Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ya yeri geliyor insanin aklina geliyor. Basa donmek cok zor. RABBIM insallah haberini almayi nasip eder tekrar. ALLAH Kerimdir
Bu topik bir gun herkesin hamilelik haberiyle ve dogmasiyla şenlenir insallah. Kac ay gecti agustostan beri..

Canım çok sevindim çok güzel bi haber bu rabbim daim etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Rabbim hayırlısını versin inşallah canım bi gün mutlaka bizde güzel haberleri vericez duaya sabırla devam...

Değer 13 çıktı arkadaşlar. Zaten kanamam da başladı akşama doğru.. kısmet değilmiş ne yapalım

Merhaba başka tipinde yazdım kimse cevap yazmadı dilerim arkadaşlar bana yardımcı olursunuz.gebelik asisi olan varmi aranizda ve estrofem kullanan ?dondurulmus embriyo transfer sureci ile ilgili konuşacağım bir bilgi sahibi arıyorum araftayim başıma öyle birşey geldiki

Kimse yok burada galiba fikri olanda yok üzüldüğüm icin çare buraya yazdım ama bir melek gelip tutmadı elimden

Amin canım, bakalım değer biraz yükselsin sonra hep beraber seviniriz insallah. Yarın kan sonucu cıktıktan sonra yazarım yine.
sen de ne var ne yok? Ne durumdasın bu aralar?
Değer 13 çıktı arkadaşlar. Zaten kanamam da başladı akşama doğru.. kısmet değilmiş ne yapalım
Canımsın yaaa çok sevinmiştim, kısmet gerçekten keşke ilerleseydi canım benim. Şükür ki dondurulmuşların var

Slm canım sorunun nedir bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…