Teşekkür ederim ,hayır bilmiyorum cinsiyeti ,yurtdisindayim burda emin olmadan fikir yurutmuyorlar martta randevu o zaman söylerlerse o bile iyiGeçmiş olsun cinsiyeti belli mi bebegin
yanlis bilmiyosam evde hayvan besleywnlerin yaptirmasi gereken bi testKızlar toxoplasma testi yaptirdiniz mi? Yaptırmak ne ölçüde gerekli?
yanlis bilmiyosam evde hayvan besleywnlerin yaptirmasi gereken bi test
Sanirim tr de hayvan besleyenlere tavsiye edilio sadece bendn istenmedi yaptiranda duymadim cevremdeki hamillerdenTayvan tüyü ya da kök sebze,meyvelerden bulaşan bu virüs sanırım, yapılması gereken testler arasında isaretlenmis o da,kararsiz kaldim.
canım birde benim bu 2. hamileliğim 1 tane oğlum var onda hiç böyle duygusal değildim hormonlardan ruh halimiz değişiyor doğumdan sonra düzene girer :)Merhaba Hanımlar,
Ben de 17 haftalık hamileyim ve kızımız olacak inşallah. Herşey sıkıntısız gidiyor çok şükür ama son zamanlarda bana birşeyler olmaya başladı. Aşırı duygusalım, tv izlerken basit bir sahnede veya facebook da gezerken hasta bir kedi haberinde hemen gözümden yaşlar süzülmeye başlıyor. Eşimin telefonuna 10 dakika ulaşamasam hemen hıçkırıklara boğuluyorum, haliyle benim bu halimden en çok da o muzdarip. Son bir iki haftadır böyle hissediyorum, birini uğurlarken yanından ayrılırken bile sarılıp deliler gibi ağlamak istiyorum. Bu ilk hamilelik tecrübem dolayısıyla bilmiyorum bunlar normal midir? Umarım anne olunca da böyle çok sulu göz olmam. Sizlerden de böyle aşırı duygusallık yaşayanınız var mıdır?
merhaba benimde karın etrafım kaşınıyor 1. gebeliğimde çok fazla çatlağım oldu bundada 1 ay önce başladım sürmeye hemen karnım çıktı çünkü mustela çatlak kremi aldım ama cildim çok kuru hemen emiyor birde bella b tummy honey butter aldım o daha etkili kullananlarda hiç çatlak oluşmamış çok yumuşak yapıyor cildi17. Haftaya girdim bende. Duygusallık hat safhada. Ama bu durumun geçici olduğunu bildiğim için sıkıntı yok Karın çevrem büyümenin etkisiyle kaşınmaya başladı. Bebek yağı sürüyorum ama daha etkili bişey bilen var mı?