Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Üzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyor yaş kaç sorununuz ne bahçeciyi tavsiye ederim cem beye gidiyorum bende rahim dinlendirmedeyim suan. Sizi iyi bir şekilde dinleyip detay atlamayan işinin ehli bir dr

Bir yumurtam alıncak diğerleri gelişmemiş üzüldüm çok aynen canım yarın belli olurr inşalşaaaah çok ihtiyacım vae ruh halim gitmiş durumda
İnşallah o bir yumurta sizin yüzünüzü güldürür..evet çok az sadece bir ama 15-20 adet yumurtanın içinden de yeri geliyor sadece bir embriyo oluşuyor..sayının az ya da çok olması önemli değil..önemli olan döllenip embriyonun rahme tutunabilmesi..o yüzden bir tane olsun, sizin olsun

İnşallaaaahhhh Allahım bu yola girmiş tüüüm anne adaylarını elini boş çevirmesin inşallaaah

Bu süreçte tüm takiplerinizi kendi doktorunuz mu yaptı kızlar, yoksa tedavi oldugunuz klinikteki baska doktorlara da denk geldiginiz oldu mu?
Benim doktorum yarın izinli ve ilk kez muayenemi baska bir doktor yapacakmış. Yanımda benim tanıdıgım hemsire ve kendi doktorumun asistanı da olacakmış, ama sanırım bilmedigim bir doktor olacak olması biraz strese soktu beni.

Yasim 28
Üzüldüm geçmiş olsun. Demekki sinaviniz devam ediyor yaş kaç sorununuz ne bahçeciyi tavsiye ederim cem beye gidiyorum bende rahim dinlendirmedeyim suan. Sizi iyi bir şekilde dinleyip detay atlamayan işinin ehli bir dr
yasim 28
Yasim 28 sorunum rezerv azligi esimde yeterli degerler varmis bende fulya bahceci ile momart arasinda kaldim momartta basladim önce asilama sonra tüp bebek donmus embriyom olsaydi keske ama olmadi iste cok istedikce olmuyor galiba

İhtimali etkilemiyor di mi dondurulmuş ya da taze:)
Nedense olacak gibi hissediyorum, peş peşe güzel haberler geliyor maşallah neden olmasın diyorum

Kaç yumurtanız olmuştu dondurmadılar mı hiç

Bide böyle bi ihtimal var tabii ki hiç bişey elimizde değil kendinize haksızlık etmeyin,üzmeyin kendinizi. Ne dersem diyeyim hepsi boş kendimden biliyorum. Ama yalnız değilsiniz birbirimizi anlıyoruz biz. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyip O’na sığınmak tek tesellimiz. Güzel haberler alan arkadaşlarımızı kutluyorum sağlıkla kucağınıza alın ve bizleri duanızdan esirgemeyin.çok şükür Rabbime sizin haberlerinizle benim umutlarım da yeniden yeşermeye başladı 1.,2.yada daha fazla denemede bile olsa çiçek açacağız inşallah

Yarın sabah ilk kontrole gideceğiz..bir yandan yumurta sayım kaç çıkacak, yeterince büyüyorlar mı endişesi (ki daha önceki tedavilerimde hiç yumurta ile ilgili bir sorun yaşamadım) bir yandan da asıl sorunumuz olan eşimin sperm kalitesi döllenmeye ve transfer edilecek embriyo oluşumuna yetecek mi endişesi..bilmiyorum içsel motivasyonum da tedavi ilerledikçe azalıyor sanki..yine de elimden geldiğince pozitif olmaya çabalıyorum..

Hiç endişe etme hep pozitif ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey çok güzel geçecek. Benim eşimin ileri hızı sıfır morfolojisi sıfır sperm sayısıda çok düşüktü. Ama çok şükür ki 6 yumurtadan 4 tanesi döllendi. 3. Güne sadece 2 si geldi ve ikiside transfer edildi ve çok şükür ki tuttu. Ben hep olacağına inanarak gittim hep bir mutlulukla ilaçlarımı içtim çünkü sonunda büyük bir mutluluğun beni bekkeyeceğini biliyordum. Hep pozitif ol inan ki sonucu güzel olacak Allah ın izniyle

İnşallah dediğiniz gibi olur..inşallah bu ara verdiğimiz süre boyunca değerlerimiz bir nebze olsun, yüzümüzü güldürecek kadar yükselmiştir..sadece bunun duasını edebiliyorum şuan..

Bugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…