- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Kanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcakcanim sen bugun doktora gidecektin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcakcanim sen bugun doktora gidecektin
Benimde şuan 10 cm zaten doktor da önermiyor önce tüp bebek ondan sonra geçmezse alicaklar embriyo toplayıp .benim her gün ağrım yok sadece adet günüm oda kan akışı gelince geçiyor ağrım dun kontrolüm vardi ilaçlara basliycaktim ama TSH yuksek çıktı biraz bu ay TSH ilacına basliycam diğer ay Allah izin verirse tüp bebek için ilaçlara basliycaz. Allah yardımcımız olsunbenim her gün ağrım oluyordu kaç cm sizinki benim 9cmdi geçici menapozla 4.5 cme indi ondan sonra embryo transferi yaptı çok öecbur kalmadıkça ameliyat olmayın bence yumurta rezervlerini mahvediomuş
Canim birde hamile hamile yol gitmekte sikintiCanım ben burda devam ediyorum eşimin işi nedeniyle gidemiyorum. Progeston ve coraspın kullanıyorum. Burdaki Dr m 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi sonra bırakacaksın dedi. Ama Bünyamin beye de gitmek istiyorum fırsat olmuyo bir türlü uzak oldugu için kolay kolay şehir dışına çıkamıyorum
insallah guzel olumlu sonuclanirBenimde şuan 10 cm zaten doktor da önermiyor önce tüp bebek ondan sonra geçmezse alicaklar embriyo toplayıp .benim her gün ağrım yok sadece adet günüm oda kan akışı gelince geçiyor ağrım dun kontrolüm vardi ilaçlara basliycaktim ama TSH yuksek çıktı biraz bu ay TSH ilacına basliycam diğer ay Allah izin verirse tüp bebek için ilaçlara basliycaz. Allah yardımcımız olsun
Evet korkuyorum bişey olursa bebeklerime diye çok alıştım onlara şimdiden.Canim birde hamile hamile yol gitmekte sikinti
Tebrikler sağlıkla alın kucaginiza9.gün 221
12.gün test sonucum : 829
Artık bir daha beta baktırmam herhalde. ❤
Heyecanla bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inş.Kanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcak
Iki embriyomu transferdi canim yuksek cikmis masallah9.gün 221
12.gün test sonucum : 829
Artık bir daha beta baktırmam herhalde. ❤
Dualarim seninle ama hissettigim sey hamilesin insallahKanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcak
Hadi zeynep tuttu inşallah hayırlı haberler bekliyoruz senden!Kanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcak
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin
İnşallah hayırlı güzel haberler bekliyoruz sendenKanı verdim canım öğleden sonra sonuçlar çıkcak
Cnim uzun zamandir girmiyodum nasilsin son durum neÇok teşekkür ederim..8 yumurtanın ne kadarı olgun bilmiyorum..onun da bilgisini yarın verecekler sanırım..bizde zaten sıkıntı eşimin sperm kalitesi..bir de bu sefer e2 değerim yüksek çıktığı için embriyomuz oluşsa bile -ki inşallah en az 1 tane olsun oluşur- bir sonraki ay transferim olacak..
Bende dun kontrole gittim kizlar ultrasyondn keseleri gorduk evet ikiz Allahim çok farkli bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin kucagmiza alacagmz gunleride yasariz insallah
ay masallah ne guzel haber idrarda kacinci gun cikmistiBende dun kontrole gittim kizlar ultrasyondn keseleri gorduk evet ikiz Allahim çok farkli bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin kucagmiza alacagmz gunleride yasariz insallah
Antalyadaki transfer yapan doktorumla görüştüm muhtemel boş gebelik dedi oda hayırlısı artık öyle bekliyorumSlm Canlarım dualarınız güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim burda kocaman bi aile olduk tek tek herkese yazamadım sonucum 1998 çıktı küçük bir kese görünüyor ama muhtemel sağlıksız bi gebelik dedi anlam veremedi doktor da şaşkın bilemediği için sürekli kontrole çağırıyo ben artık psikolojikmen ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bunu çözemiyorum ilaçları bırakmıştım zaten nasıl olcak böyle bilmiyorum başka bi doktora tekrar gidicem dua bekliyorum bende durumlar böyle kızlar