Kacıncı kontrol olacak bu, belki opu zamanı belli olur. İnsallah yarın guzel seyler duyalımAaaay hadi hayırlısı olsunnnYarınde ben gidiyorum kontrole tekrardan yumurtalarım ne durumda kimbilir
Üzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyorMerhaba arkadaslar bende temmuz ayinda tüp bebek yaptirdim agustosta transfer oldu ve sonuc negatif 15 yumurtamdan 10 tanesi bos cikti ve 5 taneden 2 si döllendi 3. Gün embriyosuydu ve olmadi adet olmayi bekliyorum üzüntümü tarif edemem cevremde herkes hamileyken sizce 2. Ye ne zaman baslamaliyim
Benim geçen sene ilk denemede tutmuştu 9. Gün 430 'du değerim o yüzden söyledim.Sağlıklı sıhhatli olsun da tek ya da ikiz inanki insanın aklına bile gelmiyor. Gerçekten hiç düşünmemiştim ikizi
Bir yumurtam alıncakKacıncı kontrol olacak bu, belki opu zamanı belli olur. İnsallah yarın guzel seyler duyalım
Sayıya hiç takılma lütfen, 1 tane olsun saglıklı olsun.Bir yumurtam alıncakdiğerleri gelişmemiş üzüldüm çok aynen canım yarın belli olurr inşalşaaaah çok ihtiyacım vae ruh halim gitmiş durumda
İnşallah o bir yumurta sizin yüzünüzü güldürür..evet çok az sadece bir ama 15-20 adet yumurtanın içinden de yeri geliyor sadece bir embriyo oluşuyor..sayının az ya da çok olması önemli değil..önemli olan döllenip embriyonun rahme tutunabilmesi..o yüzden bir tane olsun, sizin olsunBir yumurtam alıncakdiğerleri gelişmemiş üzüldüm çok aynen canım yarın belli olurr inşalşaaaah çok ihtiyacım vae ruh halim gitmiş durumda
İnşallaaaahhhhİnşallah o bir yumurta sizin yüzünüzü güldürür..evet çok az sadece bir ama 15-20 adet yumurtanın içinden de yeri geliyor sadece bir embriyo oluşuyor..sayının az ya da çok olması önemli değil..önemli olan döllenip embriyonun rahme tutunabilmesi..o yüzden bir tane olsun, sizin olsun
Yumurta havuzu yapıcakmış doktorum dondurucam dedi direkSayıya hiç takılma lütfen, 1 tane olsun saglıklı olsun.
1 yumurtayı direk döllüyorlar mı, yoksa önce yumurta havuzu mu yapıyorlar?
Üzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyoryaş kaç sorununuz ne bahçeciyi tavsiye ederim cem beye gidiyorum bende rahim dinlendirmedeyim suan. Sizi iyi bir şekilde dinleyip detay atlamayan işinin ehli bir dr
yasim 28Üzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyoryaş kaç sorununuz ne bahçeciyi tavsiye ederim cem beye gidiyorum bende rahim dinlendirmedeyim suan. Sizi iyi bir şekilde dinleyip detay atlamayan işinin ehli bir dr
Yasim 28 sorunum rezerv azligi esimde yeterli degerler varmis bende fulya bahceci ile momart arasinda kaldim momartta basladim önce asilama sonra tüp bebek donmus embriyom olsaydi keske ama olmadi iste cok istedikce olmuyor galibaÜzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyoryaş kaç sorununuz ne bahçeciyi tavsiye ederim cem beye gidiyorum bende rahim dinlendirmedeyim suan. Sizi iyi bir şekilde dinleyip detay atlamayan işinin ehli bir dr
Hakkınızda hayırlısı..ben de zaten hiç taze transfer olmadım..nasipse bu seferki denemenizde sağlıklı embriyo geliştirebilirsek taze transfer olacağım..ne fark edecek göreceğiz..o halde eylülde güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kaç yumurtanız olmuştu dondurmadılar mı hiçYasim 28
yasim 28
Yasim 28 sorunum rezerv azligi esimde yeterli degerler varmis bende fulya bahceci ile momart arasinda kaldim momartta basladim önce asilama sonra tüp bebek donmus embriyom olsaydi keske ama olmadi iste cok istedikce olmuyor galiba
15 yumurtam oldu 10 u bos cikti 5 taneden 2 si döllendi rahim dinlendirip tarnsfer edildi ama o kadar cok dikkat etmeme rağmen olmadiKaç yumurtanız olmuştu dondurmadılar mı hiç
İkinci günümBanada gonal f verildi merional 150 kaçıncı günündesin
Hiç endişe etme hep pozitif ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel geçecek. Benim eşimin ileri hızı sıfır morfolojisi sıfır sperm sayısıda çok düşüktü. Ama çok şükür ki 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi. 3. Güne sadece 2 si geldi ve ikiside transfer edildi ve çok şükür ki tuttu. Ben hep olacağına inanarak gittim hep bir mutlulukla ilaçlarımı içtim çünkü sonunda büyük bir mutluluğun beni bekkeyeceğini biliyordum. Hep pozitif ol inan ki sonucu güzel olacak Allah ın izniyleYarın sabah ilk kontrole gideceğiz..bir yandan yumurta sayım kaç çıkacak, yeterince büyüyorlar mı endişesi (ki daha önceki tedavilerimde hiç yumurta ile ilgili bir sorun yaşamadım) bir yandan da asıl sorunumuz olan eşimin sperm kalitesi döllenmeye ve transfer edilecek embriyo oluşumuna yetecek mi endişesi..bilmiyorum içsel motivasyonum da tedavi ilerledikçe azalıyor sanki..yine de elimden geldiğince pozitif olmaya çabalıyorum..
İnşallah dediğiniz gibi olur..inşallah bu ara verdiğimiz süre boyunca değerlerimiz bir nebze olsun, yüzümüzü güldürecek kadar yükselmiştir..sadece bunun duasını edebiliyorum şuan..Hiç endişe etme hep pozitif ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel geçecek. Benim eşimin ileri hızı sıfır morfolojisi sıfır sperm sayısıda çok düşüktü. Ama çok şükür ki 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi. 3. Güne sadece 2 si geldi ve ikiside transfer edildi ve çok şükür ki tuttu. Ben hep olacağına inanarak gittim hep bir mutlulukla ilaçlarımı içtim çünkü sonunda büyük bir mutluluğun beni bekkeyeceğini biliyordum. Hep pozitif ol inan ki sonucu güzel olacak Allah ın izniyle
İnşallah herşey yolunda gider herşey gönlünce olur. Dualarım sizlerleİnşallah dediğiniz gibi olur..inşallah bu ara verdiğimiz süre boyunca değerlerimiz bir nebze olsun, yüzümüzü güldürecek kadar yükselmiştir..sadece bunun duasını edebiliyorum şuan..