Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Masallah canim insallah sag salim kucagina alirsin insallah. Biliyormusun bunyamin hocada gidecekmis yerine atilla hoca gelecekmis umarim transferden once gitmez sorcaktim bugun ama hemsireyle yolladi kagitlari gorussem sorcaktim
Sağol canım benim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin. Bünyamin hocanın gideceğini duymuştum ama bu kadar erken gideceğini düşünmemiştim. Halbuki tüm hastalar onun için oraya gidiyor. İnşallah senin transferini yapar öyle gider

Slm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
inşallah hayırlısı.hakkinda allahım bir mucize nasip etmiş olsun sana yalnız birşey sorucam eşinizle.normal ilişkiniz oldu mu bu surecte belki kendiliğinden gelmiştir bebek

inşallah hayırlısı.hakkinda allahım bir mucize nasip etmiş olsun sana yalnız birşey sorucam eşinizle.normal ilişkiniz oldu mu bu surecte belki kendiliğinden gelmiştir bebek
Benimde aklima o geldi.. yani kimbilir belki dogal oldu.. Rabbimin gücu herseye yeter.. koşullar olduysa

Benimde aklima o geldi.. yani kimbilir belki dogal oldu.. Rabbimin gücu herseye yeter.. koşullar olduysa
ay insallah o kadar mutlu olurum ki zeynep için yani birşey yazmasam da takip ediyorum hamile duası gönderiyorum herkese allahım isteyen herkese.tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor gerçekten

Amiiinn yok canım yaa ben hep bu süreçte korktuğum için olmadı 😕

• Üzgünüm
Reactions: H M
ay insallah o kadar mutlu olurum ki zeynep için yani birşey yazmasam da takip ediyorum hamile duası gönderiyorum herkese allahım isteyen herkese.tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor gerçekten
Ayyy canımmm Rabbim razı olsun iyiki varsınız iyiki dualar var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakitte hayırlı minnaklar versin gerçektenn çok zor süreç rabbim beterinden korusun eşimde yanımda değil ailem sağolsun sıkıntım yok ama bu süreci tek başına atlatmak zoruma gidiyo 😔

Ayyy canımmm Rabbim razı olsun iyiki varsınız iyiki dualar var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakitte hayırlı minnaklar versin gerçektenn çok zor süreç rabbim beterinden korusun eşimde yanımda değil ailem sağolsun sıkıntım yok ama bu süreci tek başına atlatmak zoruma gidiyo 😔
Canim yaa.. ben transferimi olup dönücem esimin yanina bu konuda birbirimize iyi gelecek olan tek ikimiziz... ailemde cok iyidir ama ben eşimsiz gecirmemek icin dönucem transferden bikac gun sora.. yanliz gecirmek istiyorum bu sureci.. sukünetle..

Canım yazdım ama sen okumadın sanırım daha çok dua daha çok güç lazım bana 😔😔
Canım çok üzüldüm ama yine de bir umut belki geç büyüyordur. Sonuçta hcg değerin yüksek. Ben anlamadım yani boş gebelik ne demek. Canım ya sana güç verecek en büyük güç Allaha sığınmak. Sen de bol bol dua et😘

Canım çok üzüldüm ama yine de bir umut belki geç büyüyordur. Sonuçta hcg değerin yüksek. Ben anlamadım yani boş gebelik ne demek. Canım ya sana güç verecek en büyük güç Allaha sığınmak. Sen de bol bol dua et😘
Kese var ama bebek yok sanirim. Yani bebek erkenden gidiyor kese buyumeye devam ediyor gibi

Sağol canım benim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin. Bünyamin hocanın gideceğini duymuştum ama bu kadar erken gideceğini düşünmemiştim. Halbuki tüm hastalar onun için oraya gidiyor. İnşallah senin transferini yapar öyle gider
İnsallah canim gitse soylerdi diye dusunuyorum ama bana temmuzda agustosta gel demisti agustostada bir ay izne cikacagini senden duymustim ondan cok guvenmiyorum

Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...

Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...
Evet canım hayırlısı böyleymiş demekki :KK43: Allah daha kötüsünden sakınsın. Herşeyde bir hayır vardır. Allahım daha güzel şeylerle karşılaştıracak inşallah.

X