Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Evet fiyatlar cok artmis canim bende martta asilama olmustum martda 260 aldigim ilac simdi olmus besyuz yuzde yuz zam gelmis sok oldum. Migrosta erzurumda temmuzda 12 tlye aldigim kulaklik olmus 23 tl yani hersey aydan aya farkediyor
Ah canım herşey o kadar pahalandı ki yaşamak çok zor hale geldi. Napalım bunada şükür. Tüp bebekte ilaçlar pahalı biraz malesef ki. He bu arada ilaçlarını saati saatine kullan. Benimle birlikte bi bayan gelmişti o ilaçlarını hep aksatmıştı saatlerini ve opu de bütün yumurtaları bozuk çıktı. Çok üzülmüştüm o bayanın haline. Özellikle şu çatlatma iğnesi en son al hatta iğneyi olacağın gün al çünkü çok hassas bir iğneymiş. O bayan çatlatma iğnesini dolaba koymadığı için bozulmuştu bütün emekleri paraları çöp olmuştu. Rabbim esirgesin dikkatli ol

İnşeAllah iyi olur, üzülme. Anestezi altında yapılıyor . Hiç birşey hiss etmiyorsun. Ama bunları düşünme, bence iyi görünür sabr et..

canım benimde erzuruma gel git birde çalışıyorum malesef saatlerde 20 dakika gecikebiliyor bende cok onemsemedım keske daha once bilseydim bunuda:) daha önce aşılamada böyle birşey dememişlerdi bende önemsemedim cok ama tabi yine saat farkı 20 dakika falan oldu

Canım mümkün mertebe iğneleri özellikle saatinde kullan. 10 dk dan filan bişey olmaz ama sen işini garantiye al derim. O kadar emek veriyorsunuz bak. Aman diyim

Cok sevindim canim gozunuz aydin Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Canım mümkün mertebe iğneleri özellikle saatinde kullan. 10 dk dan filan bişey olmaz ama sen işini garantiye al derim. O kadar emek veriyorsunuz bak. Aman diyim
saolasın canım bugunden itibaren dikkat ederim benim hatamdı çok önemsemedim.canım benım yumurtalar 9 ile 12 ml arasında günde 2ml artsa diyorum pazartesi salı çagırır opuya ama hem pazartesi hem salı cagırmaz demi cunku catlatmadan 36 saat sonra gitcem ya bugun cetrodite başladım 4 kutu verdi o zaman diyorum 4 kutu bitince çatlatma ignesi vurdurur ama günde 2 ml büyüse şu an 12 ml olan yumurtam o zaman 20 ml olur oda fazla buyuk sankı. sende ilaçları artırdımı hiç

Slm kızlar..2015 de tüp bebekten ay parçasi bir kızımiz oldu şimdi 3,5 yaşında ve 2.si için tüp bebek macerasına yeniden başladık..yarın ins opu var..tüm ilaçları dakik bir şekilde kullandık normalde bugün olcakti toplama bir gün daha beklemeyi tercih etti drum.fakat son gün cetrotide iğnesini başka stresli durumlar yüzünden unuttuk ve 3,5saat geç vurduk.iCim çok rahatsız..bana da dua edin güzel yürekli anne ve adayları emi

Hoş geldin inşallah kızına güzel bir kardeş olur ...

Allah kizini size bağislasin. Kardeside olur insallah. Nasipten otesi yok olacaklarin onune gećemeyiz insallah en iyisi olur sizin icin

Canım zaten 20 ml de opuya alıyo benide öyle yaptı çünkü. Çatlatma iğnesini vurucan ama akşam saat 22.30 da yapacaksın büyük ihtimalle bir gün bekliyorsun ertesi günü sabah 8 de opuya alıyor. İlaçlarımı her gidişimde artırdı. En son gonal f i 275 vuruldum ve aniden büyümüştü yumurtalarım.sen hocaya güven bildiği bişey vardır onun. 2 ml diyosun ama bazen 1 ml büyüyor bazen 2 bazen 3 yani değişiyor bu kafana çok takıp ta strese girme

Yok canim stresse girmiyorumda yol beni mahvetti sabah 6 da cikiyom aksam donuyom pery oluyorum en azindan kac kez daha giderim onu bilmek istiyom canim senin kac yumurtan vardi

Yok canim stresse girmiyorumda yol beni mahvetti sabah 6 da cikiyom aksam donuyom pery oluyorum en azindan kac kez daha giderim onu bilmek istiyom canim senin kac yumurtan vardi
Nerden baksan üç kez gidersin hatta son günlerde hergün çağırıyor canım yumurtaları kontrol altında tutmak için. En zor kısmı yumurta takibi ve ilaç kullanımı zaten.benim 10 yumurtadan 6 sı toplandı yani olgundu.4 ü döllendi 2 si transfer edildi 3. Gün embriyosu. Az kaldı canım biraz sabır hepsi geçecek. Hele pozitifi duyunca herseyi unutuyorsun

Canim ne ilaclar ne baska bisey inan oyle yoruldumki yol cok yordu isin kotu tarafi birde hasta oldum bogazlarim cok kotu bugun onuda doktora diyecegim. Artik herseyin hayirlisi ne diyeyim

Canim ne ilaclar ne baska bisey inan oyle yoruldumki yol cok yordu isin kotu tarafi birde hasta oldum bogazlarim cok kotu bugun onuda doktora diyecegim. Artik herseyin hayirlisi ne diyeyim
AA canım hasta olduysan ertelenir bak niye dikkat etmedin. Transfer de herhangi bir enfeksiyon kabul etmiyorlar. Sen yinede mutlaka söyle hasta oldugunu. Keşke orda kalsanız git gel çok yorucu olur bünyen zayıf düşer.

AA canım hasta olduysan ertelenir bak niye dikkat etmedin. Transfer de herhangi bir enfeksiyon kabul etmiyorlar. Sen yinede mutlaka söyle hasta oldugunu. Keşke orda kalsanız git gel çok yorucu olur bünyen zayıf düşer.
Canim malesef oyle oldu havalar iyi olunca hep esim yuzunden dikkat etmedi sonra bana bulastirdi. Malesef canim oglum var okula gidiyor kalamam orda antibiyotik aldim bu aksam baslarim napayim iyiki doktora demisim salgam suyu acili zencefil limon suyu ne bulduysamda icerim napayim

Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum

Ertelendi mi transferin yoksa? Keşke dikkatli olsaymış eşin. C vitamini al bol bol portakal suyu iç. Ben hasta olmamak için hergün sıkma portakal suyu içtim ve hergün salata yedim çok şükür hasta olmadan atlattım. Çünkü bi bayan transfer sırasında hasta olmuştu ve ertelediler tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…