Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Tüp bebek tedavisine karar verip tedaviye başlamak insanın hayatında kaç kere başına gelir ki..şahsen ben ilk olumsuz tedaviden sonra, sonraki tedavileri gözüm yemedi ona rağmen peşpeşe başımdan üç tedavi geçti bile..şimdi ağustosta dördüncüyü deneyeceğiz..valla daha kaç kere enerjim yeter denemeye, bilmiyorum beşinciyi görürmüyüm..demem o ki böyle riskli ve zahmetli bir süreci sigara yüzünden tehlikeye atmaya değer mi? Stres, evet dibine kadar var bu süreçte..ama bunu atlatmanın başka yolları da var emin olun..İnanın bu tedaviden umutlu muyum umutsuz muyum ben de bilmiyorum..nötrüm..ne diyim nasipten öteye köy yok..
İnanın o kadar zor ki bırakmak😞 iradem yok normalde zaten psikolojim iyi değil bu süreç daha da zorlaştırdı

Size de çok geçmiş olsun. Üç yıldır evliyim hiç kendiliğimden gebe kalamadım sizinki büyük bir nimetmiş. Çikolata kistim var 6 cm olmuş gittikçe büyüyor tüp bebek ilaçları daha da büyüttü. Tedaviye başlayacağız ama hiç umudum yok sanırım taze transfer olacak sigarayı bırakmamı söyledi doktor ama üç gün dayanabildim psikolojim çok kötü durumda çünkü 😞
Benim de 9 cm ve 2 cm iki tane kistim var persembeye 5. gün transferi yapacaklar insallah o güne kadar dayanırsa embriyolarım. Bu sizin ilk tüp bebek denemesi mi olacak? Kist tutunmayı engellemez ya insallah

İnanın o kadar zor ki bırakmak😞 iradem yok normalde zaten psikolojim iyi değil bu süreç daha da zorlaştırdı
Psikolojinin iyi değilse neden okadar masraf yapıp tedavi oluyorsunuz? Hem paranıza hem psikolojinize yazık. Çocuk gerçekten istiyorsanız önce sigarayı bırakmanız lazım.

Psikolojinin iyi değilse neden okadar masraf yapıp tedavi oluyorsunuz? Hem paranıza hem psikolojinize yazık. Çocuk gerçekten istiyorsanız önce sigarayı bırakmanız lazım.
Ben de bırakmam gerektiğinin bilincindeyim ama bu bir bağımlılık. Kendimi yeterince suçlu hissediyorum zaten 😞

Benim de 9 cm ve 2 cm iki tane kistim var persembeye 5. gün transferi yapacaklar insallah o güne kadar dayanırsa embriyolarım. Bu sizin ilk tüp bebek denemesi mi olacak? Kist tutunmayı engellemez ya insallah
Hayır üç olacak, ikinci denememde tutmuştu ama düşük yaptım. Düşüğe belki de çikolata kisti neden olmuştur bilemiyorum artık

Ben de bırakmam gerektiğinin bilincindeyim ama bu bir bağımlılık. Kendimi yeterince suçlu hissediyorum zaten 😞
Ben ve eşim de kullanıyordu ben 4yıl önce eşim 1yıl önce bıraktı nasıl bir bağımlılıktır biliyorum ama insan kararlı olunca başarıyor yeterki isteyin. Bu şekilde kötü psikoloji sigara size başarı getirmez paranıza yazık size yazık birsürü hormon alacaksınız. Ama hayat sizin sonuçta

Bende 6.ya başlıyorum.en deneyimli benim sanırım.yakında diploma alıcam 😅
Sabrınızı takdir ettim..6. Deneme benim gözümde çok zor..hoş ben de ilk denemeden sonra bir daha yapamam,kaldıramam derken 4. Denemeye kadar geldim..Allahım bu sefer yüzümüze bakar inşallah..yaşımız da ilerledi, bizim zaten çokta gözümüz yok..bir tane olsun, bizim olsun..

Merhaba 2 tüp bebek denemem. Ağustosun ilk haftasi baslicak.
1 denemede ikizlerim tutmustu ama 5 aylik erken dogum ile kaybettim. Geçen sene 😞
Miyom vardı ameliyat oldum yine denic3z hepimiz için hayirlisi🙏

Merhaba 2 tüp bebek denemem. Ağustosun ilk haftasi baslicak.
1 denemede ikizlerim tutmustu ama 5 aylik erken dogum ile kaybettim. Geçen sene 😞
Miyom vardı ameliyat oldum yine denic3z hepimiz için hayirlisi🙏
İlk denemede tutturmuş olmanız da büyük bir gelişme.. inşallah bu seferki denemenizde sorunsuz bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz..🙏🙏🙏

En son 2 yıl önceki tedavimden kalma ilaçlara bir baktım..hiç açılmamış crinone jel var bir kutu..2 ay sonra son kullanma tarihi bitiyor..sadece 3-4 tanesi kullanılmış estrofem var..bu ağustostaki tedavimde bunları kullansam mı yoksa hiç tehlikeliye sokmayıp sıfır yeni ilaçlarla mı başlasam..benzer durumda olanlar ne yaptı acaba?

Sabrınızı takdir ettim..6. Deneme benim gözümde çok zor..hoş ben de ilk denemeden sonra bir daha yapamam,kaldıramam derken 4. Denemeye kadar geldim..Allahım bu sefer yüzümüze bakar inşallah..yaşımız da ilerledi, bizim zaten çokta gözümüz yok..bir tane olsun, bizim olsun..
Aynen öyle canım zaten bi tanr olsa başka uğraşmam.gerçekten bunaldım ama evlat hasreti işte :KK43:

Aynen öyle canım zaten bi tanr olsa başka uğraşmam.gerçekten bunaldım ama evlat hasreti işte :KK43:
Benim ilk tüp bebek tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa😊kızıma kardeş olsun diye beş kez daha denedim olmadı,altıncı denemeye Ağustos’un don haftası başlayacağım kısmetse,kızım kreşe gidiyor ve geçenlerde ilk defa kardeş istediğini söyledi, ne yapayım ben de yoruldum ama son bi şans bir kez daha deneyeceğim,herkes için hayırlısı Allahtan

Benim ilk tüp bebek tedavimden bir kızım var Allah bağışlarsa😊kızıma kardeş olsun diye beş kez daha denedim olmadı,altıncı denemeye Ağustos’un don haftası başlayacağım kısmetse,kızım kreşe gidiyor ve geçenlerde ilk defa kardeş istediğini söyledi, ne yapayım ben de yoruldum ama son bi şans bir kez daha deneyeceğim,herkes için hayırlısı Allahtan
Yaşınız müsait sanırım ilk çocuktan sonra ikinci için altı deneme yapmaya..ben 37 yaşındayım ve 4.denememi gerçekleştireceğim..nasip olurda evlat sahibi olabilirsem ileride ikinci çocuğu deneyecek yaşım ve enerjim kalmaz sanırım..o yüzden çokta gözümüz yok diyorum hep..bir tane olsun, bizim olsun diye..

Yaşınız müsait sanırım ilk çocuktan sonra ikinci için altı deneme yapmaya..ben 37 yaşındayım ve 4.denememi gerçekleştireceğim..nasip olurda evlat sahibi olabilirsem ileride ikinci çocuğu deneyecek yaşım ve enerjim kalmaz sanırım..o yüzden çokta gözümüz yok diyorum hep..bir tane olsun, bizim olsun diye..
Ben de şu anda 37 yaşındayım, son denemem olacak benimde ..Allah hayırlı evlatlar versin hepimize,maddi manevi çok zor gerçekten,Allah size de güzel bir evlat nasip eder inşallah

X