Ahh hayırlı olsun Duygulandım valla.Kızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh hayırlı olsun Duygulandım valla.Kızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Kızlar hamileyken grip olmanın bebeğe zararı var mı acaba,
Rabbim kucaģinada nasip etsin insallah canimKızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Amiiin canım teşekkür ederim inşallah hayırlısyla bende o sevincimi paylaşabilirimZ zeynepsevde42 canim insallah sendende guzel dileklerle dua ile haberler bekliyoruuuzzz
bendim o :)2 tane koyulcak 1 tüpte donduruldu.. 2 side cozülcek konulcak insallah bi aksilik olmassa inşallahhhh..
Bana 27 si sen dememişmydin biri demisti ama transferm 27 si diye:)
Allah yardimcin olsun insallah guzel gecer hersey.. gonalf kaclik kullaniyorsun
Ah canim kafa kalmadi ki:) tamammbendim o :)
O zaman benim dış gebelik değildir dimi yaa kese görünüyor dedi çünki
Pazartesi gidecektim normalde şimdi tedirgin oldum yarın mı gitsem diye bide gitsem de yine bilinmez mi acaba diyorum o kadar zor durum ki
Senün kaçtı betahcg ultrasonda 4 hafta 1 günlük demişti salı gün
Gözün aydın canım
Canım yaaaaaa
Gözlerim doldu şuan okuyan herkes ağlıyordur eminim
Maşallah ya maşallahhhhhh
İnanmıyooruuuuummmmm sonsuzzz şükür canımmmmm çoookkk sevindimmmmm rabbim daim etsin kucağına aldığın günleri de görrr inşallah
Maaşallah gözün aydın canım darısı hepimizin kucağına almamıza inşallah
Çok tebrik ederim..Allahım sıkıntınızı feraha erdirdirdi..ne mutlu size..inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..Allahım o mucize sesi hepimize duymayı nasip etsin inşallah
Ahh hayırlı olsun ❤❤ Duygulandım valla.
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim burada bir aile gibi olduk mutluluğumuzu üzüntümüzü paylaştık inanın haber bekleyen birçok kişiyi aramadan kendime gelir gelmez buraya yazdım Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inş.maddi manevi çok zor ve yıpratıcı bir süreç Rabbim karşılığında hepimize o güzel duyguyu tatmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Rabbim kucaģinada nasip etsin insallah canim
Canım senin için ayrıca dua ediyorum inş.senin minik mucizende sana sımsıkı tutunur ellerini karnına köy ve dua et konuş onunla seni hissedecek ve bırakmayacak anneciğiniAmiiin canım teşekkür ederim inşallah hayırlısyla bende o sevincimi paylaşabilirim
Ayyy canım ağlattın beni rabbim razı olsun inşallah amiiinn hayırlısını versin her zamanCanım senin için ayrıca dua ediyorum inş.senin minik mucizende sana sımsıkı tutunur ellerini karnına köy ve dua et konuş onunla seni hissedecek ve bırakmayacak anneciğini
canım çok şükür gözünaydınKızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Hayırlısı olsun cok sevindim sizin için.. Benim durumum sıkıntılı oldugu için soruyorum adet tarihiniz neydi acaba 15 ağustos da transfer demişsiniz 8+1olmuyor gibi geldi bana 7 olabilir mi. Ben 7 ağustos da transfer oldum 8 + 5 im suan hala bebeğim yaşıyor ise tabiKızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor
Normal şartlarda 2 katı artması gerekiyor ama en az %67 oranda artması bekleniyor.keseyi görmek için 15oo/2000arası olması gerekiyor demişlerdi banaKızlar beta değeri hep 2 günde bir ortalama 2 katı yükseliyor mu?
Benim salı 829 çıkmıştı, cumartesiye kadar 3000 üstü mü olur yani? Keseyi görmek için yeter mi sizce?
8+1 ı ben yanlış yazmışım 7+2 yani 8 haftalık görünüyor hesaplamalarda ama bugün doktorda ki gelişimi 6+5 ti...bende çok sıkıntılı bi dönem geçirdim sizde sıkıntı ne Rabbim feraha erdirsin inş.Hayırlısı olsun cok sevindim sizin için.. Benim durumum sıkıntılı oldugu için soruyorum adet tarihiniz neydi acaba 15 ağustos da transfer demişsiniz 8+1olmuyor gibi geldi bana 7 olabilir mi. Ben 7 ağustos da transfer oldum 8 + 5 im suan hala bebeğim yaşıyor ise tabi
Canim gonalf450 400 tlye aldik cetrodite ise 150 tl kutusu 3 kutu gonalf kullaniuom 4 kutu cetroditide dahada verecekYok canım transfer sonrasını devlet karşılıyor zaten. İlaçların pahalı olmuş acaba eczaneye indirim yapmasını söylemediniz mi biz baya indirmiştik ilaç fiyatlarını. Çizelgenin resmini atar mısın bi bakim ben
Gonul f dozlarını mı yükselttiler o zaman çünkü en pahalı gonal f. Ben gonal f 900 lük iki tane aldım 2400 e toplam 3 bin felan vermiştim ilaçlaraCanim gonalf450 400 tlye aldik cetrodite ise 150 tl kutusu 3 kutu gonalf kullaniuom 4 kutu cetroditide dahada verecek
Evet fiyatlar cok artmis canim bende martta asilama olmustum martda 260 aldigim ilac simdi olmus besyuz yuzde yuz zam gelmis sok oldum. Migrosta erzurumda temmuzda 12 tlye aldigim kulaklik olmus 23 tl yani hersey aydan aya farkediyorGonul f dozlarını mı yükselttiler o zaman çünkü en pahalı gonal f. Ben gonal f 900 lük iki tane aldım 2400 e toplam 3 bin felan vermiştim ilaçlara