Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

ben de çok gar
başlarda nasıldı ya bnm.daha 3.günüm.regl agrım var regliye 4 gün var ilaçlar aldığım.icun regl olmam ama anlamadım ya ay inşallah darisi.basimiza 29 agustos ben de kutlama yapayım
Benim hiç bi belirtim yoktu hala yok inş 29 unda güzel haberlerini alırız 😊😊😊

keske bnm de agrjm.olmasa su an negatif sonuclanan asilama deneyimim gibi hissediyorum hadi valla hamile duası kabul olur şöyle içten bir dua benim için ve tüm isteyen arkadaşlarim için =)
Rabbim şuanda benimde bi yavrum olsun diyen kim varsa Rabbim kucaklarını doldursun inşallah seninde canım benim 🙏🙏🙏😍♥️💕

Offffd yaaaaaa vallaaa olumlu düşünmek için tamam elimden geleni yapıyorumda tekrar baştan olması 🙄 anestezi alıcam yumurtam toplanıcak iki kez anestezi olmuş olucam peki hemencik başlatıyolarmı süreci
bende 1 ay dinlendirdi dr.şimdi yeniden başladık.canım 6.ya bu işleme girince anestezi falan düşünmez oldum.hatta bu 7.yum.toplama olacak.annooww kendim bile kendime şaşar oldum 😂

bende 1 ay dinlendirdi dr.şimdi yeniden başladık.canım 6.ya bu işleme girince anestezi falan düşünmez oldum.hatta bu 7.yum.toplama olacak.annooww kendim bile kendime şaşar oldum 😂
Şaka yapıyosunnnn her ay bir yumurtamı yaniii peki ilaçları nasıl karşılıyosun ya çok masraflı bir süreç zaten

X