- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.501
ayyyy gel de çıldırma bunlaraO yüzden çıkmıyorum bile dışarı kendi kızları benim nisan zamanı evlendi daha yeni hamile (4 senelik evli) diyor ki bizim kız istemedi kendilerine gelince istemedi bize gelince olmuyor
Yok canm o sinir ötesinde suriyede 4 senedir bu sene Turkiyeye geldi iste smdide ırak taSenin eşinde mi denizci
Kesinlikle bu ay ah bi hastalanmazsam o kadar sevincem ki eşimi düşünemiyorum bileayyyy gel de çıldırma bunlara
Sende ben gibisin kızım var kardeş yap deyip duruyorlar..benim kızımı sözde benden daha iyi düşüneceklerben bu sene köye gittim bayram için. Gören kim varya yok mu yapmıyor musun başka yok kardeşsin bırakma çocuğu yok bilmem ne. Sanki biz istemiyrz. Artık dua edinde hayırlısıyla olsun bi kardeşi dedim ne yapayım
sen su an neredesin bi bahaneyle cikamiyor musun bi mazeret dusunelim sana disari cikmak icinBana bi regl günü belirleyin kafayı yicemmmm artıkkkkkktest almaya gidemiyorum bir sürü testim var kendi evimde orayada gidemiyorum Kldim böyle ikilemde korku icindeym
Eczane yok canm yakında kv evindeyim bensen su an neredesin bi bahaneyle cikamiyor musun bi mazeret dusunelim sana disari cikmak icin
Aynen canım. Bizde isityoruz ama ne yapalım olmayınca allah bilir.Sende ben gibisin kızım var kardeş yap deyip duruyorlar..benim kızımı sözde benden daha iyi düşünecekler
Milletten değil canım ben gerçekten istiyorumarkadaslar ben asla cocuk istemiyorum su an mesaji veriyorum, 6 yillik evli oldugumuz icin ve eskiden gercekten hic istemedigim icin cizgimi bozmadimmillet beni cocuk yapmaya ikna etmeye calisiyor su an, gecen abimin esi bari kazayla olsun diye dua ediyoruz artik sana kalsa sen hic yapmayacaksin diyor :)) benim gibi olun kafaniz rahat etsin D Dnzylkn
benim de artik milletten degil gercekten cok istiyorum ama oldu mu olmadi mi diye surekli soracaklari icin hicbir zaman soylemedim artik istiyorum diyeMilletten değil canım ben gerçekten istiyorum7 senelik iliski var o zamanda bile evlenince hemn bebek olsun diyorduk( 5 sene nişanlı kaldık işte o surecte)
Normal test. Lapaguik marka. Çok erken bile olsa çıkar bu markada.peki sen normal test mi yaptın erken gebelik testi mi
Canım o da doğru değil bence ya, bu sefer aniden olunca istenmeyen çocuk adı takılacak.arkadaslar ben asla cocuk istemiyorum su an mesaji veriyorum, 6 yillik evli oldugumuz icin ve eskiden gercekten hic istemedigim icin cizgimi bozmadimmillet beni cocuk yapmaya ikna etmeye calisiyor su an, gecen abimin esi bari kazayla olsun diye dua ediyoruz artik sana kalsa sen hic yapmayacaksin diyor :)) benim gibi olun kafaniz rahat etsin D Dnzylkn
Ben ilk kızıma femarayla hamile kalmıştım. Şimdi yine kullandım bugün bitti doktorum gel dedi gidiyorum bakalım kontrole inşallah buyuyolardirEvet benim 2. Kullanisimbeklemedeyim bakalim
Etrafa bizde belli etmiyoruz nasip diyoruz hele esim sanki hic istemiyor gibi daha karımı görmedim ne çocuğu daha ben çocuğum hele bi geleyim gibi modlardabenim de artik milletten degil gercekten cok istiyorum ama oldu mu olmadi mi diye surekli soracaklari icin hicbir zaman soylemedim artik istiyorum diyeiyi ki soylememisim diyorum simdi kesin olmuyor moduna girerlerdi
benımkıde aynı ama gün var ya cıkmayabilir hemen umutsuzluğa kapılmayalım ki ben sabah yaptım 1-2 dakika içinde bıraktım üzerimi giydim işe geldim birdaha bakmadım unuttum ooradaNormal test. Lapaguik marka. Çok erken bile olsa çıkar bu markada.
Cnm kist falan var mi sen de benmnkist oldugu ay butun ay pikti ovulasyonlarimCanm ilk foto bayram günü sabah ikincisi 2 saat snrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?