Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yok canim su an stress yapmiyorum stress transferden sonra yaparim😀su an sadece cok yoruluyorum ya tahminen kac kez gel git yaparim ne zaman opu olur onu bilmek istiyorum. Benim cizelgede e2 452 yaziyor birde sag sol yumurtalik resminde csk mi 45k mi okuyamadim yaziyo o yaziyor😀
Canım o çizelgede sağ over ve sol over ikiye ayrılmıştır. Ve karşılarında 12,13,17 mm gibi rakamlar olur. Yazmıyor mu öyle şeyler. O yüzden bilgi vermiyorlar çünkü çizelgede herşey mevcut hatta kullandığın ilaçların dozları bile yazar iyi bak 😄😄

Boş gebelik yaşayan var mı arkadaşlar farklı bir belirtisi var mı?sadece kürtajla mı sonlandırılıyor..yaşayanlar varsa paylaşabilir mi tecrubelerini
İlk önce hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini. Bu durumlarda her bir hayacan ve stress zararlı... kaçıncı haftadasın şu an?

Bende 8+2 haftalıkta hiç bir şey görünmedi.. Hem kendi doktoruma aynı anda başka doktorada kontrole gittim ikiside aynı şeyleri söylediler.
Mecbur kürtaj oldum.

Ama bu demek deyil ki sende aynı şey olacak. Bu yüzden üzülmek yok!

Kızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor :dua:
İnanmıyooruuuuummmmm sonsuzzz şükür canımmmmm çoookkk sevindimmmmm rabbim daim etsin kucağına aldığın günleri de görrr inşallah 😍😍😍😍😍😍😍

Canım o çizelgede sağ over ve sol over ikiye ayrılmıştır. Ve karşılarında 12,13,17 mm gibi rakamlar olur. Yazmıyor mu öyle şeyler. O yüzden bilgi vermiyorlar çünkü çizelgede herşey mevcut hatta kullandığın ilaçların dozları bile yazar iyi bak 😄😄
Canim bende çsk yaziyordu anlamadim o ne demek canim simdiden benim ilaclar 3.500 oldu acaba yransferden sonrada pahali ilaclar kullaniyozmu

Canim bende çsk yaziyordu anlamadim o ne demek canim simdiden benim ilaclar 3.500 oldu acaba yransferden sonrada pahali ilaclar kullaniyozmu
Yok canım transfer sonrasını devlet karşılıyor zaten. İlaçların pahalı olmuş acaba eczaneye indirim yapmasını söylemediniz mi biz baya indirmiştik ilaç fiyatlarını. Çizelgenin resmini atar mısın bi bakim ben

Kızlar inanamıyorum ama minik mucizemin pıt pıt atan kalp atışlarını duyduk hala elim ayağım titriyor :dua:
Çok tebrik ederim..Allahım sıkıntınızı feraha erdirdirdi..ne mutlu size..inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..Allahım o mucize sesi hepimize duymayı nasip etsin inşallah🙏🙏🙏

İlk önce hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini. Bu durumlarda her bir hayacan ve stress zararlı... kaçıncı haftadasın şu an?

Bende 8+2 haftalıkta hiç bir şey görünmedi.. Hem kendi doktoruma aynı anda başka doktorada kontrole gittim ikiside aynı şeyleri söylediler.
Mecbur kürtaj oldum.

Ama bu demek deyil ki sende aynı şey olacak. Bu yüzden üzülmek yok!
Durumun o kadar bana benziyor ki cok üzüldüm senin içinde Allah sabır versin bende 16 eylülde 8+2 iken kalp atışı için gittim ama duyulmadı hatta 6 haftalık gibi görünüyor dedi bu benim 8 yıllık evliliğimde yapılan 4.tüp bebek ile yakaladığım ilk hamilelikdi.. 1 hafta usulen bekliyoruz bir umut ve ben hala iğnelerimi ilaçlarımı kullanıyorum kabul edemiyorum ama sonum kürtaj gözüküyor..
Cocugunu istemeyen anneler gibi mi kürtajla alacaklar delice istediğim bebeğimi benden alacaklar mı kürtaj nedir nasıl yapılır bunu da hiç bilmiyorum... Allah bu yolda olan herkese sabır versin kucaklarını doldursun..

X