- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.248
Bunu yazdığım gün yaptırdım negatifdi,yarın doktoruma gideceğim.Neden hiç kan testi yaptırmadınız bu süreçte emin olurdunuz en azından
Selam canım nasılsın? Rahime çizik operasyonun nasıl geçti? Şubat adetinle başlayacak mısın dondurulmus hazırlıgına?Evet yaa kimse unutmamış birbirini. Bende kayma olmazsa şubatın sonu mart başı dondurulmuş transferi olacağım canım. Yine aynı günlerde olacağız seninle. Genetik analizler falan bize de yapıldı, kan pıhtılaşması harici birşey çıkmadı. Bu ay ki adetle rahime çizik atacak doktorum. Biraz korkuyorum açıkçası ama basit bir işlemmiş. Rahime zararı olur mu diye korkuyorum. Doktor hiçbir zararı yok diyor. Ondan sonra şubat adetiyle de dondurulmuş transferine hazırlanacağız.
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyayım canım
Düşük içiÖncelikle gecmiş olsun. Genetik testleri karyotip ve temel bazı kan pıhtılaşma testleri yapılması için tıbbı genetik bolumune gideceksiniz. Ben Zeynep kamile gitmiştim. Eşli olarak test yaptılar. Bunu drum ilk tüp bebek tutmayınca istemişti. Mtfhr geni homozigot cıktı yani hafif duzeyde kan pıhtılaşması varmış. İkinci tüpte iğne ve aspirin kullandım beş haftalık düşük oldu yiine. Ki embriyoma ngs yapılmıstı..
Bu sekilde olunca başka kan pıhtılaşma testlerine kendim baktırmak istedim. Ümraniye araştırma ya dahiliye ye gittim kan pıhtılaşmam oldugunu düşük yaptıgımı ileri tetkik için hemotoloji ye gitmek istediğimi soyledim. Aynı gün sevkimi yaptı.Hemotoloji için dahiliyenin sevk yapması gerekiyor. Yapılan testler temiz geldi. Şimdi 3.tüp için hazırlanıyorum
merhaba ben de bu cumartesi kürtaj oldum. İstanbulda düşük için tüm testleri nerede yaptırabilirm nasıl bir yol izlemem gerek önce kime randevu almalıyım? İlk kürtajımÖncelikle gecmiş olsun. Genetik testleri karyotip ve temel bazı kan pıhtılaşma testleri yapılması için tıbbı genetik bolumune gideceksiniz. Ben Zeynep kamile gitmiştim. Eşli olarak test yaptılar. Bunu drum ilk tüp bebek tutmayınca istemişti. Mtfhr geni homozigot cıktı yani hafif duzeyde kan pıhtılaşması varmış. İkinci tüpte iğne ve aspirin kullandım beş haftalık düşük oldu yiine. Ki embriyoma ngs yapılmıstı..
Bu sekilde olunca başka kan pıhtılaşma testlerine kendim baktırmak istedim. Ümraniye araştırma ya dahiliye ye gittim kan pıhtılaşmam oldugunu düşük yaptıgımı ileri tetkik için hemotoloji ye gitmek istediğimi soyledim. Aynı gün sevkimi yaptı.Hemotoloji için dahiliyenin sevk yapması gerekiyor. Yapılan testler temiz geldi. Şimdi 3.tüp için hazırlanıyorum
Canım merhaba. Uzun zamandır girmemiştim. Çizik operasyonu iyi geçti çok şükür. Bugünde başladım 3. Tedavimize. 2 adet dondurulmuş transferi olacak nasipse. Umarım herşey yolunda gider. Çizik atarken içerde ufak ufak sallanan dokular varmış doktor onlarıda temizledim dedi. Herşey yolunda bebeğin yatağını hazırladık artık dediSelam canım nasılsın? Rahime çizik operasyonun nasıl geçti? Şubat adetinle başlayacak mısın dondurulmus hazırlıgına?
Tekrar başlayacak mısın tedavine canımSelam canım nasılsın? Rahime çizik operasyonun nasıl geçti? Şubat adetinle başlayacak mısın dondurulmus hazırlıgına?
Adetimi bekliyorum, dondurulmus transfer hazırlıgına başlayacağız. Sanırım nisan başı gibi transferim olur. Hiç hevesli değilim amaTekrar başlayacak mısın tedavine canım
Canım 21 şubatta 3 kez transfer oldum ben. Sonuç için daha erken bugün 7. Günüm. Sabırla beklemeye çalışıyorum. Bunlarda olmazsa son 1 dondurulmuşum kalıyorAdetimi bekliyorum, dondurulmus transfer hazırlıgına başlayacağız. Sanırım nisan başı gibi transferim olur. Hiç hevesli değilim amasen ne durumlardasın?
Ve 8. Gün kanda <0.1 ile kocaman bir negatif daha aldım canımAdetimi bekliyorum, dondurulmus transfer hazırlıgına başlayacağız. Sanırım nisan başı gibi transferim olur. Hiç hevesli değilim amasen ne durumlardasın?
Ah canım yaVe 8. Gün kanda <0.1 ile kocaman bir negatif daha aldım canım
İyiyim canım teşekkür ederim. Kısmet deyip kabullendim yapacak birşey yok. Birkaç ay ara verdik zaten. Son bir dondurulmuşum var ama ondan da ümitli değilim. Yeni bir merkez ve doktor araştırıyorum. Recai pabuçcu baya iyi bir doktor gibi gözüküyor. Sanırım ona gideceğimAh canım yahayırlısı buymuş. Çok da geç gördüm yazdıgını, şimdi ne desem boş umarım daha iyisindir
Ayy canim ciddimisin :))Arkadaşlar nasılsınız? Uzun bir süredir sessiz buralar..
ben de çok değişik bir şey oldu. Mucize gibi. Ve size sorum var. Dondurulmuş transfere başlayacaktık bu ay. Şu anda tedaviye başlamış olmam gerekiyordu. Adetim gecikti 1 gün. Korona falan stres yapıyorum sandım ama yine de test yaptım ve pozitif çıktı... Hemen kan verdim, sonucum 20 çıktı. Hala olayın şokundayım. Yarın artış var mı diye ikinci kanı vereceğim.
Değerim çok düşük, böyle olup artma olabilir mi?
bir de ben şimdi ne yapacağım çok kafam karışık. Transferden sonra pozitif alsam, şu anda günde 1 torba ilaç kullanıyor olurdum. Şimdi ise öyle durup bekliyorum. Kafam çok karışık
Ya ben inanamıyorum hiç, şoktayım hala. Bir sorunumuz yoktu ama çok uzun zamandır uğraşıyoruz bu işlerle. Doğal yoldan gebelik elde edebileceğim umudunu uzun zaman önce kaybetmiştim. Bakalım değer artacak mı.Ayy canim ciddimisin :))
Ne guzel bi habeeer
Bence saglikliysa ilerliyecektir hic kasma kendini..
Insallah saglikla ilerler yaa cok sevindim :).
Siz de sorun varniydi canim
Canim yaa harika bir haber bu.. inan cok sevindim Rabbim insallah saglikla nasip etsin bizede haber et olurmu.Ya ben inanamıyorum hiç, şoktayım hala. Bir sorunumuz yoktu ama çok uzun zamandır uğraşıyoruz bu işlerle. Doğal yoldan gebelik elde edebileceğim umudunu uzun zaman önce kaybetmiştim. Bakalım değer artacak mı.
yaaaaaa bana dua edin
❤
Amin canım, bakalım değer biraz yükselsin sonra hep beraber seviniriz insallah. Yarın kan sonucu cıktıktan sonra yazarım yine.Canim yaa harika bir haber bu.. inan cok sevindim Rabbim insallah saglikla nasip etsin bizede haber et olurmu.
Benim ikizler dustu canim maalesef.Amin canım, bakalım değer biraz yükselsin sonra hep beraber seviniriz insallah. Yarın kan sonucu cıktıktan sonra yazarım yine.
sen de ne var ne yok? Ne durumdasın bu aralar?
Sizin adınıza çok sevindim..aynı durumu ben de yaşadım..ancak devamı gelmedi..inşallah sizinki mutlu sonla sonuçlanır..Allahımın mucizeleri gerçek olur..hayırlı haberlerle inşallahArkadaşlar nasılsınız? Uzun bir süredir sessiz buralar..
ben de çok değişik bir şey oldu. Mucize gibi. Ve size sorum var. Dondurulmuş transfere başlayacaktık bu ay. Şu anda tedaviye başlamış olmam gerekiyordu. Adetim gecikti 1 gün. Korona falan stres yapıyorum sandım ama yine de test yaptım ve pozitif çıktı... Hemen kan verdim, sonucum 20 çıktı. Hala olayın şokundayım. Yarın artış var mı diye ikinci kanı vereceğim.
Değerim çok düşük, böyle olup artma olabilir mi?
bir de ben şimdi ne yapacağım çok kafam karışık. Transferden sonra pozitif alsam, şu anda günde 1 torba ilaç kullanıyor olurdum. Şimdi ise öyle durup bekliyorum. Kafam çok karışık
Oylemi erkenmi dusük oldu.Sizin adınıza çok sevindim..aynı durumu ben de yaşadım..ancak devamı gelmedi..inşallah sizinki mutlu sonla sonuçlanır..Allahımın mucizeleri gerçek olur..hayırlı haberlerle inşallah
Tüp bebek tedavisine ara verdiğimiz 1 yıllık bir zaman sonrasında kendiliğinden hamile kalmayı başarmıştım..keseyi de gördük..hatta kalp atışını bile duymuştuk..dünyalar bizim olmuştu..o muvizevi ses arada kulaklarıma gelir..ancak 6 haftadan ileri gidemedik..kalbi durdu..Şimdi üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti..halen daha bu yaşadığımı tam olarak atlatabilmiş değilim..Allahım inşallah hamile kalmayı nasip ettiği gibi sağlıklı bir şekilde ilerlemesini de nasip etsin..Oylemi erkenmi dusük oldu.