- 20 Şubat 2017
- 101
- 103
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neoldu canimAmin amin anladığım kadarıyla benim durumumu yaşayan yok
canım ne desek boş elden bişey gelmio zamanı değilmiş demekten başka inşallah bundan sonraki denemende olurDestek olan herkese cok teşekkür ederim,inşallah sizler hayalinize kavuşursunuz,benm henüz zamanı değilmiş demek ki,rabbim beterinden korusun,olmaması gerekiyormuş demek ki
Allahım inşallah tez zamanda güldürsün yüzünüzü..belli mi olur kendiliğinden gelir belki mucizeniz..sabırlar diliyorumDestek olan herkese cok teşekkür ederim,inşallah sizler hayalinize kavuşursunuz,benm henüz zamanı değilmiş demek ki,rabbim beterinden korusun,olmaması gerekiyormuş demek ki
Yarın son kez test yapıcam vee iğnelerimi bırakıcamMorlni bozma canim boyle yapark icinde sana tutunmaya calisan bebisinede zarar veriyorsun dua et hayirlisini iste olumlu dusun olumlu olsun
Benim dondurulmuş embriyo olduğu için uzun sürecek dediKızlar sonucu pozitif olanlara bir sorun olacak verdikleri progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yi siz ne zamana kadar yaptıracaksınız bişey söyledi mi doktorunuz
Çok üzüldüm canım tez zamanda nasip olur insallah,ben de merkezi aradım 0.300 çıkmış diyorum belli olmaz ilaçlara devam et diyorlar tamam dedim kapattım ama devam etmeyeceğim 0 değer 4 içinde neden artsin ki...Sabah kalktım içime attım hüznümü hayatıma devam ettim.Dondurulmus deneyeceğim ama aylar sonra tabi...Destek olan herkese cok teşekkür ederim,inşallah sizler hayalinize kavuşursunuz,benm henüz zamanı değilmiş demek ki,rabbim beterinden korusun,olmaması gerekiyormuş demek ki
Fark ediyo canımHastaneden hastaneye değer farkedermi kızlarrr
Ben hala yapiyorum 17.gunum pazartesi doktara gitcem o zamana kadar da kullan dediKızlar sonucu pozitif olanlara bir sorun olacak verdikleri progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yi siz ne zamana kadar yaptıracaksınız bişey söyledi mi doktorunuz
Benim bir haftaya yakın sürmüştü,test günümde başlamıştı,kahverengi leke normal canımKızlar merhabalar ben şükürler olsun değerleri güzel katlanarak ilerledim ve dün de keseyi gördüm ama velakin üç gündür kahverengi lekeler görüyorum büyük ihtimalle devam edecek doktorum yerleşme lekesidir dedi size sorum şu bu durumu yaşayan var mı ve kaç gün sürüyor ..
Teşekkür ederim benim transferin 19.günü başladı bugün üç gündür var İnşaAllah benimde sağlıklı gebeliktir dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederimBenim bir haftaya yakın sürmüştü,test günümde başlamıştı,kahverengi leke normal canım
İnşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler,dedim ya benim bir hafta sürdü kırmızıya dönmedikçe sıkıntı yok diye biliyorum canımTeşekkür ederim benim transferin 19.günü başladı bugün üç gündür var İnşaAllah benimde sağlıklı gebeliktir dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim
İnşaAllah canım benimİnşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler,dedim ya benim bir hafta sürdü kırmızıya dönmedikçe sıkıntı yok diye biliyorum canım
Kızlar sonucu pozitif olanlara bir sorun olacak verdikleri progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yi siz ne zamana kadar yaptıracaksınız bişey söyledi mi doktorunuz
Yani yarınki değerim daha yüksekte çıkabilir düşükteFark ediyo canım
Yarın o zaman yüksekte çıkabilir düşükte çıkabilir çok küçük bir kan gelmiş bugün yine benden heralde olmadıFark ediyo canım
Bana 12. Haftaya kadar devam dediler bana çok geldi de herkes öyle mi acaba diye merak ettimŞimdilik devam ediyorum ben bi tarih söylemediler ilaçlarına devam et dediler sadece
Canım ben kimyasal oldum ama pozitif sonuç alsaydım bana da 12. Haftaya kadar dedilerBana 12. Haftaya kadar devam dediler bana çok geldi de herkes öyle mi acaba diye merak ettim