• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 35 yasindayım. 29 yasinda evlendim. Hiç çocuğum yook. Daha önce çocuk istemiyorduk, son 4 aydır deniyoruz. Hemen olur sandık, olmuyor 😁 insallah olur artık ne diyelim.
Bende öyle sanıyordum canım ama öle değilmiş, ben ilk oğlana hamıle kalmadan eşime bol bol cevizli sucuk derler bizde ondan yediriyordum, bende yiyordum, çiğ kuruyemıs tuketıyordum, birde keçiboynuzu pekmezi içiriyordum her gün,🤣 annem ozmnlar erken daha evlılığınızın tadına bakın dıodu şimdide iyiki beni dinlememişsiniz diyor 🙈 şimdide ikinci olsun diye konuşuyor 😃 yani kısmetse olur inşallah kısmet değilse kıçımıda yırtsam olmaz, 0.0 kusurlerle hamıle kalanlar olmus yani Rabbim nasip ederse olur, biz elimizden geleni yapalım tevekkülü Allah tan.

L Larissa bu da benim aslında pozitif olmayan predictor testim.
Resmen aynısı 😳
Predictor pozitif değil canım. Bende de böyle çıkmıştı hamile değildim. Üzgünüm 🥲 kaset testteki hemen çıktıysa pozitif olabilir ama bekleme sonrası çıktıysa kuruma olabilir. Yine test yap? Artık kesin çıkar sanıyorum ki.
Ben kasette hiçbi şey görmüyorumki sorun orda fotoğrafta bi çizgi görünüyor ama çıplak gözle bakınca yok. E bi de regl günüm dündü ovulasyona göre o da olmayınca tam bi karmaşa 😂 test yapmaktan da midem bulandı yemin ederim o yüzden yapmicam dedim eğer olmazsam yarın direk kan veririm çizgi aramaktan kör olduk

Düğünün üstünden 10 ay geçti bebek olsaydı şimdi de doğmuştu bi olmadi dedi 🤣 esim dugunden 10 gün snra gitti siz düşünün 5 tane torunu var kocam yanımda yok kızına diyor ki sen bari bebek yap bunlar yavaş cikti
Bekleyelim bakalım kızı yapabilecek mi :D

Ayy bizim de 31 i 😍 herkes bu ay olsun diye bekliyor. Hepimizin gönlüne göre versin Allah 🙏🥰
Yazın hamılelık çekmek cidden çok zor benim ilk hamıleliğim öyle son ayları yaza geldi resmen fil gibi dolanıyordum ortada sadece oturuyordum sıcaktan hiç bişi yapamıyordum. O yüzden şimdi hamıle kalınsa yazı atlamış oluyorsun 🤣

Adet döngüne bağlı olarak değişiyor tabiki. Kaç günde bir adet oluyorsun canımcım?
Adet döndüm 28-29 arasında ama bu ay ovulasyon yaptım yumurtlamayı gördüm ordan saydım 14 diye 🤷🏻‍♀️
Kuzum ben çatlama gününden sonraki günü 1 olarak saydım seninki gibi, 15. günün sabahı hasta oldum. Yani senin kan vermen lazım :KK70:
Senin hesabına göre de bugün olmam lazım 😂
Benimki süründürcek ya belli ne çocuk oluyo ne regl ne oluyo içerde bilemiyorum😂😂

Yazın hamılelık çekmek cidden çok zor benim ilk hamıleliğim öyle son ayları yaza geldi resmen fil gibi dolanıyordum ortada sadece oturuyordum sıcaktan hiç bişi yapamıyordum. O yüzden şimdi hamıle kalınsa yazı atlamış oluyorsun 🤣
Evet benim de ilk hamileliğim kış ortasında oldu, ona rağmen yanıyordum, mutlaka çok zor olur yaz aylarında, hele ki bizim buraların sıcağında 🙈 daha önce 2 kaybım var. Birinin haberini yılbaşı gecesi vermiştim, diğerinin haberini de benim ve eşimin ortak doğumgününde vermiştim. Bu sefer de yıldönümümüzde gelir belki 🥰 hayırlısıyla, sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah

Ya herkeste ya bir doğumgünü ya bir evlilik yıldönümü 😍
Yarın benim eşimin doğumgünü, sabah erken gebelik testi yapacağım ama bata 5 gün varken test yapmış olacağım.. normalde hiç erken test falan yapmam ama varsa bir şey doğumgününde yakalamak efsane güzel olur 🙏🏻🙏🏻 Ama hiç bebek var gibi hissetmiyorum pek bi belirti falan da yok 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Resmen aynısı 😳

Ben kasette hiçbi şey görmüyorumki sorun orda fotoğrafta bi çizgi görünüyor ama çıplak gözle bakınca yok. E bi de regl günüm dündü ovulasyona göre o da olmayınca tam bi karmaşa 😂 test yapmaktan da midem bulandı yemin ederim o yüzden yapmicam dedim eğer olmazsam yarın direk kan veririm çizgi aramaktan kör olduk
Hayırlısı canım. Benim adet günlerim çatlamadan sonra saydığım 14 günden hiç gecikmedi. O yüzden sende umut var. İnsallah kanda 5+ değer görürsün.

Bende öyle sanıyordum canım ama öle değilmiş, ben ilk oğlana hamıle kalmadan eşime bol bol cevizli sucuk derler bizde ondan yediriyordum, bende yiyordum, çiğ kuruyemıs tuketıyordum, birde keçiboynuzu pekmezi içiriyordum her gün,🤣 annem ozmnlar erken daha evlılığınızın tadına bakın dıodu şimdide iyiki beni dinlememişsiniz diyor 🙈 şimdide ikinci olsun diye konuşuyor 😃 yani kısmetse olur inşallah kısmet değilse kıçımıda yırtsam olmaz, 0.0 kusurlerle hamıle kalanlar olmus yani Rabbim nasip ederse olur, biz elimizden geleni yapalım tevekkülü Allah tan.
Valla biz de gezdik tozduk, çocuk yapmadık. Pişman değilim ama 6 sene de çok yaw. Bari 4. Sene aklım basıma gelseymis de çalismaları başlatsaymışım 😁 bende amh 2,04 çıktı. Bu beni ne kadar idare eder onu da bilmiyorum.

Evet benim de ilk hamileliğim kış ortasında oldu, ona rağmen yanıyordum, mutlaka çok zor olur yaz aylarında, hele ki bizim buraların sıcağında 🙈 daha önce 2 kaybım var. Birinin haberini yılbaşı gecesi vermiştim, diğerinin haberini de benim ve eşimin ortak doğumgününde vermiştim. Bu sefer de yıldönümümüzde gelir belki 🥰 hayırlısıyla, sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah
Ayy hadi inşallah bizim evlilik ve eşimin doğum günü aynı tarih, benim seneye kaldı artık öyle bir süpriz, ama sıcaktada bebek neyim yapılmıyor valla havalar az serinlemesi lazım 🙈🤣

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@gumus8219 temmuz382 ay🤰
@grkmtml30 temmuz243 ay🤰
@Gnskrky1230 temmuz263 ay🤰
@m_i_h_r_e30 temmuz302 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@neys1 ağustos228 ay
@meff921 ağustos2810 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@hayattanumutlu2 ağustos31-
@Vulf2 ağustos271 ay
@yildizyildizyildizyildizz3 ağustos305 ay
@kizinbiri94 ağustos2313 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Ankaaa4 ağustos303 ay
@Punk34 ağustos3413 ay
@Esrakcshn4 ağustos357 ay
L Larissa 4 ağustos292 ay
@Tuvel5 ağustos298 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@-adre-5 ağustos3 ay
@Aysor6 ağustos266 yıl
@Okyanus_xx6 ağustos285 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
@M-elek376 ağustos221 yıl
@Ozlem9497 ağustos2710 ay
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@gLssHh7 ağustos3810 ay
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@busemakilic8 ağustos303 ay
@Pinky938 ağustos282 yıl
@yakamoz-918 ağustos298 ay
@Portakalimsi8 ağustos252 ay
@DuruAsil078 ağustos272 ay
@karapisso8 ağustos1 ay
@Ozlempltclk8 ağustos342 yıl
@moreandmore8 ağustos263 ay
@busemakilic8 ağustos303 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@Brideee9 ağustos271.5 yıl
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@busrabusrabusrabusra10 ağustos281 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@Yusrackfatma10 ağustos317 ay
@NAZ2011 ağustos1 ay
@Petunya50811 ağustos2611 ay
@Narence0611 ağustos251 yıl
@sheilata11 ağustos326 ay
@Hedossss11 ağustos222 yıl
@aleynnss11 ağustos247 ay
C charlottes 12 ağustos354 ay
@begonya_9212 ağustos294 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
@Gulsenn199314 ağustos285 ay
@fifii14 ağustos2718 ay
@12lavinya15 ağustos211.5 yıl
@sunandstars15 ağustos32
@tgceeee15 ağustos299 ay
M mavili_yeshll 15 ağustos2714 ay
@Sunrseee16 ağustos282 yıl
@Koredizisever268 ay
@Kadindiyorki17 ağustos295 ay
@Aesculape18 ağustos281 yıl
@Lemonade518 ağustos296 ay
@LeeSoon18 ağustos282 ay
@tugce211019 ağustos214 ay
@Parlakampul19 ağustos392 ay
@3cicekannesi19 ağustos255 ay
@Motiksa19 ağustos2615 ay
@karadenizkizi198220 ağustos383 yıl
R Random3 20 ağustos351 yıl
@Adelnaz20 ağustos3312 ay
@Brs169120 ağustos296 ay
@cenanes20 ağustos312.5 yıl
@Gazel211021 ağustos336 ay
@Angel260921 ağustos253 ay
@Yusra3022 ağustos313.5 yıl
@GreenLover23 ağustos301 yıl
@Sevdagunleri23 ağustos328 ay
@Bencebuarkadas24 ağustos262 yıl
@Ruyaaam12325 ağustos273 yıl
@Ruogasci25 ağustos265 ay
@Kindergarden2625 ağustos264 ay
MaviSasa234 MaviSasa234 25 ağustos313 ay
@Genckading25 ağustos266 ay
@Doktoraliguru25 ağustos362 ay
@shtc26 ağustos295 ay
@nilsu-g27 ağustos293 ay
@HTCNM27 ağustos32
@Tambikedi27 ağustos
@Sadecerenn27 ağustos241 ay
@karaca344327 ağustos314 ay
@A R Y A28 ağustos278 ay
@HoneyBear28 ağustos222.5 yıl
@kdv28 ağustos272 ay
@bal_oglanin_annesi29 ağustos282 yıl
@mavi_ylmz29 ağustos314 ay
@ladymiracle30 ağustos317 ay
Bat 31 ağustos
8 aydır deniyoruz
28 yaşındayım

Valla biz de gezdik tozduk, çocuk yapmadık. Pişman değilim ama 6 sene de çok yaw. Bari 4. Sene aklım basıma gelseymis de çalismaları başlatsaymışım 😁 bende amh 2,04 çıktı. Bu beni ne kadar idare eder onu da bilmiyorum.
Maşallah normal olması gereken sınırlarda benim bir 0.3 bir 0.5 çıktı o yüzden kat be kat şanslısın, ovu takıp et cnm valla erken menapoz da olunca cinsel yönden istekde azalıyor bazen o bile eziyet oluyor 🤦‍♀️ amh ların kıymetını bılın içime 50 yas üsyü teyze kaçmış gibi hissediyorum🤣

Maşallah normal olması gereken sınırlarda benim bir 0.3 bir 0.5 çıktı o yüzden kat be kat şanslısın, ovu takıp et cnm valla erken menapoz da olunca cinsel yönden istekde azalıyor bazen o bile eziyet oluyor 🤦‍♀️ amh ların kıymetını bılın içime 50 yas üsyü teyze kaçmış gibi hissediyorum🤣
Benim normal de eşimde testosteron yaşına göre düşük çıktı. Onda cinsel istek sınırlı. Doktor 4 gün üst üste deneyin dedi. Bizde imkansız şu an 😀

Ayy hadi inşallah bizim evlilik ve eşimin doğum günü aynı tarih, benim seneye kaldı artık öyle bir süpriz, ama sıcaktada bebek neyim yapılmıyor valla havalar az serinlemesi lazım 🙈🤣
Bunlar sadece tatlı tarafları yaa yoksa olsun da ne zaman olursa olsun. Onun haberini paylaşacağımız her gün özel olacak 🥰

Canm instgram kullanmıyorum maalesef numarası falan var mı ordan atsam aynen geçeceğim annemle esim smdi göreve cikti ondan haber alayım rahatlarım biraz daha hastalanmadm halen bekliyorum işte
Telefonu yok bildiğim kadarı ile sipariş hattı var. İnternetten bakabilirsin ama ona eşi baktığı için yorum yapmayabilir.

Sen ilk idrardan sonra kaç saat idrarını tutarak yaptın testlerini sanki çok konsantre idrar gibi geldi bana... susuzluk en az 2 saat beklemişsindir o ayrı ama idrarın çok konsantre gibi..

Benim normal de eşimde testosteron yaşına göre düşük çıktı. Onda cinsel istek sınırlı. Doktor 4 gün üst üste deneyin dedi. Bizde imkansız şu an 😀
Valla cnm benim kocamda ms hastası oda sürekli yorgun 🤣hele yazın mümkünse kıçlı baslı yatalım dıoz yani sıcaktan 🙈 macunlar fln gördum ben burda acaba onlardan yedırsen işe yararmı ki

Bunlar sadece tatlı tarafları yaa yoksa olsun da ne zaman olursa olsun. Onun haberini paylaşacağımız her gün özel olacak 🥰
Aynen öyle tabi her gün özelde nasip işte çokta üstelemicem valla bazen benim oğlan cinnet e getırıyor beni eşim diyor 2. Olsa napıcan valla bilmiyorum diyorum şöyle bir vazgeçmiyor değilim hani o yüzden olursa olur olmazsada kısmet artık zaten karın ağrım kasık ağrım gelıp gidiyor 6 si batın normalde bakalım ama bu ay böle düşündüğün için sapıtabilir gelmesi 🤣

Telefonu yok bildiğim kadarı ile sipariş hattı var. İnternetten bakabilirsin ama ona eşi baktığı için yorum yapmayabilir.

Sen ilk idrardan sonra kaç saat idrarını tutarak yaptın testlerini sanki çok konsantre idrar gibi geldi bana... susuzluk en az 2 saat beklemişsindir o ayrı ama idrarın çok konsantre gibi..
Canm esim burda olunca uyuma uyanma saatimiz belli olmuyordu açıkçası mesela sabah 9da ilk idrarimsa geri uyuyordum 11-12 den snra test yapıyordum canm yada 11de ilk idrarsa 12-1 gibi test yapıyordum sivi tüketimi hiç olmadan yani

Back