- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
inşallah canım dua beklerim yok bugün kan vermedim cuma vermiştim artık kollarım kötü oldu versemde değişmiyo bir şey yarın olunca kontrol bugün gitmedim bakalımcanım bugun tekrar kan vericekmisin inş gebesindir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım dua beklerim yok bugün kan vermedim cuma vermiştim artık kollarım kötü oldu versemde değişmiyo bir şey yarın olunca kontrol bugün gitmedim bakalımcanım bugun tekrar kan vericekmisin inş gebesindir.
Hadi inşallah güzelce ilerlesinler kuzumKızlar yumişler toplandı 3 taneydi zaten 2 si olgunlaşmış işlem yapılacak. Nolur dua edin 5. Güne gitsinler. Yoksa herşey baştan başlayacak
Benim de kahverengi lekelerim devam ediyor aralıklı olarak, doktor sık olur demişti coraspirin de kullanıyorum. Siz de lekelenme hiç olmadı mıGünaydın. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Tebrikler canım, cok güzel maşallah16. Gün değerim 377 çıktı
Çok şükür kuzumm yaTebrikler canım, cok güzel maşallah
Hayırlısı olsun canım. Benden istememişti güncel rahim filmiMerhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A
Cekip teste güveniyor ne diyim herkes için hayırlısı olsun!Kızlar 24 eylül test günüm önceki tedavimde hemen test yapmıştım bu sefer inatla 25 eylül ü bekleyip testi o zaman yapacağım eşim ve kızımla birlikte ne acelesi var tamam insan merak ediyor ama sonucun kesin olması gerek bir de bir sürü hormon alıyoruz vücuda Dr bile gününden ön
Evet ama bu merkezde 5. Güne gitmezse transfer olmuyo malesefo yüzden inşallah giderlerHayırlısı tabi nasip bakalım.canım embryo sayısı olduğu zamanlarda 5.güne çok gitmiolar die biliorum genelde 3.günde transfer oluo yine doktor karar verio ama benim doktorum mesela riske atmıo
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunHadi inşallah güzelce ilerlesinler kuzum
hayırlısı olsun cnm inşallah iyi olurEvet ama bu merkezde 5. Güne gitmezse transfer olmuyo malesefo yüzden inşallah giderlerHayırlısı tabi nasip bakalım.
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun
Olmaz olur mu? İki kez lekelenme yaşadım hem de parlak kırmızı renkte. 2.den sonra koraspirini kesti doktorum hemen geçti lekelenme.Benim de kahverengi lekelerim devam ediyor aralıklı olarak, doktor sık olur demişti coraspirin de kullanıyorum. Siz de lekelenme hiç olmadı mı
Çoook teşekkür ederizzz allahım herkese kalbine göre versinnC chloen ve Minik57 tebrik ederim..inşallah sonuçlarınız katlana katlana artar ve sorunsuz bir şekilde keseyi görür, kalbi de duyarsınız..Allahım tamamına erdirsin..
meneksemelifim transferiniz hayırlı olsun..inşallah pozitif sonuçlar alanlar kervanına siz de katılırsınız..Bir güzel haber de sizden duyarız..
Canım şükür sadece kahve gelip kesiliyor ,Olmaz olur mu? İki kez lekelenme yaşadım hem de parlak kırmızı renkte. 2.den sonra koraspirini kesti doktorum hemen geçti lekelenme.
Çok teşekkürler canım, inşallah hepimizden güzel haberler sırayla gelirC chloen ve Minik57 tebrik ederim..inşallah sonuçlarınız katlana katlana artar ve sorunsuz bir şekilde keseyi görür, kalbi de duyarsınız..Allahım tamamına erdirsin..
meneksemelifim transferiniz hayırlı olsun..inşallah pozitif sonuçlar alanlar kervanına siz de katılırsınız..Bir güzel haber de sizden duyarız..
Test gününden sonraki 10.gün görünür büyük ihtimal canımArkadaslar kese ne zaman görülüyor? Benim ne zaman doktor kontrolu ayarlamam lazım acaba?
Test gününden 15 gün sonra kese ve kalp atışı demişti doktorum banaArkadaslar kese ne zaman görülüyor? Benim ne zaman doktor kontrolu ayarlamam lazım acaba?
Ben de önceden yaptırmıştım ilk tedavim öncesinde sonra uç aşılama negatif üstüne tüp bebek ilk deneme pozitif,ikinci icin bu kadar uğraşacağım aklıma gelmezdi.Bakalim Aralık’ta başlarım tedaviye dondurulmusta pozitifi gormek daha yüksek ihtimal dedi ama ben artık inanamıyorum bu tedavim de çok umutluydu,hayırlısı tebrik ederim bu arada tekrardan...Hayırlısı olsun canım. Benden istememişti güncel rahim filmi