- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Canım yazdım ama sen okumadın sanırım daha çok dua daha çok güç lazım banaZeyneeep nabtin yahu merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazdım ama sen okumadın sanırım daha çok dua daha çok güç lazım banaZeyneeep nabtin yahu merak ettim.
Sağol canım benim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin. Bünyamin hocanın gideceğini duymuştum ama bu kadar erken gideceğini düşünmemiştim. Halbuki tüm hastalar onun için oraya gidiyor. İnşallah senin transferini yapar öyle giderMasallah canim insallah sag salim kucagina alirsin insallah. Biliyormusun bunyamin hocada gidecekmis yerine atilla hoca gelecekmis umarim transferden once gitmez sorcaktim bugun ama hemsireyle yolladi kagitlari gorussem sorcaktim
Aa evet kaynamiş arada gormemisim yazdigini.. Rabbim yardimcin olsun.. gel dua edelim dua konularimda var iyi gelir bana cok iyi geliyor..Canım yazdım ama sen okumadın sanırım daha çok dua daha çok güç lazım bana
inşallah hayırlısı.hakkinda allahım bir mucize nasip etmiş olsun sana yalnız birşey sorucam eşinizle.normal ilişkiniz oldu mu bu surecte belki kendiliğinden gelmiştir bebekSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
Benimde aklima o geldi.. yani kimbilir belki dogal oldu.. Rabbimin gücu herseye yeter.. koşullar olduysainşallah hayırlısı.hakkinda allahım bir mucize nasip etmiş olsun sana yalnız birşey sorucam eşinizle.normal ilişkiniz oldu mu bu surecte belki kendiliğinden gelmiştir bebek
ay insallah o kadar mutlu olurum ki zeynep için yani birşey yazmasam da takip ediyorum hamile duası gönderiyorum herkese allahım isteyen herkese.tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor gerçektenBenimde aklima o geldi.. yani kimbilir belki dogal oldu.. Rabbimin gücu herseye yeter.. koşullar olduysa
Amiiinn yok canım yaa ben hep bu süreçte korktuğum için olmadıinşallah hayırlısı.hakkinda allahım bir mucize nasip etmiş olsun sana yalnız birşey sorucam eşinizle.normal ilişkiniz oldu mu bu surecte belki kendiliğinden gelmiştir bebek
Ayyy canımmm Rabbim razı olsun iyiki varsınız iyiki dualar var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakitte hayırlı minnaklar versin gerçektenn çok zor süreç rabbim beterinden korusun eşimde yanımda değil ailem sağolsun sıkıntım yok ama bu süreci tek başına atlatmak zoruma gidiyoay insallah o kadar mutlu olurum ki zeynep için yani birşey yazmasam da takip ediyorum hamile duası gönderiyorum herkese allahım isteyen herkese.tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor gerçekten
Canim yaa.. ben transferimi olup dönücem esimin yanina bu konuda birbirimize iyi gelecek olan tek ikimiziz... ailemde cok iyidir ama ben eşimsiz gecirmemek icin dönucem transferden bikac gun sora.. yanliz gecirmek istiyorum bu sureci.. sukünetle..Ayyy canımmm Rabbim razı olsun iyiki varsınız iyiki dualar var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakitte hayırlı minnaklar versin gerçektenn çok zor süreç rabbim beterinden korusun eşimde yanımda değil ailem sağolsun sıkıntım yok ama bu süreci tek başına atlatmak zoruma gidiyo
Canım çok üzüldüm ama yine de bir umut belki geç büyüyordur. Sonuçta hcg değerin yüksek. Ben anlamadım yani boş gebelik ne demek. Canım ya sana güç verecek en büyük güç Allaha sığınmak. Sen de bol bol dua etCanım yazdım ama sen okumadın sanırım daha çok dua daha çok güç lazım bana
Benimde 30 unda :) hadi insallahKizlar cok sevindim adiniza benimde 5.gun embryosu donduruldu iki hafta sonra transferim var insallah dua edin bana
Hayirli olsun insallah kucaginiza alirsinz..7gun yapmstim cikmamisti 11 gun yaptim cikti canim
Kese var ama bebek yok sanirim. Yani bebek erkenden gidiyor kese buyumeye devam ediyor gibiCanım çok üzüldüm ama yine de bir umut belki geç büyüyordur. Sonuçta hcg değerin yüksek. Ben anlamadım yani boş gebelik ne demek. Canım ya sana güç verecek en büyük güç Allaha sığınmak. Sen de bol bol dua et
İnsallah canim gitse soylerdi diye dusunuyorum ama bana temmuzda agustosta gel demisti agustostada bir ay izne cikacagini senden duymustim ondan cok guvenmiyorumSağol canım benim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin. Bünyamin hocanın gideceğini duymuştum ama bu kadar erken gideceğini düşünmemiştim. Halbuki tüm hastalar onun için oraya gidiyor. İnşallah senin transferini yapar öyle gider
Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...Canım çok üzüldüm ama yine de bir umut belki geç büyüyordur. Sonuçta hcg değerin yüksek. Ben anlamadım yani boş gebelik ne demek. Canım ya sana güç verecek en büyük güç Allaha sığınmak. Sen de bol bol dua et
Kese var ama bebek yok sanirim. Yani bebek erkenden gidiyor kese buyumeye devam ediyor gibi
Evet canım hayırlısı böyleymiş demekki Allah daha kötüsünden sakınsın. Herşeyde bir hayır vardır. Allahım daha güzel şeylerle karşılaştıracak inşallah.Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...
Üzülen surat yapmıştım da böyle bişey çıktı. Pardon canım. Anlaşılmadı sanırım.