- 26 Şubat 2019
- 278
- 129
- 37
Banaaa birisi yazsın nolurrr yaaaaaaaBugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banaaa birisi yazsın nolurrr yaaaaaaaBugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Hiç birşey olmaz merak etme bir dahakine vurur vurmaz cekme iğneyi biraz bekle hem morarmaz hassasiyet olmazBanaaa birisi yazsın nolurrr yaaaaaaa
Ohh yaaa tamam inanılmaz tedirgin oldum inan kiii allah razı olsun sendenn bir yumurtam 14.5 mm kadar büyüdü bu iğneyi iyi yapamayıpta çatlamış olursa çok üzülürümm yaaa çeker çekmez fırladı ya şaka gibi kaldım birandaHiç birşey olmaz merak etme bir dahakine vurur vurmaz cekme iğneyi biraz bekle hem morarmaz hassasiyet olmaz
Canim bende de karindan yapilam igneler bazen bi iki damla geri geliyordu merak etme hicbisey olmazOhh yaaa tamam inanılmaz tedirgin oldum inan kiii allah razı olsun sendenn bir yumurtam 14.5 mm kadar büyüdü bu iğneyi iyi yapamayıpta çatlamış olursa çok üzülürümm yaaa çeker çekmez fırladı ya şaka gibi kaldım biranda
Ben o iğneyi daha hiç vurunmadım..yarınki kontrole gidince bahsedekcekmiş hemşire nasıl kullanıldığı ile ilgili..Önceki tedavilerimde kullanmamıştım halbuki..inşallah birşey olmamıştır..içeri giren girmiştir..fışkıran miktar önemsizdir diye düşünüyorum..içinizi ferah tutun..Bugün cetrotite midir nedir iğnesini vurunca iğneyi çıkarırken fışkırdı bir kaç damla birşey olurmj yaa işteyim panik yaptımm zayen her gün vurukuyorum çatlarmaı yumurtalar yaa
Bence de hiç bir şey olmaz, biz de ilk o iğneyi yaptıgımız gün eşim havasını alma gibi tuhaf bir seye yeltendi biraz havaya fışkırdı boş yere gitti. Ama başıma kötü bir şey gelmedi hiç.Banaaa birisi yazsın nolurrr yaaaaaaa
Yaa ama baya baya fırladıııııı yaa acaba girmedimi ilaç diye bile yiyorum kendimi allahımCanim bende de karindan yapilam igneler bazen bi iki damla geri geliyordu merak etme hicbisey olmaz
Banaaa birisi yazsın nolurrr yaaaaaaa
Belki farklı bir iğne kullanmışsınızdır aynı görevi gören,illa ki erken catlamayı önlemek için kullanılıyor birşeyler,benim su anki doktorum çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki gün yumurta toplamaya kadar bir de endol diye bir hap içiriyordu ikiler ikişer,yumurtanın kendiliğinden gitmesini engelliyormuşBen o iğneyi daha hiç vurunmadım..yarınki kontrole gidince bahsedekcekmiş hemşire nasıl kullanıldığı ile ilgili..Önceki tedavilerimde kullanmamıştım halbuki..inşallah birşey olmamıştır..içeri giren girmiştir..fışkıran miktar önemsizdir diye düşünüyorum..içinizi ferah tutun..
Canim bende damla seklinde karnimdan akmisti merak etme stres yapma doktorunu ara istersen birind daha yaptirYaa ama baya baya fırladıııııı yaa acaba girmedimi ilaç diye bile yiyorum kendimi allahım
Aaaayy evetttt yaaaaaBen havasını alırken epey dışarı fışkırtmıştım ve tedavimin son günleriydi hiçbir şey olmadı.
Benimki çıkartırken resmen fışkırdı ama gitmiştir gidendeee ya heraldeCanim bende damla seklinde karnimdan akmisti merak etme stres yapma doktorunu ara istersen birind daha yaptir
Yaaa benimde karnıma batırdık çekerken fışkırdı korkum ya içime gitmediyseBen havasını alırken epey dışarı fışkırtmıştım ve tedavimin son günleriydi hiçbir şey olmadı.
Yaaa benimde karnıma batırdık çekerken fışkırdı korkum ya içime gitmediyseBen havasını alırken epey dışarı fışkırtmıştım ve tedavimin son günleriydi hiçbir şey olmadı.
Yaaa benimde karnıma batırdık çekerken fışkırdı korkum ya içime gitmediyse
Anlamadım ben neden öylr birşeu olduğunu 7. Günümdeyim iğnemde diğer iki iğneyi vurduk bunu vururken sıkıntı yaşadık aradım birden çektiğiniz için olmuştur dedilerBence gitmiştir ama içine sinmiyorsa hemşireyi ara canım ilacın ne kadarının çıktığını söyle için rahat etsin
Sonuç negatifKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladı@Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos Hamile @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem @seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos S shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos Dnzvrl 31 Çamlıca
MedicanaTedaviye başladı C chloen 30 Memorial Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@lidyator 31 Bursa soranus Transfer
oldu29 ağustos S Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyor@Brcnumt 29 Malatya Doğu Fertil Opu öncesi yumurta gelişimi @mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyor@huseyin_1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
Hamile
Ben de perşembe transfer oldum. İlaç olarak neler kullanıyorsun? Senin gibi bende de hafif göğüs hassasiyeti var ve şiş hissediyorumPerşembe transfer oldum . Test gunu sayan varmı benim gibi.
Göğüslerim biraz hassas.
Sizde durumlar nasıl