Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Crinone jel kullanan arkadaşlarım :) ben bu ilacı tamamen sıkamıyorum galiba vajinadan çıkardığımda içinde biraz daha kalmış oluyor. Tamamen sıkabilen var mı :))
Bende de başlarda biraz kalıyordu ama artık kalmıyo çıkarırken yavaş yavaş çekip bi taraftan da ucunu sürekli sıktığın zaman kalmıyo

Ne tatlı doktormuş o rabbim bu çektiklerimizi hayırla sonuçlndırsın Yarın ilk iğnemi vurulayım sonucu yazıcam süründüm mü ayaklandım mı
Estrofem progestoron vs bi ton ilac var tabiki ama igne yok demekki hastaya gore degisiyor belki bilmiyorum :)) tatlidir ya masallah cok hanimefendi :) hadi haberdar edin gazimi oldunuz bilelim

Merhaba ben de 29 ağustostan sona Dr kontrolü ile birlikte iğnelere başlayacağım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.36 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var ikinci tüp bebek denemem daha önce 2 kez aşılama denedik olmadı.bu son. Denemem olacak inş oldu olmadı yoruldum artık .ilk tüp bebek denememde 3. Gün transferi yapılmıştı. Ve tutumayınca çok üzüldük .çok zor bir durum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Hayırlısı olsun inşallah,Allah evladınıza sağlık versin oluruna bırakın bence

Aslında senin 5. Günün transfer gününü saymıyorlar çünkü benim de 4. Günüm Pazartesi test düşünüyorum ben
Aramızda bir gün var hadi inşallah sırayla güzel haberi alırız sen pazartesi yapcam deyince çok heyecanlandım bende salı mı yapsam

Benimki de piyasadaki testleri toplatcak nerdeyse ben yapmayayım kafayı bu işle bozmayayım diye
Ayy işte yaa napcaz böyle bilmem ben erkenden olsa bile çıkmaz diye son bi iki güne kadar yapmam ama yap yap diye başımın etini yer evde de test olmayınca rahattım doldurmuş gelmiş

Benim eşimde belirti yok hiç diyorum diye ağlayacaktı nerdeyse valla bunları düşünmek stres yapıyor bizi test almadım henüz hiç
Aynen yaa belirti aramak da etkiliyo bizi aslında ama bi arkadaş yazmıştı ismini hatırlamıyorum evde yaptığı test negatif çıkmıştı sonra kan da pozitifi görmüştü onu okuyunca nasip diyorum inşallah bizlerde pozitifleri görüp eşlerimizin o sevincini kat kat yaşabiliriz

Hayırlısı artık :)

Bu cetro canımı acıtıyor gonalf cokgüzel yapıyorum bir sıkıntı olmuyor ama cetro inş bugün son olur yarınyapmak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…