• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim. Evde olsam erteler olmazdım. Bekler de hamile olduğumu öğrenirsem 3 ay aşı olamam . Bu 3 ay içinde Covid geçirirsem diye diken üstünde olurum kesin. o yüzden bilmeden önce yaptırmak mantıklı geliyor. Daha önce covidi ağır geçirdim ( hala etkisi kaldı hatta) onun korkusu var. Ben aşı olmadan önce doktora gidersen eğer doktor görüşünü paylaşabilir misin?
Yarin gidicem canim mutlaka yazarim sana öglenden sonra 🌸

Sen kendinden cok onu sevindrmek istiyorsun sanrm. Benmki de kimyasal olmustu gecen aylarda atmis.testi bir yere onu bulmus bagira cagira gelio hamilesin niye demiosn die sewinmis garibim. İkna etmek ikk gunu mu aldi😁😁
Aynen öyle 32 günde adet oluyordum yanuna gittim ya 2 ay o zman 34 günü buldu hemen hastaneye götürdü beklemedi bile midem de kötüydü eee sonuç 1.20 cikti yok yani doktora dicem ki ne biliyon sen 1.20 sonuçta 0 değil o bebek var baba olcam ben dicem diyor sonuç göstermeye giderken 🤣🤣🤣

İnşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder. Ben kızıma femarayla kalmıştım+purogen iğneyle şuan femara ise yaramamis gibi görünüyor sanırım yine iğneye gecikcrk pazartesi tekrar kontrol var hayirlisi
Bir süre sonra etkili olmuyor evet. Ben ilk kullandığımda 4 yumurta gelişti, ikincide 2 ve sonuncu da 1 tane gelişti. 3 ay ara vermiştik zaten dış gebelikten dolayı. Taşındığım için doktor değiştirdim. Bu doktorum da ısrarla klomen dedi. Bakalım hayırlısı artık.. Ovülasyonla takip ediyorum hala silik, bugün 10.gündü. 2 gün sonra gittiğimde yumurta görecekmiyiz bakalım. Ama kasıklarıma dokunamıyorum, büyüdüğünü hissediyorum ben. Niye ovülasyonda çıkmıyor anlamadım. Daha kontrole gitmedin sen galiba. Dur bakalım işe yaramıştır belki. Emeklerimizin çabalarımızın karşılığını alalım inşallah 🙏

Çok haklısın canım rabbim dualarımızı geri cevirmesin dileyen herkese nasip etsin. Bende manevi olarak aslında o şekilde düşünüyorum olmazsa uzulmeyecegim diye hayırlısı olsun diyorum ya hep olamzsa rabbimdendir :) yine diyorum Allah'ım herşeyin hayırlısını versin 🙏
Amin amiinn insaAllah 😍❤️

Bir süre sonra etkili olmuyor evet. Ben ilk kullandığımda 4 yumurta gelişti, ikincide 2 ve sonuncu da 1 tane gelişti. 3 ay ara vermiştik zaten dış gebelikten dolayı. Taşındığım için doktor değiştirdim. Bu doktorum da ısrarla klomen dedi. Bakalım hayırlısı artık.. Ovülasyonla takip ediyorum hala silik, bugün 10.gündü. 2 gün sonra gittiğimde yumurta görecekmiyiz bakalım. Ama kasıklarıma dokunamıyorum, büyüdüğünü hissediyorum ben. Niye ovülasyonda çıkmıyor anlamadım. Daha kontrole gitmedin sen galiba. Dur bakalım işe yaramıştır belki. Emeklerimizin çabalarımızın karşılığını alalım inşallah 🙏
Kızım üç yaşında Allah bağışlarsa 🥰 ona hamile kalmak için tedaviye başladığımda doktorum ilk ay klomen verdi bende hicbi ise yaramadı ikinci ay femara+purogen iğne verdi o şekil bı yumurta elde etmiştik. Bugün gittim kontrole aynı bı degisiklik yok dedi pazartesi tekrar bakalım dedi. Ama zaten çok erken değil mi yumurta için reglimin birinci gününden itibaren bugün 7. Günü normalde kontrole 10. Günde cagiriyolar bilemedim. Pazartesiyi bekliyorum şuan. Benim bu hem tedavimi yapan hem Doğum doktorum inşallah yine aynı şekilde hamile kalırım,kalırız🙏

Arkadaşlarım benim bugün reglin 13. Günü ara kanaman oldu dün. Bugün öğleden sonra ovulasyon tek çizgi. Çıldırıyorum sabahtan beri ne demek bu anlamadım? Halbuki koyulaşmaya da başlamıştı. Yeniden düzelir mi dersiniz?
İlaca bir sonraki ay başlıycaz çünkü reglim sağolsun bayramda teşrif etti 🤦.

Çatlamadan sonra 14. gün oluyorum. 😏
Ben de ovu ilk kez bu ay yaptım o yüzden bakalım kaçıncı gün olucam 🤷🏻‍♀️ Koydum testleri de yanlış mı hesapladım ya bi bakar mısınn

Eklentiler

• 024C1162-EEA2-4CFA-8B62-A907CC7C711C.webp
    024C1162-EEA2-4CFA-8B62-A907CC7C711C.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 62
Back