- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.481
aynen, ben çekiniyorum yani soramıyorum arkadaşıma bile hala çocuk düşünmüyor musunuz diyemiyorum üzülür diye. Bize ne yada size ne kardeşim doğurunca siz mi bakacaksınız demek lasım :)Herkes aynı desene insanlar haklı okursun atama sorarlar gelirler ne zamn evlencen derler evlenirsin bebek sorarlar bebek olur ikinciyi sorarlar insan oğlu susmuyor illa yorum yapacak birsey buluyor
Geçen nisanda kocam izinden gitti komşu sordu bebek var mi yok dedim.snra mayıs sonu gibi tekrar soruyor kocasiz çocuk oluyor mu yenge geçende sordun efe yokken nasıl bebek olsun dedim.sinirlenmmistim ama eve gelip bir güzel agladm uzuntumdenaynen, ben çekiniyorum yani soramıyorum arkadaşıma bile hala çocuk düşünmüyor musunuz diyemiyorum üzülür diye. Bize ne yada size ne kardeşim doğurunca siz mi bakacaksınız demek lasım :)
yoo iyi cevap vermişisn bence büyük deyip saygı göstermekte bir yere kadarGeçen nisanda kocam izinden gitti komşu sordu bebek var mi yok dedim.snra mayıs sonu gibi tekrar soruyor kocasiz çocuk oluyor mu yenge geçende sordun efe yokken nasıl bebek olsun dedim.sinirlenmmistim ama eve gelip bir güzel agladm uzuntumden
Kendime göre var. Canım aşırı acılı ekşili şeyler çekiyor. Uyku halim vardı iki gün. Ama bugün negatifi gördüm bakalım umutluyum.sende bana yaz mutlaka . bir belirtn var mı peki ?
Komşulara dert oldu 4 koca karı tövbe yarabbim tembel diyen mi aramazsın olmuyor mu istemiyor musunuz diye soran mi aramazsn kiz iki dakka hava alayım diye kapı önüne çıkıyorum sorulardan bıktım smdi esim izne geldi gitti ya yine başlayacaklar sormayayoo iyi cevap vermişisn bence büyük deyip saygı göstermekte bir yere kadar
Uyku hali bnde 10 gündür varKendime göre var. Canım aşırı acılı ekşili şeyler çekiyor. Uyku halim vardı iki gün. Ama bugün negatifi gördüm bakalım umutluyum.
benim eşim de asker seyiri eksik olmaz 4-5 aylık gider gelir soranlara diyodum valla tüpçüden mi istersiniz sütçüden mi siz seçin ona göre yapayım diye susuyolardı hemenKomşulara dert oldu 4 koca karı tövbe yarabbim tembel diyen mi aramazsın olmuyor mu istemiyor musunuz diye soran mi aramazsn kiz iki dakka hava alayım diye kapı önüne çıkıyorum sorulardan bıktım smdi esim izne geldi gitti ya yine başlayacaklar sormaya
onların kafası çok boş kalmış bence. İşleri de yok besbelli. Kendilerine oyalancak konu arıyorlar. Takma artık sen onları he de geçKomşulara dert oldu 4 koca karı tövbe yarabbim tembel diyen mi aramazsın olmuyor mu istemiyor musunuz diye soran mi aramazsn kiz iki dakka hava alayım diye kapı önüne çıkıyorum sorulardan bıktım smdi esim izne geldi gitti ya yine başlayacaklar sormaya
Ben evleneli 1 sene olacak bu ayın sonunda ama.kendimi 4 aylik evli sayıyorum eşimi gördüğüm sürece yanibenim eşim de asker seyiri eksik olmaz 4-5 aylık gider gelir soranlara diyodum valla tüpçüden mi istersiniz sütçüden mi siz seçin ona göre yapayım diye susuyolardı hemen
O yüzden çıkmıyorum bile dışarı kendi kızları benim nisan zamanı evlendi daha yeni hamile (4 senelik evli) diyor ki bizim kız istemedi kendilerine gelince istemedi bize gelince olmuyoronların kafası çok boş kalmış bence. İşleri de yok besbelli. Kendilerine oyalancak konu arıyorlar. Takma artık sen onları he de geç
Olmaz inşallah. Olursada bir dahaki aya inşallah.Uyku hali bnde 10 gündür varçikolata ama böyle yoğun çikolata istiyor benm canım da o yüzden regl olur diye düşünüyorum canm
sorma 3 yıldır evliyiz yarısında yoktu garibimBen evleneli 1 sene olacak bu ayın sonunda ama.kendimi 4 aylik evli sayıyorum eşimi gördüğüm sürece yani
peki sen normal test mi yaptın erken gebelik testi miKendime göre var. Canım aşırı acılı ekşili şeyler çekiyor. Uyku halim vardı iki gün. Ama bugün negatifi gördüm bakalım umutluyum.
Bnde oyle bi şans yok canm maalesef 2022de gorcem esimo tekrarOlmaz inşallah. Olursada bir dahaki aya inşallah.
Aynen bizimde öyle işte beni 2 ay yanına götürdü sırf bebek için iste ben gittim 5 gün snra kardeşleri gelli 2 ay kaldılar benle birlikte döndüler geri eee ev 1+1 sinir stresten oradayken olmadı zatensorma 3 yıldır evliyiz yarısında yoktu garibim
Geveze insanları hiç takma. Sen değerlisinO yüzden çıkmıyorum bile dışarı kendi kızları benim nisan zamanı evlendi daha yeni hamile (4 senelik evli) diyor ki bizim kız istemedi kendilerine gelince istemedi bize gelince olmuyor
Bebek için senş hanına götürdüyse niye Krdeşlerde geldi. Allahım Allahım.Aynen bizimde öyle işte beni 2 ay yanına götürdü sırf bebek için iste ben gittim 5 gün snra kardeşleri belli 2 ay kaldılar benle birlikte döndüler geri eee ev 1+1 sinir stresten oradayken olmadı zaten
Senin eşinde mi denizciBide esim gideli bir hafta olacak zaten canm 1 aylik izne gelmişti
Yok söylemem zaten hayırlısıyla olsun da bazende canm yanıyor olunca çık bağır hamileyim kapansın hepsinin agziGeveze insanları hiç takma. Sen değerlisin
Onun bunun sorularına muhatap bırakma kendini , Bizde istemiyoruz de kapat. Olursada deme. Sanki sevinecekmi?
Abilerini özlemişler onun eee git diyemedik onlarda gitmedi ben suçlu oldum suratım düşmüş onlar oradayken kardeşleri buraya gelince beni şikayet etmişler ailesineBebek için senş hanına götürdüyse niye Krdeşlerde geldi. Allahım Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?