Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ah zeynepcim insallah bir an once sonuclanir tüm dileğim. Senin iste netleşseydi allahin izniyle..

Dualarımız seninle canımAllahım en kısa zamanda feraha çıkarır inşallah.
Kızlar bugun keseyi gördük 5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel ilerler.

Benim de 1 tane embriyom dondurulmuşinşallah hayırlı sonuç alırız transferden sonra

Yok canim ben daha opu olmadim doktor antibiyotik ic dedi bende antibiyotik iccem insallah atlatirim

Benim 5+3 te karından kese göründü. Kanamayla girmiştim. Keseyi gördük hamdolsun. 7+3 te kalp sesini duyduk. Rabbim sizin de bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin içi sıra da benim kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah. Hep elimiz yüreğimizde hakkımızda hayırlısı dualarımdasınız

Çok sevindim sağlıklada kucağınıza almak nasip olsun Kaç tanesi tuttu acaba birde ilk denemede mi tuttu bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba?

Çok sevindim sağlıklada kucağınıza almak nasip olsun ☺ Kaç tanesi tuttu acaba birde ilk denemede mi tuttu bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba?
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallah evet ilk denemede tuttu. Çift embriyo konuldu şuan ikizlerime hamileyim. Benim bir problemim yok. Eşimin değerleri çok kötüydü. O yüzden tüp bebeğe karar verdik.

Amiiinn canımm çok zor süreç yaşadıklarımız rabbim emeklerimizin hayırlısını versin inşallah inan 20 gündür hastane hastane dolaşmaktan halim kalmadı vardır bi hayır inşallah

Anladım canım çok teşekkür ederim ne güzel çifte mutluluk
Rica ederim ama çifte yaşıyorum herşeyi midem o kadar bulanıyor ki anlatamam ilaçlar bile durdurmuyor. İkiz oldugu için çok şiddetli mide bulantısı oluyormuş meğersem yaşayarak öğrendim. Darısı başınıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…