- 26 Şubat 2019
- 278
- 129
- 37
Bende öğretmenim devam ediyorum kurumumda kabul ettiBen de aynı şekilds,sırf bu işlerle uğraşabilmek için 3yıldır öğretmenliği bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öğretmenim devam ediyorum kurumumda kabul ettiBen de aynı şekilds,sırf bu işlerle uğraşabilmek için 3yıldır öğretmenliği bıraktım
İnşAllah güzel haberlerini alırızinşaAllah Canım benim 9 gün sonra bende buralara güzel haber vermeyi çok istiyorum☺
Benim doktorum ilk 2 gün önemli dedi. Ondan sonra günlük yaşamına dönebilirsin dedi. Ama ben yine de rapor aldım işe gitmedim.Transfer gerceklesen arkadaslar, transferden sonra doktor kaç gün rapor veriyor ve evde istirahatı oneriyor ortalama?
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Tatlış bebiş haberini alırızSlm kızlar benimde bugün transferim oldu test gününü saymaya başlıyorum artık
Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın. Allah büyüktür yeterki ol desin.Amin aminn şu sayfalar pozitifle dolsun taşsın hayırlısı ile benim de 10 günüm kaldım sonucu öğrenmeye 5.gün embr AA kalitedeydi ..Doktor herşey çok güzel olacak dedi İnşaAllah hepimiz en güzel şekilde anne oluruz
Amiiinn canımm amiiinnHayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Tatlış bebiş haberini alırız
Genelde 18/20mm de vuruluyorCanlar çatlatma iğnesinin yumurtalarınız kaç mm olduğunda vurdunuzz merak ediyorum
canım dut kurusu kolay burda çok varda ananas ve cevizi herkes söylüyor onları tüketeyim meyve alışkanlığım hiç yok bakalım artık mümkün oldugunca dikkat edeyimadım dut kurusu. Sen bulabilirsen onu da tüket transferden sonra inşallah hayırlısı
Tabi canım dikkat etmen lazım çünkü o kadar emek vereceksin, o kadar ilaç kullanacaksın biraz dikkat etmende fayda olacaktır. Allah kimsenin emeğini yerde bırakmasın canımcanım dut kurusu kolay burda çok varda ananas ve cevizi herkes söylüyor onları tüketeyim meyve alışkanlığım hiç yok bakalım artık mümkün oldugunca dikkat edeyim
Ben 2 gün sonra aldım. Yalnız suyun ılık olması lazım sıcak olmasınTransferden sonra duş ne zaman almalıyız?
Gözün aydın canım senin transfer ne zaman olmuştu benden önce miydi acaba ben 4 Ağustos’ta transfer oldum . Sat 15 Temmuz . 5.gün embriyosu çift transfer olmuştum . İlk kan değerim 10.gün 522 idi . Seninkiler nasıldı ? Kese için gideceğim de o yüzden soruyorumKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
MaşaAllah darısı bana olaun İnşaAllah Çok korkuyorum 2 gün önce transferim oldu nasıl bitecek bu zamanlar bilmiyorum İnşaAllah güzel olur ,Gözün aydın canım senin transfer ne zaman olmuştu benden önce miydi acaba ben 4 Ağustos’ta transfer oldum . Sat 15 Temmuz . 5.gün embriyosu çift transfer olmuştum . İlk kan değerim 10.gün 522 idi . Seninkiler nasıldı ? Kese için gideceğim de o yüzden soruyorum
Çookk sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bizlere inşallahKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
Cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam eder gebeliğinKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
Allah razı olsun canım. 6 Ağustos transfer 3. Gün embriyosu çift koyuldu. 12. Gün kan değerim 586 çıktı. Kese çok küçüktü yeni oldugu için bitanesini net gördük diğeri de şüpheli dedi kesin konuşmadı bir hafta sonra tekrar gidicem bakalım.Gözün aydın canım senin transfer ne zaman olmuştu benden önce miydi acaba ben 4 Ağustos’ta transfer oldum . Sat 15 Temmuz . 5.gün embriyosu çift transfer olmuştum . İlk kan değerim 10.gün 522 idi . Seninkiler nasıldı ? Kese için gideceğim de o yüzden soruyorum