- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Siz de görebiliyor musunuz?
Benim 7. Gündü ama erken gebelik testi değil o sebebe dayanarak şuan kendimi teselli ediyorum bekliyordum ben aslında niye yaptım testi dengemi bozdumsa salak kafamKızlar gününüzden çok önce neden test yapıyorsunuz gerçekten biz kendimize böyle kötülük yapıyoruz 4-5-6 günlerde sonuç beklemek helede
Yaptırdın mı iğnelerini?Evet onlardan ya yanılıyordur inşaallah test iğne vurduracağım şimdi baya moralimi bozdu test ama geçer sanırım bi kaç saate Cumartesi sabah 10. Gün oluyor bu bi kaç saati atlatırsam cumartesiye kadar sabrederim
Düzeldim normale döndüm 5 tllik testle akşam idrarıyla alelacele yaptığım teste takılıp kalmayacağım cumartesiye kadar sabredeceğim inşaallah ikimizde hcg değerlerimizi çok yüksek alırız ikiz değerleri olur çifte mutluluk yaşarızYaptırdın mı iğnelerini?
Sık dişini cumartesi sabahına kadar. Ben de ctesi sabah verecegim kanı, hem beraber bekleriz
Sık dişini, ilaçlara devam
İşte kuzum bilinmiyo ben antalyada yaptırmıştım tüp bebeği tayin işimiz olduğu için geçici olarak konyaya geldik antalyada ki doktorum dış gebelik olabilir gözlem altında durup hastaneye yatış olması lazım diyo burdaki doktor kimyasal önemsiz diyo cuma tıpa gidicem bakalımDış gebelik değil demi canım doktora gittinmi
Vazgeçmek değil de yorulmakOhhh vazgeçmek yok tamammı en önemli ilkemiz o ben aslaaa vazgeçmicam
Hangi doktora inanacağımı ne yapacağımı şaşırdımİşte kuzum bilinmiyo ben antalyada yaptırmıştım tüp bebeği tayin işimiz olduğu için geçici olarak konyaya geldik antalyada ki doktorum dış gebelik olabilir gözlem altında durup hastaneye yatış olması lazım diyo burdaki doktor kimyasal önemsiz diyo cuma tıpa gidicem bakalımpsikolojim alt üst
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu, kaçıncı kaliteydi ve ilk denemeniz mi :) çok sordum amaYaptırdın mı iğnelerini?
Sık dişini cumartesi sabahına kadar. Ben de ctesi sabah verecegim kanı, hem beraber bekleriz
Sık dişini, ilaçlara devam
Beklemek çok zor ama sakın erken test yapmayın insanın moralini çok bozuyor3. Gün embriyo transferi sonrası 5. Günüm bitti :) daha kan testime 8 günüm var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Sabretmeye çalışıyorum test bile almadım dayanamaz yaparım diyeBeklemek çok zor ama sakın erken test yapmayın insanın moralini çok bozuyor
Merhaba benimde 3. Kontrolüm ilaclara yeni basliycam adet olunca gidiyoruz ya doktora 4. Gün gittiğiniz oldumu araya haftasonu girecek galibaCanım ben henüz tedavideyim yarın opum varAllah mı söyletti aceba
İki katına yakın bir değer..artmaya devam ettiği sürece sevinmeye ve umut etmeye devam..inşallah katlana katlana artmaya devam eder..Dünkü değerim 48 idi bugün 83 e çıkmış
Antalya'da nerede yaptirmistinizİşte kuzum bilinmiyo ben antalyada yaptırmıştım tüp bebeği tayin işimiz olduğu için geçici olarak konyaya geldik antalyada ki doktorum dış gebelik olabilir gözlem altında durup hastaneye yatış olması lazım diyo burdaki doktor kimyasal önemsiz diyo cuma tıpa gidicem bakalımpsikolojim alt üst
Benim gittiğim merkezde adetin ikinci günü gidiyorsun sonra iki gün gitmiyorsun sonraki gün gidiyorsun,hafta sonuna denk gelmesi durumu değiştirmiyor canımMerhaba benimde 3. Kontrolüm ilaclara yeni basliycam adet olunca gidiyoruz ya doktora 4. Gün gittiğiniz oldumu araya haftasonu girecek galiba
Adetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlanıyorMerhaba benimde 3. Kontrolüm ilaclara yeni basliycam adet olunca gidiyoruz ya doktora 4. Gün gittiğiniz oldumu araya haftasonu girecek galiba
Kuzumm 9. Testim 33 çıktı sonra 48 şimdide 83 ondan kafam allak bullak olduİki katına yakın bir değer..artmaya devam ettiği sürece sevinmeye ve umut etmeye devam..inşallah katlana katlana artmaya devam eder..yeter ki stres yapmayıp hep pozitif olmaya devam edin..
doktorla görüştün mü canım inmemiş ama hiç bence ilaçları bırakma değer artıoKuzumm 9. Testim 33 çıktı sonra 48 şimdide 83 ondan kafam allak bullak oldu
İlk testi o kadar erken yapmamanın faydası burda işte..33 ü yaptırmasaydınız, 48 den 83 e iyi artmış der gayet de mutlu olurdunuz..bence siz pozitifliği elden bırakmayın..tutunmaya çalışan miniğinize destek olun..bence güzelce artmaya devam edecek..Kuzumm 9. Testim 33 çıktı sonra 48 şimdide 83 ondan kafam allak bullak oldu