Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum😔
Ah zeynepcim insallah bir an once sonuclanir tüm dileğim. Senin iste netleşseydi allahin izniyle..💞

Slm kızlar dün kahverengi lekem gelmişti bugünde kanamam başladı gittim acile şu an birsey yapamayız progestana devam et dediler vajinal ultrasonda 5+1 görünüyor dediler karından ultrasonla ne zaman görünür bide eğer varsa ne kadarlıkken kalp atışı olur ki ...dua bekliyorum😔
Dualarımız seninle canım🙏Allahım en kısa zamanda feraha çıkarır inşallah.
Kızlar bugun keseyi gördük 🙏 5 haftalık dediler.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar ❤
Umarım güzel ilerler önümüzdeki süreç.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel ilerler.

Benim de 1 tane embriyom dondurulmuş🤗inşallah hayırlı sonuç alırız transferden sonra😊

Ertelendi mi transferin yoksa? Keşke dikkatli olsaymış eşin. C vitamini al bol bol portakal suyu iç. Ben hasta olmamak için hergün sıkma portakal suyu içtim ve hergün salata yedim çok şükür hasta olmadan atlattım. Çünkü bi bayan transfer sırasında hasta olmuştu ve ertelediler tedaviyi

Ertelendi mi transferin yoksa? Keşke dikkatli olsaymış eşin. C vitamini al bol bol portakal suyu iç. Ben hasta olmamak için hergün sıkma portakal suyu içtim ve hergün salata yedim çok şükür hasta olmadan atlattım. Çünkü bi bayan transfer sırasında hasta olmuştu ve ertelediler tedaviyi
Yok canim ben daha opu olmadim doktor antibiyotik ic dedi bende antibiyotik iccem insallah atlatirim

Benim 5+3 te karından kese göründü. Kanamayla girmiştim. Keseyi gördük hamdolsun. 7+3 te kalp sesini duyduk. Rabbim sizin de bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin içi sıra da benim kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah. Hep elimiz yüreğimizde hakkımızda hayırlısı dualarımdasınız 🙏🏻

Çok sevindim sağlıklada kucağınıza almak nasip olsun 🙏☺️ Kaç tanesi tuttu acaba birde ilk denemede mi tuttu bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba?

Çok sevindim sağlıklada kucağınıza almak nasip olsun 🙏☺ Kaç tanesi tuttu acaba birde ilk denemede mi tuttu bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba?
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallah 😊 evet ilk denemede tuttu. Çift embriyo konuldu şuan ikizlerime hamileyim. Benim bir problemim yok. Eşimin değerleri çok kötüydü. O yüzden tüp bebeğe karar verdik.😊

Benim 5+3 te karından kese göründü. Kanamayla girmiştim. Keseyi gördük hamdolsun. 7+3 te kalp sesini duyduk. Rabbim sizin de bu yolda mücadele veren tüm kardeşlerimin içi sıra da benim kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah. Hep elimiz yüreğimizde hakkımızda hayırlısı dualarımdasınız 🙏🏻
Amiiinn canımm çok zor süreç yaşadıklarımız rabbim emeklerimizin hayırlısını versin inşallah inan 20 gündür hastane hastane dolaşmaktan halim kalmadı vardır bi hayır inşallah 😔

Anladım canım çok teşekkür ederim ne güzel çifte mutluluk 🥰🥰🥰
Rica ederim😍 ama çifte yaşıyorum herşeyi midem o kadar bulanıyor ki anlatamam ilaçlar bile durdurmuyor. İkiz oldugu için çok şiddetli mide bulantısı oluyormuş meğersem 😄 yaşayarak öğrendim. Darısı başınıza olsun 🙏

X