Dur bakalım Rabbim büyük.Antalyadaki transfer yapan doktorumla görüştüm muhtemel boş gebelik dedi oda hayırlısı artık öyle bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım Rabbim büyük.Antalyadaki transfer yapan doktorumla görüştüm muhtemel boş gebelik dedi oda hayırlısı artık öyle bekliyorum
Allah yardımcınız olsunSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
Umudunuzu kaybetmeyin bol dua edinSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
Hakkında hayırlı haberler olsunSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
canim hayirlisi olsunSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar
7gun yapmstim cikmamisti 11 gun yaptim cikti canimay masallah ne guzel haber idrarda kacinci gun cikmisti
masallah cnm saglikla devam etsin insallah7gun yapmstim cikmamisti 11 gun yaptim cikti canim
Masallah canim insallah sag salim kucagina alirsin insallah. Biliyormusun bunyamin hocada gidecekmis yerine atilla hoca gelecekmis umarim transferden once gitmez sorcaktim bugun ama hemsireyle yolladi kagitlari gorussem sorcaktimEvet korkuyorum bişey olursa bebeklerime diye çok alıştım onlara şimdiden.
Amin canımcanim hayirlisi olsun
Sağol canımHakkında hayırlı haberler olsun
AminnnAllah yardımcınız olsun
İnşallah canımUmudunuzu kaybetmeyin bol dua edin
Yok canım tek embriyoyduIki embriyomu transferdi canim yuksek cikmis masallah
2 adet 5.gün dondurulmuş embriyomuz var..ekim adetiyle transfer hazırlıklarına başlayacağım nasipse..yaşım 37 olduğu için ikisini de transfer ettireceğim..hayırlısı ile tutacak inşallah..beklemedeyim şuan..Teşekkür ederim bu arada sorduğunuz için..Cnim uzun zamandir girmiyodum nasilsin son durum ne
benim de 11. gunum, 27sinde de transferim var insallah, 7.2 mm dedi bana da iyi mi kotu mu birsey demedi :) progestan basliycam yarin da sen de basliyor musunerak ettim?Bugun hastaliģimin 6nci gunu bitti. Ilaclarimi kullaniyorum rahim kalinliğim 6,8mm
Doktor cok iyi dedi. Insallah Allahin izniyle
30 u transferim olucak.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hepinize kolayliklar diliyorumm
Bende progestana 25inde baslicam insallah. Doktor muayenesine gidip.benim de 11. gunum, 27sinde de transferim var insallah, 7.2 mm dedi bana da iyi mi kotu mu birsey demedi :) progestan basliycam yarin da sen de basliyor musunerak ettim?
Zeyneeep nabtin yahu merak ettim.İnşallah canım
Canim benimde bugun adetin 5. Gunu 5.2 dede bende endise ettim kalinlasmiyormu diyeBende progestana 25inde baslicam insallah. Doktor muayenesine gidip.
Normal sanirim ya 27 sine kadar kalinlasir epey.
Aramizda cok fark yokmus:) hadi hayirlisi ile guzel haberler aliriz insallah
Benm şuanki zamanlarim icin 5in ustü olmasi rahim kalinliginin iyimiş sadece onu dedi nerdeyse 7 olmus bana kalin gibi geldi ama normal dediler bnde anlamadim
Yok ya endise etme kalinlasir..Canim benimde bugun adetin 5. Gunu 5.2 dede bende endise ettim kalinlasmiyormu diye