Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaslar nasilsiniz..
Heycanliyim ve korkuluyum bende yine.
Sanirim bu ay transfere hazirlanicam. Doktorla henuz konusmadim
Ama adetim başladi.
Uygun zaman ne zaman olur diye dusunup duruyorum ama bunu nasil kestiricemki
Olucaksa olucak olmayacaksa olmayacak.
Hava koşullari ucakla birlikte durumu degistirirmi onuda dusunuyorum.
Allahim hayirlisiyla ne iyi olacaksa onu nasip etsin diyorum..
Bu ay sonuna denk gelicek transferim.
Bana dua edin nolur.
Öncelikle müjdenizi gördüm Allah sonuna kadar devamını nasip etsin inşallah,çok sevindim:)
Uçakla birlikte demişsiniz benimde bu ay transferden 1hafta sonra uçak yolculuğu yapmam gerekecek olumsuz etkisi var mı? Ne dersiniz yoksa bir sonraki aya mı bırakayım transferi?

Öncelikle müjdenizi gördüm Allah sonuna kadar devamını nasip etsin inşallah,çok sevindim:)
Uçakla birlikte demişsiniz benimde bu ay transferden 1hafta sonra uçak yolculuğu yapmam gerekecek olumsuz etkisi var mı? Ne dersiniz yoksa bir sonraki aya mı bırakayım transferi?
Bende transferden 4 gun sonra yaptim yolculugumu bi etkisi olmaz sanirim.
Tesekkur ederim henuz hersey icin erken tabiki bakalim. Umarim butun arkadaslae guzel haberler alir ve tamamina erer..
Allah kolaylik versin

Ben 4ncu gun evime gelir gelmez testimi yaptim cikti hatta.
Bi zarari olmaz yolculugun agir kaldirmayin yeter

Ben shemsim ,hesabim kapatildigi icin farkli hesap acmsk zorunda kaldim
Merhaba canim bilmem beni hatirlayacakmisin gecensene beraber asilama olmustuk sonra tup bebekte yakin tarihlerde yptirdik ama benim iptal oldu senin olumsuz bu sefer senin olmus gozun aydin. Saglikla kucagina al ikizler degilmi bende tup bebek yaptirdim ama tutmadi sanirim cunku kasiklarda falan hic agri yok sadece heray adetle baslayan ayak agrim var adet olmadan on gun baslar bende uzgunum baya hayirlisi demekten biseu gelmiyor elden

Ben shemsim ,hesabim kapatildigi icin farkli hesap acmsk zorunda kaldim
Canım ne alemdesin, ağustostan beri takipteyim seni. Tekrar deneme yapacak mısın
Merhaba canim bilmem beni hatirlayacakmisin gecensene beraber asilama olmustuk sonra tup bebekte yakin tarihlerde yptirdik ama benim iptal oldu senin olumsuz bu sefer senin olmus gozun aydin. Saglikla kucagina al ikizler degilmi bende tup bebek yaptirdim ama tutmadi sanirim cunku kasiklarda falan hic agri yok sadece heray adetle baslayan ayak agrim var adet olmadan on gun baslar bende uzgunum baya hayirlisi demekten biseu gelmiyor elden
Tuzcali nickli arkadaş vardı hiç yazmıyor merak ediyorum nasıl oldu durumun okuyorsan yaz lütfen, inş yolundadır hamileliğin.
Bu başlıkta kimse birbirini unutmamış ya 😊 hepiniz çok tatlısınız ❤️

X