bende çıktı silik çizgi ama kaç doz almıştım onu hatirlayamiyorumCnm ben bugun yaptım etkisini merak ettigim için hiç bişey çıkmadı. Aynı gün yapmıştık iğneyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çıktı silik çizgi ama kaç doz almıştım onu hatirlayamiyorumCnm ben bugun yaptım etkisini merak ettigim için hiç bişey çıkmadı. Aynı gün yapmıştık iğneyi
Sakın umudunu yitirme umut etmek başarmanın yarısıdır benceAmin insallah gercekten zor ben transferdrn sonra 5 6 saat hastanede kaldim tuvalete bile kalkmadim yerimdem eve geldim akliniza gelecek ne kadar saglikli sey varsa yedim dut havuc suyu ananas öyle düzenli ayarladim ki her gün yarim saat evde yürüdüm 8. Gün tahlil verdim sonuc 0.100 doktorum belki artar dedi hic inanmadim acikcasi ilaclari da dogru duzgun kullanmiyorum bosu bosuna iciyormusum gibi hissediyorum 1 asilama 1 tüp bebek elde kalan sifir embriyo öyle iste ..
Evet canım belirtim yoktuCanim senin hic belrtin yokdu dimi
10 bin ünite almışım baktımbende çıktı silik çizgi ama kaç doz almıştım onu hatirlayamiyorum
5. Gün embiryosu canım bugün 10. Gün 2 embiryo transfer edildiCanin sende de 3 gun embriosuydu dimi bide kac tane koynustular buin kacinci gunun
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsinTebrikleeeer hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin insallah
Hayırlı olsun canım bence güzel değerArkadaşlar 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu 12.gün değerim 193 sizce nasıl
Bende hatırlamıyorum dozunu. Ama 10 11. Güne kadar etkisi sürüyor diye biliyorumbende çıktı silik çizgi ama kaç doz almıştım onu hatirlayamiyorum
Hayırlısı olsun canım hangi iğneleri kullanmaya başladınPozitif alan herkesi tebrik ederim,ben de dün başladım tedaviye bakalım nasıl sonuçlanacak.Su süreç cok uzun geliyor bana...
Merional ve fostimon kullanıyorumHayırlısı olsun canım hangi iğneleri kullanmaya başladın
Banada gonal f verildi merional 150 kaçıncı günündesinMerional ve fostimon kullanıyorum
Canim senin ikiz olma ihtimalin var5. Gün embiryosu canım bugün 10. Gün 2 embiryo transfer edildi
Sağlıklı sıhhatli olsun da tek ya da ikiz inanki insanın aklına bile gelmiyor. Gerçekten hiç düşünmemiştim ikiziCanim senin ikiz olma ihtimalin var
Birşey sorabişirmiyim 35 ten büyükmüsünüzCanim senin ikiz olma ihtimalin var
Hahahaha bebeğim yaşın kaç ayıptır sorması yasal değil dedilerde bana iki tane isticektik bizdeSağlıklı sıhhatli olsun da tek ya da ikiz inanki insanın aklına bile gelmiyor. Gerçekten hiç düşünmemiştim ikizi
Benim 33 yarın 34 Rabbim bugünden güzel bir hediye verdi Hamd olsun. Benim 3. Denemem onun için 2 tane yasalHahahaha bebeğim yaşın kaç ayıptır sorması yasal değil dedilerde bana iki tane isticektik bizde
nasıl.gidiyor.agru var mı kasıklarda =(Canim senin ikiz olma ihtimalin var