Neyse Allahtan iğne filan yok yani inşallah olmaz.benim canm tatli ya dayanamamİğnesi fenaaa
Bende de başlarda biraz kalıyordu ama artık kalmıyo çıkarırken yavaş yavaş çekip bi taraftan da ucunu sürekli sıktığın zaman kalmıyoCrinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))
İğnesi ağrı yapıyor :)Progestan ağrimi yapiyor ya :) kapsulu yazdi doktor yoksa ignesinimi diyorsunuz
Kendime iğne yapıyorım da,doktor bunu uygun gördü şimdi bişi demek istemiyorum,sabredicez artık napalım:)Valla genelde uygun fiyatlı ilaçlar tavsiye edilir ama ben prolutex i tavsiye ederim kendine iğne yapabiliyorsan göbekten :) progestan gibi ağrısı yok en azından
Ama fitil filan iğnesi kdar etkili olmuyor o yüzden mecbur dayancaz buna emek içinNeyse Allahtan iğne filan yok yani inşallah olmaz.benim canm tatli ya dayanamam
Yok takiliyorum tabiki igneden hoslaşmam ama doktor yazmadi recetemde yoktu yani.Ama fitil filan iğnesi kdar etkili olmuyor o yüzden mecbur dayancaz buna emek için
Ne tatlı doktormuş oYok takiliyorum tabiki igneden hoslaşmam ama doktor yazmadi recetemde yoktu yani.
Estrofem progestoron vs bi ton ilac var tabiki ama igne yokNe tatlı doktormuş orabbim bu çektiklerimizi hayırla sonuçlndırsın Yarın ilk iğnemi vurulayım sonucu yazıcam süründüm mü ayaklandım mı
Erkendir bekleyin biraz15 ağustos 'da transfer olan arkadaslar.
Sizde durumlar nasıl.
Sabah evde test yaptım negatif.
Merhaba, ben israel aruh un hastasıyım işlemler irenbede yapılıyorMerhaba Izmir irembe'de tadavi olan varmı
Hayırlısı olsun inşallah,Allah evladınıza sağlık versin oluruna bırakın benceMerhaba ben de 29 ağustostan sona Dr kontrolü ile birlikte iğnelere başlayacağım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.36 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var ikinci tüp bebek denemem daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı.bu son. Denemem olacak inş oldu olmadı yoruldum artık .ilk tüp bebek denememde 3. Gün transferi yapılmıştı. Ve tutumayınca çok üzüldük .çok zor bir durum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Aramızda bir gün var hadi inşallah sırayla güzel haberi alırız sen pazartesi yapcam deyince çok heyecanlandım bende salı mı yapsamAslında senin 5. Günün transfer gününü saymıyorlar çünkü benim de 4. Günüm Pazartesi test düşünüyorum ben
Eşim bir sürü test getirmiş her gün yaparsın diye ahh adamdaki heves yaaAslında senin 5. Günün transfer gününü saymıyorlar çünkü benim de 4. Günüm Pazartesi test düşünüyorum ben
Benimki de piyasadaki testleri toplatcak nerdeyse ben yapmayayım kafayı bu işle bozmayayım diyeEşim bir sürü test getirmiş her gün yaparsın diye ahh adamdaki heves yaainşallah o hevesi kırılmaz
Ayy işte yaa napcaz böyle bilmem ben erkenden olsa bile çıkmaz diye son bi iki güne kadar yapmam ama yap yap diye başımın etini yer evde de test olmayınca rahattım doldurmuş gelmişBenimki de piyasadaki testleri toplatcak nerdeyse ben yapmayayım kafayı bu işle bozmayayım diye
Benim eşimde belirti yok hiç diyorum diye ağlayacaktı nerdeyse valla bunları düşünmek stres yapıyor bizi test almadım henüz hiçEşim bir sürü test getirmiş her gün yaparsın diye ahh adamdaki heves yaainşallah o hevesi kırılmaz
Aynen yaa belirti aramak da etkiliyo bizi aslında amaBenim eşimde belirti yok hiç diyorum diye ağlayacaktı nerdeyse valla bunları düşünmek stres yapıyor bizi test almadım henüz hiç
Merhaba ben de 29 ağustostan sona Dr kontrolü ile birlikte iğnelere başlayacağım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.36 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var ikinci tüp bebek denemem daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı.bu son. Denemem olacak inş oldu olmadı yoruldum artık .ilk tüp bebek denememde 3. Gün transferi yapılmıştı. Ve tutumayınca çok üzüldük .çok zor bir durum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.