Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canım selamlar, subatta dondurulmus transfer tedavisine başlayacagız bir aksilik olmazsa. Sanırım mart başı gibi transfer olacak adet döngümde çok kayma olmazsa.
sende durumlar nasıl?
Bu başlıkta kimse birbirini unutmamış ya 😊 hepiniz çok tatlısınız ❤️
Evet yaa kimse unutmamış birbirini. Bende kayma olmazsa şubatın sonu mart başı dondurulmuş transferi olacağım canım. Yine aynı günlerde olacağız seninle. Genetik analizler falan bize de yapıldı, kan pıhtılaşması harici birşey çıkmadı. Bu ay ki adetle rahime çizik atacak doktorum. Biraz korkuyorum açıkçası ama basit bir işlemmiş. Rahime zararı olur mu diye korkuyorum. Doktor hiçbir zararı yok diyor. Ondan sonra şubat adetiyle de dondurulmuş transferine hazırlanacağız.
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyayım canım

Merhaba canim bilmem beni hatirlayacakmisin gecensene beraber asilama olmustuk sonra tup bebekte yakin tarihlerde yptirdik ama benim iptal oldu senin olumsuz bu sefer senin olmus gozun aydin. Saglikla kucagina al ikizler degilmi bende tup bebek yaptirdim ama tutmadi sanirim cunku kasiklarda falan hic agri yok sadece heray adetle baslayan ayak agrim var adet olmadan on gun baslar bende uzgunum baya hayirlisi demekten biseu gelmiyor elden
Canim oyle dusunme bende olmadi derken hamile kalmisi. Hemde ikisine birden bu yuzden negativ dusunme kacinci gundesin?

Canim oyle dusunme bende olmadi derken hamile kalmisi. Hemde ikisine birden bu yuzden negativ dusunme kacinci gundesin?
Gecen hafta persembe oldum canim ama hicbelirti yok bide millette 4. Gun falan hep pozitif gormusler ben yaptim negatifti. Seni hatirliyorum cok uzulmustun bende oyle hissediyorum sanki hic olmayacmis gibi bu aksam aileden iki kisinin hamile oldugunu ogrendim

Gecen hafta persembe oldum canim ama hicbelirti yok bide millette 4. Gun falan hep pozitif gormusler ben yaptim negatifti. Seni hatirliyorum cok uzulmustun bende oyle hissediyorum sanki hic olmayacmis gibi bu aksam aileden iki kisinin hamile oldugunu ogrendim
Darisi basina cok zor durumlar aynisini yasadim kiskanmak ve ya hickimsenin koyulugunu istemedin hicbizaman bazen benden sakladilar simdi dusunuyroum etrafimda surekli hamile kalmaya calisan yillarca bekleyen kimse yok ama olursa direk soylermiydim diye..belkide nazardan kem gozden korkar bende soylemezdim diyorum simdi... o zamanlarda bebegi olan mutlu olan nerdeyse herkesden uzak kaciyordum iki lafindan biri bebek... bazende sen anlamazsin daha bebegin yok demezlermi 😂 vallah yolasin geliyordu.. simdi bi hamile bulswmda konussak bi kucuk bebegi olan bulswmda iste konussak diye bos zamanlarda araniyorum.. insallah tutucal bende ikiz oldugu halede 7 gun silik cikmisti 10 gun 510lardaydi hgc yani 4 gun cikmasi cok sacma ve bence yaptilarsa catlatma ignesi sonucudur

Darisi basina cok zor durumlar aynisini yasadim kiskanmak ve ya hickimsenin koyulugunu istemedin hicbizaman bazen benden sakladilar simdi dusunuyroum etrafimda surekli hamile kalmaya calisan yillarca bekleyen kimse yok ama olursa direk soylermiydim diye..belkide nazardan kem gozden korkar bende soylemezdim diyorum simdi... o zamanlarda bebegi olan mutlu olan nerdeyse herkesden uzak kaciyordum iki lafindan biri bebek... bazende sen anlamazsin daha bebegin yok demezlermi 😂 vallah yolasin geliyordu.. simdi bi hamile bulswmda konussak bi kucuk bebegi olan bulswmda iste konussak diye bos zamanlarda araniyorum.. insallah tutucal bende ikiz oldugu halede 7 gun silik cikmisti 10 gun 510lardaydi hgc yani 4 gun cikmasi cok sacma ve bence yaptilarsa catlatma ignesi sonucudur
Yok canim dondurulmus diyorlarda sen 7. Gunden once hic yapmismiydin bende hic kasik agrisi falanda olmadi

Kaç embriyoydu kaçıncı güm embriyosu transfer edildi? Kaçıncı gün testte çıktı aynı süreci yaşayacağım bilgi almak istiyorum umarım bende de olumlu sonuçlanır
5.gun embriyosuydu canim
Embriyolog birinin kabuğundan cikiyor oldugunu sòylemisti.
Ilk testim 4.gundu gittikce 8.gune kadar koyulasti 10.gun kan testi de 240 12.gun 490 cikti.
Insallah sonuda guzel olur. 2 tane koyulmustu.
Ama ben niye bukadar erken test yaptim blmjyorum sanirim olumsuza hazirlamak icin kendimi

Evet yaa kimse unutmamış birbirini. Bende kayma olmazsa şubatın sonu mart başı dondurulmuş transferi olacağım canım. Yine aynı günlerde olacağız seninle. Genetik analizler falan bize de yapıldı, kan pıhtılaşması harici birşey çıkmadı. Bu ay ki adetle rahime çizik atacak doktorum. Biraz korkuyorum açıkçası ama basit bir işlemmiş. Rahime zararı olur mu diye korkuyorum. Doktor hiçbir zararı yok diyor. Ondan sonra şubat adetiyle de dondurulmuş transferine hazırlanacağız.
Hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerini duyayım canım
Rabbim kolaylik versin guclu duruşun icin helal olsun insallah guzel sonuclar alirsin..
4.cu denemenmi olucak?

Yok canim dondurulmus diyorlarda sen 7. Gunden once hic yapmismiydin bende hic kasik agrisi falanda olmadi
Agri falan olmadi bende hicbi belirti olmadi,ilkinde tum belirtiler yasamistim, ikincide hicbi belirti olmadi essek gibi calisiyordum ustelik zaten tutmadi simdi nereye gitsem diye hesap yapiyordum 🤭

5.gun embriyosuydu canim
Embriyolog birinin kabuğundan cikiyor oldugunu sòylemisti.
Ilk testim 4.gundu gittikce 8.gune kadar koyulasti 10.gun kan testi de 240 12.gun 490 cikti.
Insallah sonuda guzel olur. 2 tane koyulmustu.
Ama ben niye bukadar erken test yaptim blmjyorum sanirim olumsuza hazirlamak icin kendimi
Ben gecen transferde 4. Gün yapmıştık negatifti sonra da negatif çıktı zaten bu defa bu kadar erken yapmam sanırım.Asiri duygusuzum bu defa olumsuz sonuca hazırlıklıyım nedense bundan sonra tek çocukla da mutlu bir yaşamım olur hayalindeyim.Pozitif ya da negatif değil tamamen duygusuz bir hal😊

• Beğen
Reactions: H M
Ben gecen transferde 4. Gün yapmıştık negatifti sonra da negatif çıktı zaten bu defa bu kadar erken yapmam sanırım.Asiri duygusuzum bu defa olumsuz sonuca hazırlıklıyım nedense bundan sonra tek çocukla da mutlu bir yaşamım olur hayalindeyim.Pozitif ya da negatif değil tamamen duygusuz bir hal😊
Ya dedigim gibi nasip tamamen.
Birtane evladinjz var insallah hayirlisi neyse o olsun. Insan oyle oluyor bende hala hamilelik havasi yok. Hep bi endise oluyor insanda.
O yuzden hayirlisi sagliklisi neyse o olsun diyelim

Agri falan olmadi bende hicbi belirti olmadi,ilkinde tum belirtiler yasamistim, ikincide hicbi belirti olmadi essek gibi calisiyordum ustelik zaten tutmadi simdi nereye gitsem diye hesap yapiyordum 🤭
Canim evet hatirladim bende asilamada agrim olmustu ama negatif olmustu hayirlisi olsun hakkimizda nasipte ne varsa o olur

Canim evet hatirladim bende asilamada agrim olmustu ama negatif olmustu hayirlisi olsun hakkimizda nasipte ne varsa o olur
Zaten tup bebek suresinde adetden ince negativ ya pozitiv sonuc geliyor agrikarsa adet doneminde iluyo bende adetim 24 u 18 10cu gunken kan vermistim 23 geceden agri ve kanama olmustu hatta adetinize yakin zamanda kanama bile olsa sakin kan vermemezlik yapmayin pruluton progestoron falan o kadar igne oldumki anlatamam cok sukur heniz bebislerim iyi durumda

merhabalar meneksemelifim meneksemelifim bizde düşünüyoruzda tüp bebek sizde nerede yaptırdınız acaba..detaylı bilgi verebilirmisinz
Ben ilk tüp bebeğimi Şişli memorialda yaptırdım Allah’a şükür kızım dünyaya geldi,sonraki tedavilerimde başka hastaneye gittim üç olumsuz sonuç aldım,en son denememi yine Şişli memorialda yaptırdım canım,Allah yardımcın olsun ,hayırlı tedavilerin ve sonuçların olsun inşallah

Canim sen nasilsin sende durumlar ne?
Öncelikle çok çok tebrik ederim..çok sevindim sizin adınıza.. hayırlısı ile kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah..😊
4.denememiz de hüsranla sonuçlanınca kabuğumuza çekildik biraz..Şimdilik dinlenme, toparlanma, ne yapacağımıza karar verme aşamasındayız..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

X