Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah arkadaşım Ananas kabak çekirdeği havuç bunlar asıl transferden sonra değil mi ben mi yanlış biliyordum yoksa :)

Insan sabirsizlaniyor tabi ben ohss oldugum icin bekledim iyiki beklemidim.. yok ya nasip neyse o olyr hep hayirli vakitte diyin Rabbim hayirli guz3l vakittr nasip etsin onemli olan o..
Hicbirsey vaktinden geri kalmaz..
Evet saglksiz gebelikti insallah sonlanicak onu bekliyoruz..
Bende 2 ay sora eger nasip kismette 2nci denememe baslicam.. ama tabi hayirlisi olsun her zaman

Hakkinda hayirlisi guzeli olsun insallah umarim bu sefer sevncle sonuclanir.. 2ncin nasil olcak bende merak etmekteyim:) b3nmde ilki saglksizdi.. insallah seninde sonucun iyi olur bu sefer..

Canim bence senin sansin atakan hoca olmus ben opudayken transfer yapiyordu bjnyamin hoca iki tane 10 dakikada bitiryordu transferi onlarinda tutmadi zaten
Belkide haklısın canım. Gerçekten çok özendi transfer esnasında yarım saat sürdü hatta çok zorlanmıştım bian önce bitsin istemiştim çok şükür ki tuttu değdi yani.

canim sen ohss mi oldun cok gecmis olsun ucuz atlatmissin nasil anladin ve tedavin nasil oldu ohss cok zor degilmi

Canim benimre 2 ay sonra denemem yani aralikta beraber sureci geciririz artik senin kac yumurtan kaldi

Canim eylulde yumurta cok toplandi doktor iki ay dinlenme verdi kasima kaldi yani kasimdada esim asker kaldim araliga yani oda en iyi ihtimalle
Ama rahim dinlendirme daha iyi oluyormuş. Çünkü rahim çok işlem görüyo dinlenmesi daha iyi olmuş tutma ihtimali yükselir. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Sağlıkla evlatlarına kavuş inşallah isteyen herkes tabi ki. Geç olsun güç olmasın

Canım oksaparı aldın mı, yazdırabildin mi? Ya şimdi gördüm, benim elimde oksapar kaldı 1 bucuk kutu kadar. Eğer sigortan karşılamayacaksa ben yollarım sana ücretsiz.
Allah razı olsun canım benim Yazdırdım başka ihtiyacı olan arkadaşımız varsa onun işine yarasın inşallah

Canim benimre 2 ay sonra denemem yani aralikta beraber sureci geciririz artik senin kac yumurtan kaldi
Bende ohss hafif oldum ama hafife de zor:)
Genelllikle ohss olup hamile kalanlar cok zorluk cekiyor.ohss oldugum icin 2 ay bekledim transfer oyle oldum. 2 ay sora dusunuyorum ama benmki ocaģi bulur kismet yani bilmiyorum.ohss ultrasonda karin boslugunda sivi oluyor midede asit birikiyor.. yumurtaliklar buyuyor sisiyor.. wc ye zor cikmak mide bulantisi halsizlk nefes darligi oluyor.
Hafif atlattk sukur biz agustosta olmustum tedavimi b3nde. 30 yumurta toplanmsti.26si olgun

Canim o zaman bende ohss oldum doktor yumurtalar buyumus dedi ve transfer etmedi ve beni eve yolladi ama birseh demedi sonra iki gun sonra bir gun boyunca midem cok kotu kustum bende diyorumki midemi usuttum o yumurta toplamanin ardindan iki hafta hastaliktan gozumu acamadim demek ondanmis hasta oldumda rahatladim ayni sikayetler halsizlik mide bulantisi hep bendede vardi

Opunun oldugu oda cok sogktu mideyide usutmus olabiliriz bide aneztezi son damla oldu kustum surekli.. artk ilsclar aneztezi bitirdi o an beni.. yolda arabada istiğfar ederek gittim..

Canim benden 18 yumurta toplandi ve persembe toplandi pazartesi gittigimde yumurtalar cok buyumus transfer iptal cetrodite verdi yumurtalae toplanmisti halbuki anlam veremedim benim mide bulantim anesteziden bir hafta sonra oldu canim hastaliktan gozumi acamadim o hafta

Her bunye farkli.. benm 30 yumurta toplanmasin ragmen hafif seyirde gitti ama bunye her sekilde yoruluyor.. senin bunyene daha agir gelmis.. peki kac embriyon oldu?

Her bunye farkli.. benm 30 yumurta toplanmasin ragmen hafif seyirde gitti ama bunye her sekilde yoruluyor.. senin bunyene daha agir gelmis.. peki kac embriyon oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…