Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Öncelikle çok çok tebrik ederim..çok sevindim sizin adınıza.. hayırlısı ile kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah..😊
4.denememiz de hüsranla sonuçlanınca kabuğumuza çekildik biraz..Şimdilik dinlenme, toparlanma, ne yapacağımıza karar verme aşamasındayız..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Canim tesekkurler darisi senin basina..ben de 5 denemede pozitiv oldu hemde ikisi birden ❤️❤️ Canim sizin sorun ne embrion kalitesimi? Bende pozitiv olan ay gebelik asisi yaptrdim bi bak istersen bu asiyla 64 yasinda kadin ikizleri dogurdu

Canim tesekkurler darisi senin basina..ben de 5 denemede pozitiv oldu hemde ikisi birden ❤❤ Canim sizin sorun ne embrion kalitesimi? Bende pozitiv olan ay gebelik asisi yaptrdim bi bak istersen bu asiyla 64 yasinda kadin ikizleri dogurdu
Erkek faktörlü infertilite bizim sorunumuz..aslında son denememde her ikisi dr 5.gün bir tanesi çok iyi diğeri orta kaliteli iki embriyo transfer edilmişti..sonuç sıfırdı..o yüzden embriyo kaliteli olsa bile tutmayınca daha ne yapabiliriz diye sürüncemede kaldık..zaman her şeyin ilacı..biraz dinlenelim sonra en güzel kararı vereceğiz inşallah..

Erkek faktörlü infertilite bizim sorunumuz..aslında son denememde her ikisi dr 5.gün bir tanesi çok iyi diğeri orta kaliteli iki embriyo transfer edilmişti..sonuç sıfırdı..o yüzden embriyo kaliteli olsa bile tutmayınca daha ne yapabiliriz diye sürüncemede kaldık..zaman her şeyin ilacı..biraz dinlenelim sonra en güzel kararı vereceğiz inşallah..
Merhaba ,gecmis olsun.
Era testi ,bagisiklik testi yaptirdiniz mi?tutmuyorsa kesin gozden kacan birsey vardir ?

Pozitif arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri inşallah 💐 bende Zeynep1 gibi adresli arkadaşımızı merak ettim en son bebeği ile ilgili bişeyler demişti İnşallah iyilerdir aklıma düştü

Ben ilk tüp bebeğimi Şişli memorialda yaptırdım Allah’a şükür kızım dünyaya geldi,sonraki tedavilerimde başka hastaneye gittim üç olumsuz sonuç aldım,en son denememi yine Şişli memorialda yaptırdım canım,Allah yardımcın olsun ,hayırlı tedavilerin ve sonuçların olsun inşallah

çok teşekkür ederim canım fiyat olarak ne kadar ödeme yaptınız

çok teşekkür ederim canım fiyat olarak ne kadar ödeme yaptınız
Benim denemem birden fazla olduğu için indirimliydi ama ilk deneme ise On bin olmuştur, dolar üzerinden hesaplandığı ve yeni yıla girildiği için fiyatlar yeni değişmiştir diye düşünüyorum .

Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm size bir kaç sorum var nolur yardımcı olunnn.:KK43: 12 Aralıkta 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün doktora gittim Sata göre 7+1 haftalık gözüküyor ancak yol saç ve bebeği görmemize rağmen hem vajinal hem karından yapılan ultrasonda kalp atışını duyamadık.Doktorum ekrandan kalp atımını gördüğünü ve çok küçük oldugyby söyledi. Emin olabilmek için de 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu arada ultrason bilgilerime bir bakar mısınız

Eklentiler

Eklentiler

• IMG_20200114_182052.jpg
    IMG_20200114_182052.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba :) Beklenen adet tarihimden 4-5 gün önce çamaşırımda lekelenme oldu kahverengimsi. Sonrasında adetim gelmedi 9 gün geçti olması gereken tarihten. Bu aralarda 2 kez çubuk test yaptım negatif çıktı. Ama ikinci yaptığımı atmamışım saatler sonra baktığımda kopkoyu olmasa da 2.çizgi vardı. Pek umursamadım adet söktürsün diye civan perçemi çayı içtim akşam bugün adet gibi değil de kanama gibi bişey geldi pıhtı şeklinde. Anlamadan düşük yapmış olamam di mi hemen bi çayla :/ Yorumlar mısınız bu durumu

İyi akşamlar kızlar , ben de sizlerle birlikte agustosta başlamıştım bu yolculuğa . 4. Tüp bebek denemem di . Çok şükür gebelik elde ettik ancak ilk tüp bebekte düşük yaşadığım için @kar-emel e cesaret edip de hamile yazdırtmamıştım .Çok şükür şuan hala gebeliğim devam ediyor . 17. Haftam bitmek üzere . Ancak Zorluklar hala devam etmekte . Kan pıhtılaşmam olduğundan 4 Ağustos transfer gününden bu yana her gün iğne kullandım , doğuma kadar iğneye devam . Ayrıca Düşük tehlikesi sebebiyle de yaklaşık 2 hafta kadar önce serklaj oldum . Yani rahim ağzına dikiş atıldı . Öğretmenim okulu da bırakmak zorunda kaldım . Şuan annemin yanında idare ediyorum . İnşallah sağ Salim kucağımıza almak nasip olur, rabbim sizlere de inşallah sağlıkla nasip eder 🤲
Merhaba canım bende 7 hafta önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim 12 13 gun yogun kanamam oldu kanamalarlada suyu bitti bebeğimin kendiğinden düştü kromozomal olarak bir sıkıntıda çıkmadı son ana kadar kalbi atıyordu doktor tekrar hamile kalırsan dikiş atılmalı dedi ama benim ultrason kontrollerde rahım uzunluğum normaldi karnımda ağrı başladı meger sancıymıs 1 saate yakın sancıyla düşürdüm bebeğimi sizde nasıl olmuştu sancı çekmişmiydiniz ?

Kızlar merhaba :) Beklenen adet tarihimden 4-5 gün önce çamaşırımda lekelenme oldu kahverengimsi. Sonrasında adetim gelmedi 9 gün geçti olması gereken tarihten. Bu aralarda 2 kez çubuk test yaptım negatif çıktı. Ama ikinci yaptığımı atmamışım saatler sonra baktığımda kopkoyu olmasa da 2.çizgi vardı. Pek umursamadım adet söktürsün diye civan perçemi çayı içtim akşam bugün adet gibi değil de kanama gibi bişey geldi pıhtı şeklinde. Anlamadan düşük yapmış olamam di mi hemen bi çayla :/ Yorumlar mısınız bu durumu
Neden hiç kan testi yaptırmadınız bu süreçte emin olurdunuz en azından

Canim tesekkurler darisi senin basina..ben de 5 denemede pozitiv oldu hemde ikisi birden ❤❤ Canim sizin sorun ne embrion kalitesimi? Bende pozitiv olan ay gebelik asisi yaptrdim bi bak istersen bu asiyla 64 yasinda kadin ikizleri dogurdu
O ne canım gebelik aşısı

Merhaba canım bende 7 hafta önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim 12 13 gun yogun kanamam oldu kanamalarlada suyu bitti bebeğimin kendiğinden düştü kromozomal olarak bir sıkıntıda çıkmadı son ana kadar kalbi atıyordu doktor tekrar hamile kalırsan dikiş atılmalı dedi ama benim ultrason kontrollerde rahım uzunluğum normaldi karnımda ağrı başladı meger sancıymıs 1 saate yakın sancıyla düşürdüm bebeğimi sizde nasıl olmuştu sancı çekmişmiydiniz ?
Düşük olmadan 2 saat kadar öncesinde karın ağrısı gibi sancılandım ve o şekilde uyumaya çalıştım . İki saat sonra uyandığımda sancım yoktu , çok fazla kanamam olmuştu . Bebek vücuttan ayrılırken de adet oluyor gibi gitti meleğim . O anda bayıldım zaten. Vücuttan ayrılırken bir şey hissetmediği m için önlem amaçlı bunda serklaj oldum

Düşük olmadan 2 saat kadar öncesinde karın ağrısı gibi sancılandım ve o şekilde uyumaya çalıştım . İki saat sonra uyandığımda sancım yoktu , çok fazla kanamam olmuştu . Bebek vücuttan ayrılırken de adet oluyor gibi gitti meleğim . O anda bayıldım zaten. Vücuttan ayrılırken bir şey hissetmediği m için önlem amaçlı bunda serklaj oldum
Teşekkürler canım inşallah bu sefer sağlıkcakla kucağına alırsın

O ne canım gebelik aşısı
Sizden ve esinizden kan aliyorlar uc saat sonra o kanlari briini kolunuza digerini rahime vuruyolar bebege hos geldin asisi bile deniyor. tekrarlanan negativlerde cok ise yariyo bununla 64 yasinda kadin ikiz cocuk dogurdu diye bilirim

X