Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Destek olan herkese cok teşekkür ederim,inşallah sizler hayalinize kavuşursunuz,benm henüz zamanı değilmiş demek ki,rabbim beterinden korusun,olmaması gerekiyormuş demek ki😔
canım ne desek boş elden bişey gelmio zamanı değilmiş demekten başka inşallah bundan sonraki denemende olur

Destek olan herkese cok teşekkür ederim,inşallah sizler hayalinize kavuşursunuz,benm henüz zamanı değilmiş demek ki,rabbim beterinden korusun,olmaması gerekiyormuş demek ki😔
Allahım inşallah tez zamanda güldürsün yüzünüzü..belli mi olur kendiliğinden gelir belki mucizeniz..sabırlar diliyorum🙏

Kızlar sonucu pozitif olanlara bir sorun olacak verdikleri progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yi siz ne zamana kadar yaptıracaksınız bişey söyledi mi doktorunuz

Çok üzüldüm canım tez zamanda nasip olur insallah,ben de merkezi aradım 0.300 çıkmış diyorum belli olmaz ilaçlara devam et diyorlar tamam dedim kapattım ama devam etmeyeceğim 0 değer 4 içinde neden artsin ki...Sabah kalktım içime attım hüznümü hayatıma devam ettim.Dondurulmus deneyeceğim ama aylar sonra tabi...

Kızlar merhabalar ben şükürler olsun değerleri güzel katlanarak ilerledim ve dün de keseyi gördüm ama velakin üç gündür kahverengi lekeler görüyorum büyük ihtimalle devam edecek doktorum yerleşme lekesidir dedi size sorum şu bu durumu yaşayan var mı ve kaç gün sürüyor ..
Benim bir haftaya yakın sürmüştü,test günümde başlamıştı,kahverengi leke normal canım

Teşekkür ederim benim transferin 19.günü başladı bugün üç gündür var 😔İnşaAllah benimde sağlıklı gebeliktir dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim
İnşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler,dedim ya benim bir hafta sürdü kırmızıya dönmedikçe sıkıntı yok diye biliyorum canım

X