Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kizlae ben gecen ay opu oldum bu ay rahim dinlendirmedeydim ama dun oylesine bir test yaptim ikinci cizgi boyle hemen ama beyaz gibi cikti bugunde eczanede farkli marka aldim osa boyle cikti ikinci cizgi hemen cikiyor ama beyaz

Eklentiler

• IMG_20191028_204450.jpg
    IMG_20191028_204450.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 44
Gectigimiz hafta çarşamba günü kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: perşembe günü de kürtaj oldum.. çok taze şu anda acım malesef, bir iyiyim bir de çok çok kötü hissediyorum. Nasip değilmiş 😞
Ve size de çok çok geçmiş olsun. Rabbim dilerim tez zamanda emeklerinizi boşa çıkartmasın. Nasip etsin inşallah hayırlısı ise.

Gectigimiz hafta çarşamba günü kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: perşembe günü de kürtaj oldum.. çok taze şu anda acım malesef, bir iyiyim bir de çok çok kötü hissediyorum. Nasip değilmiş 😞
Sizi başından beri takip ediyordum çok üzüldüm gerçekten :KK43: umarım dondurulmuşlarla tekrar denemenizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benim ilk transferim olumsuz sonuçlanınca kendimi toparlamam epey zor oldu. Sizin durum çok daha zordur eminim. Allah gücünüzü arttırsın bir dahakinde yüzünüzü güldürsün

Slm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleşti 😔rabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..
Epeydir bakmıyordun başlığa sizin durumu şu an gördüm çok üzgünüm 😒 Sizi takip ediyordum. Dondurulmuşunuz varmıydı bilmiyorum ama bir dahaki denemenizde Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşalım hepimiz. O kadar emek veriyoruz maddi manevi Allah boşa çıkarmasın

Epeydir bakmıyordun başlığa sizin durumu şu an gördüm çok üzgünüm 😒 Sizi takip ediyordum. Dondurulmuşunuz varmıydı bilmiyorum ama bir dahaki denemenizde Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşalım hepimiz. O kadar emek veriyoruz maddi manevi Allah boşa çıkarmasın
Amiiinn canım sağolasın 2 tane var dondurulmuş ne zaman başlarım tekrar hiç bilmiyorum bi süre düşünmüyorum baya yıprandım rabbimden gelene razıyız hayırlısını versin gücümüzü artırsın tez vakitte hep beraber kucaklarımızı doldursun hayırlı evlatlarla inşallah 💕

Amiiinn canım sağolasın 2 tane var dondurulmuş ne zaman başlarım tekrar hiç bilmiyorum bi süre düşünmüyorum baya yıprandım rabbimden gelene razıyız hayırlısını versin gücümüzü artırsın tez vakitte hep beraber kucaklarımızı doldursun hayırlı evlatlarla inşallah 💕
Çok şükür ki dondurulmuşların varmış canım. Allah en güzelini bilir sabırla deneyeceğiz inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alacağız. Bende dondurulmuşlarla denemeye devam edeceğim

Sizi başından beri takip ediyordum çok üzüldüm gerçekten :KK43: umarım dondurulmuşlarla tekrar denemenizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Benim ilk transferim olumsuz sonuçlanınca kendimi toparlamam epey zor oldu. Sizin durum çok daha zordur eminim. Allah gücünüzü arttırsın bir dahakinde yüzünüzü güldürsün
Cok tesekkur ederim, evet burada az konuşmamıştık hep beraber.. sizin süreç şu anda hangi aşamada?

Çok şükür ben de transfer işlemlerine bu cuma başlayacağım inşallah adetimin 3.günü ile birlikte..bir aksilik çıkmazsa..inşallah ağustosta başlayan bu tüp bebek tedavim kasımda mutlu sonla sonuçlanır..bu sancılı ve stresli süreç sonunda son aşamaya geliyor..ayyy şimdiden çok heyecanlandım..
Cok guzell telaşlar.. insallah meleginize kavusursunuz.. hersey guzel guzel ilerler..

Cok tesekkur ederim, evet burada az konuşmamıştık hep beraber.. sizin süreç şu anda hangi aşamada?
Benim eylülde olumsuz sonuçlandı maalesef. Sizinle birlikte sonuç bekliyorduk o dönem. Ekimde gittik tekrar dondurulmuş transferi için ama kist oluşmuş sol yumurtalıkta, o nedenle 1 ay daha ertelendi. Vücudun kendi kendine kisti atmasını bekleyeceğiz. Kasımda tekrar gideceğiz. Dondurulmuşlarla devam yani Allah ne zaman nasip ederse bizlerinde yüzü gülecek inşallah

Çok şükür ben de transfer işlemlerine bu cuma başlayacağım inşallah adetimin 3.günü ile birlikte..bir aksilik çıkmazsa..inşallah ağustosta başlayan bu tüp bebek tedavim kasımda mutlu sonla sonuçlanır..bu sancılı ve stresli süreç sonunda son aşamaya geliyor..ayyy şimdiden çok heyecanlandım..
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah gönlünüze göre olsun. Süreç gerçekten çok yıpratıcı

Transfer sonrası bademcik şişmesi ve vucütta kırgınlık yaşayan var mı arkadaşlar? Bunu yaşayanlar ne kullandı yazabilir mi

Prednol kullaniyormusun?
Transferden sora bende rahatsizliklar yasadim ama grip vs degil..
Bol c vitamini istirahat :)
Teşekkürler yorumunuz için. Prednolu 5 gün kullandırıp bıraktırdı dr. Taze meyve tüketmeye çalışıyorum bende. Size de hayırlı olsun. ☺️ Şansımız bol olsun dilerim bizlerin de, isteyen herkesinde.

Teşekkürler yorumunuz için. Prednolu 5 gün kullandırıp bıraktırdı dr. Taze meyve tüketmeye çalışıyorum bende. Size de hayırlı olsun. ☺ Şansımız bol olsun dilerim bizlerin de, isteyen herkesinde.
Ben baya kullandim o biraz dusüruyor bagisikliği o yuzden sordum.
Allah yardimciniz olsun insallah

X