Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana bi regl günü belirleyin kafayı yicemmmm artıkkkkkk test almaya gidemiyorum bir sürü testim var kendi evimde orayada gidemiyorum Kldim böyle ikilemde korku icindeym

Sende ben gibisin kızım var kardeş yap deyip duruyorlar..benim kızımı sözde benden daha iyi düşünecekler

Bana bi regl günü belirleyin kafayı yicemmmm artıkkkkkk test almaya gidemiyorum bir sürü testim var kendi evimde orayada gidemiyorum Kldim böyle ikilemde korku icindeym
sen su an neredesin bi bahaneyle cikamiyor musun bi mazeret dusunelim sana disari cikmak icin

arkadaslar ben asla cocuk istemiyorum su an mesaji veriyorum, 6 yillik evli oldugumuz icin ve eskiden gercekten hic istemedigim icin cizgimi bozmadim millet beni cocuk yapmaya ikna etmeye calisiyor su an, gecen abimin esi bari kazayla olsun diye dua ediyoruz artik sana kalsa sen hic yapmayacaksin diyor :)) benim gibi olun kafaniz rahat etsin D Dnzylkn

Milletten değil canım ben gerçekten istiyorum 7 senelik iliski var o zamanda bile evlenince hemn bebek olsun diyorduk( 5 sene nişanlı kaldık işte o surecte)

Milletten değil canım ben gerçekten istiyorum 7 senelik iliski var o zamanda bile evlenince hemn bebek olsun diyorduk( 5 sene nişanlı kaldık işte o surecte)
benim de artik milletten degil gercekten cok istiyorum ama oldu mu olmadi mi diye surekli soracaklari icin hicbir zaman soylemedim artik istiyorum diye iyi ki soylememisim diyorum simdi kesin olmuyor moduna girerlerdi

Canım o da doğru değil bence ya, bu sefer aniden olunca istenmeyen çocuk adı takılacak.
İstemiyorlardı ama oldu, acaba sevecek mi çünkü hiç istemiyordu vs vs

benim de artik milletten degil gercekten cok istiyorum ama oldu mu olmadi mi diye surekli soracaklari icin hicbir zaman soylemedim artik istiyorum diye iyi ki soylememisim diyorum simdi kesin olmuyor moduna girerlerdi
Etrafa bizde belli etmiyoruz nasip diyoruz hele esim sanki hic istemiyor gibi daha karımı görmedim ne çocuğu daha ben çocuğum hele bi geleyim gibi modlarda

Eklentiler

• IMG_20210803_162241.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…