda.
Aynen öyle 100 yakın çıktı değer.. Ben zaten değerimden ötürü paylaşmadım. Burada çok fazla belirtiler arıyoruz gebelik düşüncesine odaklanıp vücudumuzun uyarılarını göz ardı edebiliyoruz. Sonucunuz negatif çıkarsa kan testi ile değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin demek içindi...

Kızlar günaydın bir kaç gündür bakamadım buraya inş yeni hamişler vardır kızlar benim bugün kontrolum vardı klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş biri 16.46 diğeri18.38 büyüklüğünden sağ tarafımda oluşmuş sol tarafımda oluşmamış doktor progestan verdi ve bu ay olmazsa bir daha ki ay çatlama iğneside verecek yumurtalar bu büyüklükte döllenir mi 1 hafta gün aşırı ilişki dedi ve kızlar ovulasyon testim bu şekilde kesinlikle pko olanlar doktor kontrolunde yumurta takibi yapın şu anda ovulasyonum daha koyu olması gerekmez miydi .kızlar aranızda progestan kullanan oldu mu Eki Görüntüle 2896990
Aynı gidiyorduk seninle ☺️ ben de doktordan geldim. Bana da ç.iğnesi yaptı ve duphaston verdi. Ne farkı var bilmiyorum açıkçası. Yumurtaların gayet iyi büyüklükte. Pik olmadığına göre daha da büyür zaten. Her şey yolunda, inşallah güzel haberleri de birlikte paylaşırız 🥰

ya normalde kaç yumurta oluyor azı çoğu nedir yani bunun
Canım normalde her ay 1 yumurtamız oluyor ama ilaçla daha fazla yumurta elde ediliyor, hem de benim gibi yumurtaları gelişmeye ler için büyümesini sağlıyor. Herkeste farklı sayıda oluyor. 1 tane iyi boyutlarda olması yeterli zaten. 4-5taneden fazla olunca da sıkıntı olabiliyor. 6 yumurtam gelişmişti ilk başladığımda geçen yıl. O zamanlar gebelik olmadı mesela. 3.kez kullandığımda 1 tane yumurtam vardı ve gebelik oldu ama düşük oldu. Sayısına çok takılma yani

Aynı gidiyorduk seninle ☺️ ben de doktordan geldim. Bana da ç.iğnesi yaptı ve duphaston verdi. Ne farkı var bilmiyorum açıkçası. Yumurtaların gayet iyi büyüklükte. Pik olmadığına göre daha da büyür zaten. Her şey yolunda, inşallah güzel haberleri de birlikte paylaşırız 🥰

Canım normalde her ay 1 yumurtamız oluyor ama ilaçla daha fazla yumurta elde ediliyor, hem de benim gibi yumurtaları gelişmeye ler için büyümesini sağlıyor. Herkeste farklı sayıda oluyor. 1 tane iyi boyutlarda olması yeterli zaten. 4-5taneden fazla olunca da sıkıntı olabiliyor. 6 yumurtam gelişmişti ilk başladığımda geçen yıl. O zamanlar gebelik olmadı mesela. 3.kez kullandığımda 1 tane yumurtam vardı ve gebelik oldu ama düşük oldu. Sayısına çok takılma yani
sonunda aydınlandım teşekkür ederim. hep kafama takılıyordu

Benm dongumde 32 gun o yuzden ay bitmio. Gecen ay 30 gunde adet oldm bu ay catlamaya gore 3 gun erken olacak yeniden yumrtlama olmazsa neden acaba. Ewet cnm benm oglan 4 yasini gecti 4 olmadan hamile kalayim istedm ama olmadi 🤣 yas farki artiyor malesef. Benm pflan hep hastaydi o yuzden ben de kendimi anca toparladm. Yas 33 benm. Senin kac
Ben oğlum 4 yaşındayken istemeye başladım ama nasip olmadı pğlum 7 yaşında şuan :D Ben de 38 yaşındayım

Bat larımız aynı :KK70: Ama ben bu ovuasyonda ya geç kaldım yadad yumurtlamadım. Yada erken yumurtladım bilmiyorum ama deniyorum yinede
Öyle mii, süper 🥰 güzel haberler paylaşırız birlikte o zaman inşallah.. Daha önce de söyledim düzenli ilişkin olduysa hiç takılma, devam et ovülasyona da, belki daha olmamıştır yumurtlama. Gerilme boşuna, ilişkiyi bırakma yeter

Aynen öyle 100 yakın çıktı değer.. Ben zaten değerimden ötürü paylaşmadım. Burada çok fazla belirtiler arıyoruz gebelik düşüncesine odaklanıp vücudumuzun uyarılarını göz ardı edebiliyoruz. Sonucunuz negatif çıkarsa kan testi ile değerlerinize baktırmayı ihmal etmeyin demek içindi...
anladım ne demek istediğinizi. Ben de böyle bir yorum yaptım farklı açıdan. geçmiolsun tekrar.

Maşallah inş gebelik vardır. Var ise böyle erken öğrenip devam eden çok var. 1-2 kişi 6 da yakaladı 2 günde 1 kan testi kaset test ile koyulaşmayı takio etti ve kalp atışlarını bile duydular ☺️ İnş sizinki de davam edecektir 😌 bize de dua edin🙃
Amin inşallah dayanamayıp hastaneye tekrar kan verdim 0-2 referans aralıgı hastanenin ve doktor degerinin bir tık ustunde cıkmiş 2 gün sonra tekrar kan ver dedi

Back