Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ayneen öyle o kadar doğru söyledinki kuzum zaten bir daha bana küpe olsun asla yapmicam birde farklı hastaneye gittim bugün ☺️

Bence senin değerlerinde sıkıntı yok gibi düşüş yok ki inşallah sağlıkla ilerler ilaçları bırakma emin olmadan canım☺💕
Kuzum üşenmedim e nabızdan baktım. Değerim önce yukselmis sonra düşmüş sonra yine yukselmis sonra yine düşmüş

Eklentiler

• 3666A241-D86A-43AB-BCCE-5E8D7114D4ED.png
    3666A241-D86A-43AB-BCCE-5E8D7114D4ED.png
    266,7 KB · Görüntüleme: 43
Kuzum üşenmedim e nabızdan baktım. Değerim önce yukselmis sonra düşmüş sonra yine yukselmis sonra yine düşmüş
Ayyy canım yaaa rabbim razı olsun bana moral oldun inan ki korkularımı hafiflettin rabbim seninde sıkıntılarını gidersin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah💕💕😙😙inşallah sıkıntısız bi şekilde bu sürecide atlatırım dua beklerim inşallah...

Benim gittiğim merkezde adetin ikinci günü gidiyorsun sonra iki gün gitmiyorsun sonraki gün gidiyorsun,hafta sonuna denk gelmesi durumu değiştirmiyor canım
Aa adetken gidiyormuyz bu kadar sık yani..
Ben oldum gibi.. doktorumu aricam ilaclara ne zaman baslicaz nabcaz diye.

Aa adetken gidiyormuyz bu kadar sık yani..
Ben oldum gibi.. doktorumu aricam ilaclara ne zaman baslicaz nabcaz diye.
Canım ben normal tüp bebek tedavisinden bahsediyorum dondurulmuş değil,evet adetin ikinci günü ultrason muayenesi fsh lh esftadiol ve prolaktin sonuçlarına göre iğnelere başlıyoruz,tedaviniz hayırlı olsun

Canım ben normal tüp bebek tedavisinden bahsediyorum dondurulmuş değil,evet adetin ikinci günü ultrason muayenesi fsh lh esftadiol ve prolaktin sonuçlarına göre iğnelere başlıyoruz,tedaviniz hayırlı olsun
Himm oylemi :) benm dondurulmus olucak tabi. Insallah canim sagolasin.

Canım yaa benim değerlerim yükseliyo iki güne bir iki kat artıyo inan şaşırdım salı gün 321 olan değer bugün 721 olmuş dış gebelik olabilir mi 😔😔😔doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi normal iç gebelik de olabilir dedi ihtimal var mı sence ben ihtimal vermiyorum başta düşen değerler sonra niye çıksın sağlıklı gelmiyo hiç 😔şaştım kaldım

X