5.gün embriyosu. 5AA dediler kalitesine. İlk denememSizin kaçıncı gün embriyosuydu, kaçıncı kaliteydi ve ilk denemeniz mi :) çok sordum ama
Başka bir hastaneye gittim artık orda yaptırıcam 14. Gün en son gittiğin hastaneye yine git kan ver haber ver bana dedidoktorla görüştün mü canım inmemiş ama hiç bence ilaçları bırakma değer artıo
Bende öyle biliyorum aradığımda çalışan 4. Günde gelebilirsin dedi giden varmı diye merak ettimAdetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlanıyor
ben 4. gun gittim ayni gun estroferme basladimMerhaba benimde 3. Kontrolüm ilaclara yeni basliycam adet olunca gidiyoruz ya doktora 4. Gün gittiğiniz oldumu araya haftasonu girecek galiba
Antalya Ivf tüp bebek merkeziAntalya'da nerede yaptirmistiniz
Bence senin değerlerinde sıkıntı yok gibi düşüş yok ki inşallah sağlıkla ilerler ilaçları bırakma emin olmadan canım☺Kuzumm 9. Testim 33 çıktı sonra 48 şimdide 83 ondan kafam allak bullak oldu
Kuzum üşenmedim e nabızdan baktım. Değerim önce yukselmis sonra düşmüş sonra yine yukselmis sonra yine düşmüşBence senin değerlerinde sıkıntı yok gibi düşüş yok ki inşallah sağlıkla ilerler ilaçları bırakma emin olmadan canım☺
Farklı hastanede yaptırdım kuzum bugünkü testiBence senin değerlerinde sıkıntı yok gibi düşüş yok ki inşallah sağlıkla ilerler ilaçları bırakma emin olmadan canım☺
Ayyy canım yaaa rabbim razı olsun bana moral oldun inan ki korkularımı hafiflettin rabbim seninde sıkıntılarını gidersin hayırlı dualarını kabul etsin inşallahKuzum üşenmedim e nabızdan baktım. Değerim önce yukselmis sonra düşmüş sonra yine yukselmis sonra yine düşmüş
Bende tıp fakültesine başladim tedaviye o yüzden sordum acaba ordamı yaptırdınız diye teşekkürlerAntalya Ivf tüp bebek merkezi
İlk denemem ordaydı canım hayırlı sonuçların olsun inşallahBende tıp fakültesine başladim tedaviye o yüzden sordum acaba ordamı yaptırdınız diye teşekkürler
Darısı başıma diyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniğinizi :) benimde ilk denemem, 1. Kalite 3. Gün embriyosu. İnşallah tutunur annesine :)5.gün embriyosu. 5AA dediler kalitesine. İlk denemem
Merak heycan iste :) nabicaksin tezcanlilik..Kızlar gününüzden çok önce neden test yapıyorsunuz gerçekten biz kendimize böyle kötülük yapıyoruz 4-5-6 günlerde sonuç beklemek helede
Aa adetken gidiyormuyz bu kadar sık yani..Benim gittiğim merkezde adetin ikinci günü gidiyorsun sonra iki gün gitmiyorsun sonraki gün gidiyorsun,hafta sonuna denk gelmesi durumu değiştirmiyor canım
Canım ben normal tüp bebek tedavisinden bahsediyorum dondurulmuş değil,evet adetin ikinci günü ultrason muayenesi fsh lh esftadiol ve prolaktin sonuçlarına göre iğnelere başlıyoruz,tedaviniz hayırlı olsunAa adetken gidiyormuyz bu kadar sık yani..
Ben oldum gibi.. doktorumu aricam ilaclara ne zaman baslicaz nabcaz diye.
Himm oylemi :) benm dondurulmus olucak tabi. Insallah canim sagolasin.Canım ben normal tüp bebek tedavisinden bahsediyorum dondurulmuş değil,evet adetin ikinci günü ultrason muayenesi fsh lh esftadiol ve prolaktin sonuçlarına göre iğnelere başlıyoruz,tedaviniz hayırlı olsun
Canım yaa benim değerlerim yükseliyo iki güne bir iki kat artıyo inan şaşırdım salı gün 321 olan değer bugün 721 olmuş dış gebelik olabilir miKuzum üşenmedim e nabızdan baktım. Değerim önce yukselmis sonra düşmüş sonra yine yukselmis sonra yine düşmüş
Amin teşekkürlerİlk denemem ordaydı canım hayırlı sonuçların olsun inşallah