Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Slm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
Allah yardımcınız olsun :KK43:

Slm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
Umudunuzu kaybetmeyin bol dua edin

Hakkında hayırlı haberler olsun

canim hayirlisi olsun

Evet korkuyorum bişey olursa bebeklerime diye çok alıştım onlara şimdiden.
Masallah canim insallah sag salim kucagina alirsin insallah. Biliyormusun bunyamin hocada gidecekmis yerine atilla hoca gelecekmis umarim transferden once gitmez sorcaktim bugun ama hemsireyle yolladi kagitlari gorussem sorcaktim

Cnim uzun zamandir girmiyodum nasilsin son durum ne
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyomuz var..ekim adetiyle transfer hazırlıklarına başlayacağım nasipse..yaşım 37 olduğu için ikisini de transfer ettireceğim..hayırlısı ile tutacak inşallah..beklemedeyim şuan..Teşekkür ederim bu arada sorduğunuz için..
Sizin durum nedir?

Bugun hastaliģimin 6nci gunu bitti. Ilaclarimi kullaniyorum rahim kalinliğim 6,8mm
Doktor cok iyi dedi. Insallah Allahin izniyle
30 u transferim olucak.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepinize kolayliklar diliyorumm
benim de 11. gunum, 27sinde de transferim var insallah, 7.2 mm dedi bana da iyi mi kotu mu birsey demedi :) progestan basliycam yarin da sen de basliyor musunerak ettim?

benim de 11. gunum, 27sinde de transferim var insallah, 7.2 mm dedi bana da iyi mi kotu mu birsey demedi :) progestan basliycam yarin da sen de basliyor musunerak ettim?
Bende progestana 25inde baslicam insallah. Doktor muayenesine gidip.
Normal sanirim ya 27 sine kadar kalinlasir epey.
Aramizda cok fark yokmus:) hadi hayirlisi ile guzel haberler aliriz insallah
Benm şuanki zamanlarim icin 5in ustü olmasi rahim kalinliginin iyimiş sadece onu dedi nerdeyse 7 olmus bana kalin gibi geldi ama normal dediler bnde anlamadim

Bende progestana 25inde baslicam insallah. Doktor muayenesine gidip.
Normal sanirim ya 27 sine kadar kalinlasir epey.
Aramizda cok fark yokmus:) hadi hayirlisi ile guzel haberler aliriz insallah
Benm şuanki zamanlarim icin 5in ustü olmasi rahim kalinliginin iyimiş sadece onu dedi nerdeyse 7 olmus bana kalin gibi geldi ama normal dediler bnde anlamadim
Canim benimde bugun adetin 5. Gunu 5.2 dede bende endise ettim kalinlasmiyormu diye

Canim benimde bugun adetin 5. Gunu 5.2 dede bende endise ettim kalinlasmiyormu diye
Yok ya endise etme kalinlasir..
Biz herseyi sorgular olduk valla:)) ortasi yok galiba bu durumun :))
Sen ilaclarina basladinmi.. artar zamanla insallah. Herkes ayni olcak diye birsey yok tabi.doktorlar daha iyi bilir

X