Ben de öğretmenim..kimya öğretmeniyim..nasip olur da kasımda transferim pozitif sonuçlanınca inşallah, okulda nöbetten muaf olmayı talep edeceğim..doktorlar tüp bebekle hamile kalanlara gereken yardımı yaparlar bu konuda diye ümit ediyorum..O nöbet bizdede var yaa neyseki haftada bir gün tutuyoruz bakalım bu hafta nasıl geçicek
Ben de öğretmenim..kimya öğretmeniyim..nasip olur da kasımda transferim pozitif sonuçlanınca inşallah, okulda nöbetten muaf olmayı talep edeceğim..doktorlar tüp bebekle hamile kalanlara gereken yardımı yaparlar bu konuda diye ümit ediyorum..
Benim meslek farklı ama benim ilk tüp bebek hamileliğimde yüksek riskli gebelik diye nöbet tutamaz diye heyet raporu almıştım, belki çalıştığın yer rapora gerek kalmadan nöbetten muaf tutar seni, inşallah hamile kalırsın da o sorunlar sırayla çözülürBen de öğretmenim..kimya öğretmeniyim..nasip olur da kasımda transferim pozitif sonuçlanınca inşallah, okulda nöbetten muaf olmayı talep edeceğim..doktorlar tüp bebekle hamile kalanlara gereken yardımı yaparlar bu konuda diye ümit ediyorum..
Hayırlı olsun canım inşallah benim ilk denemem taze transferdi negatifYarın yumurta toplamam var çok heyecanlıyım ilk denemem umarım herşey güzel geçer birde doktorum dondurabiliriz hemen koymuycam dedi sizce dondurulmuş embriyoda da şans oluyormu
İnşallah yumurta toplama ve akabinde embriyo oluşum aşamalarını güzelce atlatırsınız..ben de ilk kez bu 4.denememde taze embriyo transferi olacağım diye heyecanlanmıştım..ancak e2 değerim yüksek çıkınca oluşan 2 tane 5.gün embriyomuzu dondurdular..şimdi inşallah kasımda transfer işlemlerine başlıyacağım..taze transferin avantajı ekstradan ilaç kullanmaya gerek kalmıyor..dondurulmuşun dezavantajı vücudu tekrar hazırlamak için 15-20 günlük süreçte ekstradan ilaç kullanmak gerekiyor..ve de süreç uzuyor..Yarın yumurta toplamam var çok heyecanlıyım ilk denemem umarım herşey güzel geçer birde doktorum dondurabiliriz hemen koymuycam dedi sizce dondurulmuş embriyoda da şans oluyormu
Anladım çok teşekkürler bilgiler için benim baya büyük bir çikolata kistim var o yüzden doktor onu alıp belki koyarız dedi ama 2 doktor görüyor beni diğerine hemen dedi o yüzden hiç bilmiyorum neler olucak bende bı an önce bitsin istiyorumİnşallah yumurta toplama ve akabinde embriyo oluşum aşamalarını güzelce atlatırsınız..ben de ilk kez bu 4.denememde taze embriyo transferi olacağım diye heyecanlanmıştım..ancak e2 değerim yüksek çıkınca oluşan 2 tane 5.gün embriyomuzu dondurdular..şimdi inşallah kasımda transfer işlemlerine başlıyacağım..taze transferin avantajı ekstradan ilaç kullanmaya gerek kalmıyor..dondurulmuşun dezavantajı vücudu tekrar hazırlamak için 15-20 günlük süreçte ekstradan ilaç kullanmak gerekiyor..ve de süreç uzuyor..
embriyonun tutunması için hangisinin daha avantajlı olduğunu Allah bilir..Allahım inşallah bu sefer hepimizin yüzüne güler
Cikolata kisti varken nasil hemen transfer yapilir anlamiyorum .gecici menopoz uygalatin transfer oncesi ve arastirin internette cikolata kistinin tup bebekte nasil yol izlenecegi hakkinda bilgi toplayin yoksa bugun tedaviniz bosa gider.Anladım çok teşekkürler bilgiler için benim baya büyük bir çikolata kistim var o yüzden doktor onu alıp belki koyarız dedi ama 2 doktor görüyor beni diğerine hemen dedi o yüzden hiç bilmiyorum neler olucak bende bı an önce bitsin istiyorum
İnşallah bu heyecanlı günler bebek müjdesiyle 9 ay boyunca sürer..inşallah hep güzel haberlerinizi almayı bekliyoruz..Kızlar dün transferim oldu. Yatışlardayım geldiğimden beri :) eşim ananas fındık badem şu bu ne bulduysa yediriyor elimizi karnıma koyup dualar ediyoruz konuşuyoruz. Çok heyecanlıyım,heyecanlıyız. 31 i test günüm Rabbim güzel haberlerle müjdelendirsin bizi/bekleyen herkesi. Herşeyden de öte eşim baba olmayı gerçekten hakediyor Rabbim nasip etsin inşallah
Varken olan çok kişi var ama benim doktorum da kararsız bakalım hakkımızda hayirlisi olsunCikolata kisti varken nasil hemen transfer yapilir anlamiyorum .gecici menopoz uygalatin transfer oncesi ve arastirin internette cikolata kistinin tup bebekte nasil yol izlenecegi hakkinda bilgi toplayin yoksa bugun tedaviniz bosa gider.
Benim 4 negatif tup bebek denemem var ve cikolata kistinin teshisini kimse koymamisti cikolata kisti denen endometriosis sinsi bir hastalik ve yillarca kendini belli etmezmis ,yani sizde ayni zamanda endometriosis vardir yani rahim olur,bagirsaklariniz olur,tupleriniz olur odak odak yara gibi endometriosis vardir bunlar muayenede falan malesef belli olmuyor,sadece bir kist degil ,kist yok olsa bile endometriosis menopoza kadar suren bir hastalikVarken olan çok kişi var ama benim doktorum da kararsız bakalım hakkımızda hayirlisi olsun
Amiiin inşallah hep birlikte güzel haberler alalımİnşallah bu heyecanlı günler bebek müjdesiyle 9 ay boyunca sürer..inşallah hep güzel haberlerinizi almayı bekliyoruz..
Oyyy canım yaaZ zeynepsevde42 benm degerim yine yukseliyor? Seninki nasildi.. dis gebelik suphesiyle hastaneue yattim. Belirsizlik ne kotu Allahim ya perisan oldum
Canım ben kaç dr değiştirdim kendi doktorumla telefonla görüşebiliyordum o hep dış gebeliktir git hastane ye yatışını yap diye ısrar etti ama konyadaki doktorlar dış gebelik bile olsa daha belli olmaz ancak değerinin 1000 2000 arası olduğu zaman kese rahimde görünmez ise o zaman dış gebelik kesinleşir dediler doktorun biri acile gitmiştim kanamam vardı istersen yatış yapabilirim dedi ama ben istemedim bekledim çünki beta ya göre değerlendircekleri için yatsam da bir şey yapmıcaklardı iki günde bir kan verip takip ettik sonra kese görünmesi gereken değer olunca muayeneye gittimZ zeynepsevde42 benm degerim yine yukseliyor? Seninki nasildi.. dis gebelik suphesiyle hastaneue yattim. Belirsizlik ne kotu Allahim ya perisan oldum
Kese görününce dış gebelik şüphesi de ortadan kalkmış oldu geriye boş gebelik kalmıştı ve öylede oldu inşallah bi an önce sonuca ulaşırsın canım stres yapma nolur biliyorum çok zor ama eldende birsey gelmiyo sıkıntı yapsakta geçmiyo o yüzden rahat olmaya çalış duam seninleCanım ben kaç dr değiştirdim kendi doktorumla telefonla görüşebiliyordum o hep dış gebeliktir git hastane ye yatışını yap diye ısrar etti ama konyadaki doktorlar dış gebelik bile olsa daha belli olmaz ancak değerinin 1000 2000 arası olduğu zaman kese rahimde görünmez ise o zaman dış gebelik kesinleşir dediler doktorun biri acile gitmiştim kanamam vardı istersen yatış yapabilirim dedi ama ben istemedim bekledim çünki beta ya göre değerlendircekleri için yatsam da bir şey yapmıcaklardı iki günde bir kan verip takip ettik sonra kese görünmesi gereken değer olunca muayeneye gittim
Şimdi değerin kaç senin ne diyorlar doktorlarKese görününce dış gebelik şüphesi de ortadan kalkmış oldu geriye boş gebelik kalmıştı ve öylede oldu inşallah bi an önce sonuca ulaşırsın canım stres yapma nolur biliyorum çok zor ama eldende birsey gelmiyo sıkıntı yapsakta geçmiyo o yüzden rahat olmaya çalış duam seninle
Kendi doktorum yarinki betana da bakalim dedi ona gore metrotrax ignesi vurun dedi kurtaj olma dedi..Canım ben kaç dr değiştirdim kendi doktorumla telefonla görüşebiliyordum o hep dış gebeliktir git hastane ye yatışını yap diye ısrar etti ama konyadaki doktorlar dış gebelik bile olsa daha belli olmaz ancak değerinin 1000 2000 arası olduğu zaman kese rahimde görünmez ise o zaman dış gebelik kesinleşir dediler doktorun biri acile gitmiştim kanamam vardı istersen yatış yapabilirim dedi ama ben istemedim bekledim çünki beta ya göre değerlendircekleri için yatsam da bir şey yapmıcaklardı iki günde bir kan verip takip ettik sonra kese görünmesi gereken değer olunca muayeneye gittim