Kasım ayında histereskopiyle polip aldırmıştım, simdi takvime bakıp saydım, ameliyattan sonraki 24.günde adet olmuşum.Herkese merhaba histereskopi ameliyatı rahimde polip olup adeti gecikenler var mı ben 23 Haziran’da adet oldum 1 temmuzda ameliyat oldum normalmi
Ben genetik testin çok da anlamlı olduğunu düşünmüyorum..genetiği düzgün olan embriyoların da tutanacağının garantisi yok..genetiği düzgün olmayan da zaten tutunmuyor..işin garibi bahçecide 3 deneme yaptık..doktorumuz bir kere bile genetik baktıralım demedi..ancak her olumsuz tedavi sonrası durumu genetiğe bağladı..Bizimde sperm hareketi ve morfoloji sıkıntımz var. Siz embryolara genetik testler yapmadan transfer etmeyin bence çünkü sperm kalitesi kötü olunca malesef tutmuyo. Bide microchip yöntemi ile tüp bebek yapın en kaliteli spermi seçiyorlar öyle
Allah kucağınızı doldurmayı nasip etsin..Benim de 3.denemem dün transferim oldu heyecanlı bekleyiş başladı yine
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...Benim de 3.denemem dün transferim oldu heyecanlı bekleyiş başladı yine
Bahçeci de iyi bir tüp bebek merkezi aslında yapmaları lazm. Ya simdi genetiği bozuk bi embriyoyu en azndan transfer etmezsn umutla da beklemzsnBen genetik testin çok da anlamlı olduğunu düşünmüyorum..genetiği düzgün olan embriyoların da tutanacağının garantisi yok..genetiği düzgün olmayan da zaten tutunmuyor..işin garibi bahçecide 3 deneme yaptık..doktorumuz bir kere bile genetik baktıralım demedi..ancak her olumsuz tedavi sonrası durumu genetiğe bağladı..
Tüp bebek tedavisi baştan sona umut etmeyle geçiyor zaten..sürecin kendisi hep yorucu bekleyişlerle dolu..Allah tamamına erdirecek umuduyla katlanıyoruz her bir şeye..dilerim bu uğurda mucizesini bekleyen bizleri Allahım boş çevirmez..Bahçeci de iyi bir tüp bebek merkezi aslında yapmaları lazm. Ya simdi genetiği bozuk bi embriyoyu en azndan transfer etmezsn umutla da beklemzsn
Benımki geçmiş mi yani hiç adetimin günü geçmezdi test yapip uzulmek istemiyorum bekliyorumKasım ayında histereskopiyle polip aldırmıştım, simdi takvime bakıp saydım, ameliyattan sonraki 24.günde adet olmuşum.
EvetDonör mu kullanacaksınız bu ay?
Hayırlısı olsun.bu sayfalarda bir arkadaş vardı iki sefer tüp bebek yaptırdı transfer olamadı yumurta kalitesi kötü diye daha yeni normal yolla gebe kaldı.
Hadi ya ben hic okumadim aksone ucuncu kezde ayni sorun nedenle hamile kalmayan vardi lices ismindeydi o arkadasin ismi neHayırlısı olsun.bu sayfalarda bir arkadaş vardı iki sefer tüp bebek yaptırdı transfer olamadı yumurta kalitesi kötü diye daha yeni normal yolla gebe kaldı.
Merhabalar..dondurulmuş embriyo tedavisine ne zaman başlayacağınız konusunda doktorunuzun yönlendirmesi ne şekilde? Ben hiç taze transfer olmadım..hep dondurulmuştu..tek farkı yumurta toplama ve önceki işlemler yok..adetle gidiyorsunuz yine ve ilaçlar kullanmaya başlıyorsunuz..Rahim uygun duruma ulaştığında ki 10-12 gün sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam çözündürülen embriyolar 5 dak. da transfer ediliyor..Allah'tan dondurulmuşlarınız varmış..inşallah bu sefer sorunsuz ilerler her şey..Merhaba arkadaslar temmuz ayında taze transfer yapıldı ama maalesef negatıf sonuclarindı. Dondurulmuşlarım var 2. Adetle mi gitsem yoksa bir ay daha mı beklesem sizce? Ayrıca dondurulmus tedavısı hakkında hıc bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Merhabalar..Öncelikle ikincisinin tutması iyi bir şey bence..demek ki tüp bebek tedavisine vücudunuz olumlu cevap veriyor..neden düşük yapmışsınız peki? Doktorlar ne dedi?Merhabalar ben de Ağustos ayında tekrar tedaviye başlayacağım bu üçüncü denemem olacak ikincisi tutmuştu ama düşük yaptım dondurulmuşum da yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah. Kürtaj oldum patolojiye gitti ama bişey çıkmadı bir de o süreçte sigarayı bırakamadım kendimi suçluyorum birazMerhabalar..Öncelikle ikincisinin tutması iyi bir şey bence..demek ki tüp bebek tedavisine vücudunuz olumlu cevap veriyor..neden düşük yapmışsınız peki? Doktorlar ne dedi?
İnşallah bu seferki deneme güzel sonuçlanır..
Büyük geçmiş olsun..biz bir yıl içerisinde 3 kere tedavi olduk ve yorulduk diyip biraz ara verelim dedik..son tedaviden bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar bizim oldu..keseyi gördük..Kalp atışını bile duyduk..ancak altı buçuk haftada mucizemiz yok oldu..yine de bir ümit dokuz haftaya kadar bekleyip sonrasında kürtaj oldum..demek ki en azından kendiliğinden de hamile kalabiliyorum diye sevinirken doktorlar bu hamile olma durumumu da tüp bebek tedavilerinde aldığım ilaçlara bağladılar..yoksa olmazmış..ki hayatımda elime sigara almışlığım yok..sağlıklı beslenirim..kilom yok..hatta fazla zayıfım..yani olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa da olmuyor..Teşekkür ederim inşallah. Kürtaj oldum patolojiye gitti ama bişey çıkmadı bir de o süreçte sigarayı bırakamadım kendimi suçluyorum biraz
Doktorum belirli bir zaman söylemedi uzakta oturuyoruz baya doktorumuzdan istediğiniz zaman gelirsiniz dedi bende fazla uzatmak istemiyorum açıkcası. Ben kendiliğinden hamile kalabiliyordum 2 kere düşük oldu 1 senedirde olmayınca tüpe karar verdik ama negatif sonuclandı. İnşallah dondurulmuslarla sansım yuksek olur. Allah isteyen herkese nasip etsiinMerhabalar..dondurulmuş embriyo tedavisine ne zaman başlayacağınız konusunda doktorunuzun yönlendirmesi ne şekilde? Ben hiç taze transfer olmadım..hep dondurulmuştu..tek farkı yumurta toplama ve önceki işlemler yok..adetle gidiyorsunuz yine ve ilaçlar kullanmaya başlıyorsunuz..Rahim uygun duruma ulaştığında ki 10-12 gün sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam çözündürülen embriyolar 5 dak. da transfer ediliyor..Allah'tan dondurulmuşlarınız varmış..inşallah bu sefer sorunsuz ilerler her şey..
Size de çok geçmiş olsun. Üç yıldır evliyim hiç kendiliğimden gebe kalamadım sizinki büyük bir nimetmiş. Çikolata kistim var 6 cm olmuş gittikçe büyüyor tüp bebek ilaçları daha da büyüttü. Tedaviye başlayacağız ama hiç umudum yok sanırım taze transfer olacak sigarayı bırakmamı söyledi doktor ama üç gün dayanabildim psikolojim çok kötü durumda çünküBüyük geçmiş olsun..biz bir yıl içerisinde 3 kere tedavi olduk ve yorulduk diyip biraz ara verelim dedik..son tedaviden bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım..dünyalar bizim oldu..keseyi gördük..Kalp atışını bile duyduk..ancak altı buçuk haftada mucizemiz yok oldu..yine de bir ümit dokuz haftaya kadar bekleyip sonrasında kürtaj oldum..demek ki en azından kendiliğinden de hamile kalabiliyorum diye sevinirken doktorlar bu hamile olma durumumu da tüp bebek tedavilerinde aldığım ilaçlara bağladılar..yoksa olmazmış..ki hayatımda elime sigara almışlığım yok..sağlıklı beslenirim..kilom yok..hatta fazla zayıfım..yani olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa da olmuyor..
Bu ağustostaki tedaviye değişik duygularla giriyorum..ilk denemelerde acemiydik, hemen oluverecek zannediyorduk..şimdi biliyoruz ki tüp bebek tedavisi de hiç bir şeyin garantisi değil..
Tüp bebek tedavisine karar verip tedaviye başlamak insanın hayatında kaç kere başına gelir ki..şahsen ben ilk olumsuz tedaviden sonra, sonraki tedavileri gözüm yemedi ona rağmen peşpeşe başımdan üç tedavi geçti bile..şimdi ağustosta dördüncüyü deneyeceğiz..valla daha kaç kere enerjim yeter denemeye, bilmiyorum beşinciyi görürmüyüm..demem o ki böyle riskli ve zahmetli bir süreci sigara yüzünden tehlikeye atmaya değer mi? Stres, evet dibine kadar var bu süreçte..ama bunu atlatmanın başka yolları da var emin olun..İnanın bu tedaviden umutlu muyum umutsuz muyum ben de bilmiyorum..nötrüm..ne diyim nasipten öteye köy yok..Size de çok geçmiş olsun. Üç yıldır evliyim hiç kendiliğimden gebe kalamadım sizinki büyük bir nimetmiş. Çikolata kistim var 6 cm olmuş gittikçe büyüyor tüp bebek ilaçları daha da büyüttü. Tedaviye başlayacağız ama hiç umudum yok sanırım taze transfer olacak sigarayı bırakmamı söyledi doktor ama üç gün dayanabildim psikolojim çok kötü durumda çünkü