Yok eczaneden restgele aldım ya çok moralim bozuldu kan versem miCanım hangi marka test? Erken olanlardan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok eczaneden restgele aldım ya çok moralim bozuldu kan versem miCanım hangi marka test? Erken olanlardan mı?
O 5 liralık testlerdense bence onlarda cıkmaz zaten ya, daha erken cunku. Hassaslarda anca cıkar bence.Yok eczaneden restgele aldım ya çok moralim bozuldu kan versem mi
Evet onlardan ya yanılıyordur inşaallah test iğne vurduracağım şimdi baya moralimi bozdu test ama geçer sanırım bi kaç saate Cumartesi sabah 10. Gün oluyor bu bi kaç saati atlatırsam cumartesiye kadar sabrederimO 5 liralık testlerdense bence onlarda cıkmaz zaten ya, daha erken cunku. Hassaslarda anca cıkar bence.
Bu aksamı atlatabilirsen sakin bir kafayla, bence yarın sabah kan ver. Hem 1 gün daha geçmiş olur. Şu anda karamsarlığa kapılma hemen
Kanda çıkıyor ama yavaş artıyor sonrada düşüyorArtık ben kimyasal nasıl birşey hiçç anlamadım
Peki ne kadar sürüyor ki düşmesi benim düşmüyo artıyoKanda çıkıyor ama yavaş artıyor sonrada düşüyor
Benimde 9da belli olucak ona göre ilaçları kesicam artık bi arkqdaşımın 15 gün sürmüştü sanırım bünyeden bünyeye değişiyor senin kaçıncı denemen canımPeki ne kadar sürüyor ki düşmesi benim düşmüyo artıyo
Benim 2.denenem canım 1. De hiç tutmadı bu da böyle olduBenimde 9da belli olucak ona göre ilaçları kesicam artık bi arkqdaşımın 15 gün sürmüştü sanırım bünyeden bünyeye değişiyor senin kaçıncı denemen canım
Benimde ilk böyle oldu kaçıncı gün embiriyosuydu kuzumm of ya gerçekten işimiz çok zorBenim 2.denenem canım 1. De hiç tutmadı bu da böyle oldu
5.gün canım senin sıfırlandı mı değerinBenimde ilk böyle oldu kaçıncı gün embiriyosuydu kuzumm of ya gerçekten işimiz çok zor
Yok kuzum daha iki seferdir ölçtürdüm 33-48 çıktı bugünkü değere göre iğneleri bırakıyorum5.gün canım senin sıfırlandı mı değerin
Çok zormuş aynenrabbim yardımcımız olsunBenimde ilk böyle oldu kaçıncı gün embiriyosuydu kuzumm of ya gerçekten işimiz çok zor
Senin kaç çıkmıştı5.gün canım senin sıfırlandı mı değerin
Anladım canımYok kuzum daha iki seferdir ölçtürdüm 33-48 çıktı bugünkü değere göre iğneleri bırakıyorum
Amin kuzumm dondurulmuş vardır demi kaliteliÇok zormuş aynenrabbim yardımcımız olsun
Benim ilk 101 sonra 117 101 82 97 142 320 nasıl birşey anlamadım adet zamanım geldi normal adet kanamam oldu geçti yine düşmedi değerSenin kaç çıkmıştı
2 tane var kuzum dondurulmuşAmin kuzumm dondurulmuş vardır demi kaliteli
Dış gebelik değil demi canım doktora gittinmiBenim ilk 101 sonra 117 101 82 97 142 320 nasıl birşey anlamadım adet zamanım geldi normal adet kanamam oldu geçti yine düşmedi değer
Ohhh vazgeçmek yok tamammı en önemli ilkemiz o ben aslaaa vazgeçmicam2 tane var kuzum dondurulmuş
Hangi şehirdesin kuzumOhhh vazgeçmek yok tamammı en önemli ilkemiz o ben aslaaa vazgeçmicam