- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Idrar testinede benimde ckmamisti moralini bozma benim 11.gunmde belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar testinede benimde ckmamisti moralini bozma benim 11.gunmde belli oldu
5 ve ustu gebelik oluyor diye biliyorum canim gun gectikce katlayarak artiyor zaten bence hamilesin gozunuz aydinMerhaba arkadaslar bugun transferimin 9 gunu ve 3. Gün embriyo 2 tane konuldu kan degerlerim 17.74 cikti. Normal midir?
Canım erken degil mi biraz? 10.güne kadar bekle bence en erken test için. Hemen ümitsizliğe kapılmaBugün 7.günüm.idrar testi yaptım.negatif
Insallah canim umarim Sagol allah razi olsun darisi istiyenlere insallah5 ve ustu gebelik oluyor diye biliyorum canim gun gectikce katlayarak artiyor zaten bence hamilesin gozunuz aydin
Hayırlı olsunMerhaba arkadaslar bugun transferimin 9 gunu ve 3. Gün embriyo 2 tane konuldu kan degerlerim 17.74 cikti. Normal midir?
Sagol canim allah razi olsunHayırlı olsun
Gayet normal, tebrik ederim :) birkaç güne katlanacaktır Allah’ın izniyle.Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9 gunu ve 3. Gün embriyo 2 tane konuldu kan degerlerim 17.74 cikti. Normal midir?
Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Benimde pazartesi transfer coraspin pragestan iğne crinone jel prednol vitamin birde antibiyotik estrofemsalı transferim var benim de dondurulmuş estrofemle folik asit şu an için yrn crinone jele başlıcam
Geçmiş olsun dondurulmuş varsa bence 3 ay dinlenip tekrar deneyin derimBugün transferin 11.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ilk denememizdi iki embriyo transfer edilmisti kısmet degilmis...
Dondurulmuşlarımız var ama bi daha denesek mi eşimde bende kararsızız
Bencede canım.ama dayanamadım işte.Canım erken degil mi biraz? 10.güne kadar bekle bence en erken test için. Hemen ümitsizliğe kapılma
aynı zamanlarda öğrenicez bakalımBenimde pazartesi transfer coraspin pragestan iğne crinone jel prednol vitamin birde antibiyotik estrofem
Hayırlı olsun inşallah güzel güzel katlanarak artsınMerhaba arkadaslar bugun transferimin 9 gunu ve 3. Gün embriyo 2 tane konuldu kan degerlerim 17.74 cikti. Normal midir?
Yani bence iyi gibi 3.gune gore cikmis yine.. katlaniyormu bakin takip edin insallah varligi devamdir.Merhaba arkadaslar bugun transferimin 9 gunu ve 3. Gün embriyo 2 tane konuldu kan degerlerim 17.74 cikti. Normal midir?
Yani bende olmadi bu sadece ayaga kalkinca gozum karariyor geciyo hemen bide mide yanmasi baska belirtim yok suanHamiş arkadaşlarım sizlere sorum var Benim transferden sonra 16. Günüm bugün çok fena başım dönüyor ayakta biraz dolaştım mı düşecek gibi oluyorum çok erken değil mi Sizde belirtiler başladı mı merak ettim.
Yani bende olmadi bu sadece ayaga kalkinca gozum karariyor geciyo hemen bide mide yanmasi baska belirtim yok suan
Sagol canim allah razi olsunHayırlı olsun inşallah güzel güzel katlanarak artsın
Insallah canim sagol allah razi olsunYani bence iyi gibi 3.gune gore cikmis yine.. katlaniyormu bakin takip edin insallah varligi devamdir.