Ah zeynepcim insallah bir an once sonuclanir tüm dileğim. Senin iste netleşseydi allahin izniyle..Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum
Oy canim masallahKızlar bugun keseyi gördük5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Amiiin canım inşallahAh zeynepcim insallah bir an once sonuclanir tüm dileğim. Senin iste netleşseydi allahin izniyle..
Dualarımız seninle canımSlm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel ilerler.Kızlar bugun keseyi gördük5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Ertelendi mi transferin yoksa? Keşke dikkatli olsaymış eşin. C vitamini al bol bol portakal suyu iç. Ben hasta olmamak için hergün sıkma portakal suyu içtim ve hergün salata yedim çok şükür hasta olmadan atlattım. Çünkü bi bayan transfer sırasında hasta olmuştu ve ertelediler tedaviyi
Yok canim ben daha opu olmadim doktor antibiyotik ic dedi bende antibiyotik iccem insallah atlatirimErtelendi mi transferin yoksa? Keşke dikkatli olsaymış eşin. C vitamini al bol bol portakal suyu iç. Ben hasta olmamak için hergün sıkma portakal suyu içtim ve hergün salata yedim çok şükür hasta olmadan atlattım. Çünkü bi bayan transfer sırasında hasta olmuştu ve ertelediler tedaviyi
Hımm anladım canın dikkat et bari beslenmene. İnşallah atlatırsın hemenYok canim ben daha opu olmadim doktor antibiyotik ic dedi bende antibiyotik iccem insallah atlatirim
Sanırım bana sordunuzMerhaba 2 embryo transferimi oldunuz tutumu ikiside
Benim 5+3 te karından kese göründü. Kanamayla girmiştim. Keseyi gördük hamdolsun. 7+3 te kalp sesini duyduk. Rabbim sizin de bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin içi sıra da benim kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah. Hep elimiz yüreğimizde hakkımızda hayırlısı dualarımdasınızSlm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum
Sanırım bana sordunuzevet çok şükür tuttu
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallahÇok sevindim sağlıklada kucağınıza almak nasip olsun☺ Kaç tanesi tuttu acaba birde ilk denemede mi tuttu bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba?
Amiiinn canımm çok zor süreç yaşadıklarımız rabbim emeklerimizin hayırlısını versin inşallah inan 20 gündür hastane hastane dolaşmaktan halim kalmadı vardır bi hayır inşallahBenim 5+3 te karından kese göründü. Kanamayla girmiştim. Keseyi gördük hamdolsun. 7+3 te kalp sesini duyduk. Rabbim sizin de bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin içi sıra da benim kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah. Hep elimiz yüreğimizde hakkımızda hayırlısı dualarımdasınız
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallahevet ilk denemede tuttu. Çift embriyo konuldu şuan ikizlerime hamileyim. Benim bir problemim yok. Eşimin değerleri çok kötüydü. O yüzden tüp bebeğe karar verdik.
Rica ederimAnladım canım çok teşekkür ederim ne güzel çifte mutluluk