Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes aynı desene insanlar haklı okursun atama sorarlar gelirler ne zamn evlencen derler evlenirsin bebek sorarlar bebek olur ikinciyi sorarlar insan oğlu susmuyor illa yorum yapacak birsey buluyor
aynen, ben çekiniyorum yani soramıyorum arkadaşıma bile hala çocuk düşünmüyor musunuz diyemiyorum üzülür diye. Bize ne yada size ne kardeşim doğurunca siz mi bakacaksınız demek lasım :)

aynen, ben çekiniyorum yani soramıyorum arkadaşıma bile hala çocuk düşünmüyor musunuz diyemiyorum üzülür diye. Bize ne yada size ne kardeşim doğurunca siz mi bakacaksınız demek lasım :)
Geçen nisanda kocam izinden gitti komşu sordu bebek var mi yok dedim.snra mayıs sonu gibi tekrar soruyor kocasiz çocuk oluyor mu yenge geçende sordun efe yokken nasıl bebek olsun dedim.sinirlenmmistim ama eve gelip bir güzel agladm uzuntumden

yoo iyi cevap vermişisn bence büyük deyip saygı göstermekte bir yere kadar

yoo iyi cevap vermişisn bence büyük deyip saygı göstermekte bir yere kadar
Komşulara dert oldu 4 koca karı tövbe yarabbim tembel diyen mi aramazsın olmuyor mu istemiyor musunuz diye soran mi aramazsn kiz iki dakka hava alayım diye kapı önüne çıkıyorum sorulardan bıktım smdi esim izne geldi gitti ya yine başlayacaklar sormaya

benim eşim de asker seyiri eksik olmaz 4-5 aylık gider gelir soranlara diyodum valla tüpçüden mi istersiniz sütçüden mi siz seçin ona göre yapayım diye susuyolardı hemen

onların kafası çok boş kalmış bence. İşleri de yok besbelli. Kendilerine oyalancak konu arıyorlar. Takma artık sen onları he de geç

benim eşim de asker seyiri eksik olmaz 4-5 aylık gider gelir soranlara diyodum valla tüpçüden mi istersiniz sütçüden mi siz seçin ona göre yapayım diye susuyolardı hemen
Ben evleneli 1 sene olacak bu ayın sonunda ama.kendimi 4 aylik evli sayıyorum eşimi gördüğüm sürece yani

onların kafası çok boş kalmış bence. İşleri de yok besbelli. Kendilerine oyalancak konu arıyorlar. Takma artık sen onları he de geç
O yüzden çıkmıyorum bile dışarı kendi kızları benim nisan zamanı evlendi daha yeni hamile (4 senelik evli) diyor ki bizim kız istemedi kendilerine gelince istemedi bize gelince olmuyor

O yüzden çıkmıyorum bile dışarı kendi kızları benim nisan zamanı evlendi daha yeni hamile (4 senelik evli) diyor ki bizim kız istemedi kendilerine gelince istemedi bize gelince olmuyor
Geveze insanları hiç takma. Sen değerlisin
Onun bunun sorularına muhatap bırakma kendini , Bizde istemiyoruz de kapat. Olursada deme. Sanki sevinecekmi?

Aynen bizimde öyle işte beni 2 ay yanına götürdü sırf bebek için iste ben gittim 5 gün snra kardeşleri belli 2 ay kaldılar benle birlikte döndüler geri eee ev 1+1 sinir stresten oradayken olmadı zaten
Bebek için senş hanına götürdüyse niye Krdeşlerde geldi. Allahım Allahım.

Geveze insanları hiç takma. Sen değerlisin
Onun bunun sorularına muhatap bırakma kendini , Bizde istemiyoruz de kapat. Olursada deme. Sanki sevinecekmi?
Yok söylemem zaten hayırlısıyla olsun da bazende canm yanıyor olunca çık bağır hamileyim kapansın hepsinin agzi

Bebek için senş hanına götürdüyse niye Krdeşlerde geldi. Allahım Allahım.
Abilerini özlemişler onun eee git diyemedik onlarda gitmedi ben suçlu oldum suratım düşmüş onlar oradayken kardeşleri buraya gelince beni şikayet etmişler ailesine
Aman bu ay olsun da çocuk sevindircez esim adak bile adadi artk o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…