Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üç olumsuz transfer iki tedavi iptalinden sonra pozitif görünce insan inanmakta zorlanıyor,manevi destekleriniz için sonsuz teşekkürler..Allah hepinizin hakkında hayırlı olan bütün dualarını kabul etsin inşallah güzel yürekli anneler

Kizlar antibiyotiktenmi bilmiyorum bogazim agrisindan dolayi icmistim ama bugun vajinal mantar hissi var bende persembe opu var sirkeli su olayini okumustum yapsam zarari olurmu

Kizlar antibiyotiktenmi bilmiyorum bogazim agrisindan dolayi icmistim ama bugun vajinal mantar hissi var bende persembe opu var sirkeli su olayini okumustum yapsam zarari olurmu
Antibiyotiktendir canım ben de ne zaman kullansam oluyor. Arkadaşın tavsiyesini deneyemedim ben çünkü geçti. Ama yoğurt da çok iyi geliyormuş bol bol yoğurt tüket onun bi zararı olmaz

Canim seni opudan kac gun sonra aradilar meraktan catlicam

Canim seni opudan kac gun sonra aradilar meraktan catlicam
Opu oldun sanırım. Valla bana arıcaz dediler tabiki ben meraktan çatladım ertesi gün embiryoloğu aradım onlar bilgi verdiler ve üçüncü gün transfere gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…