Ağustos 2017 anne adayları

Geçmiş olsun cinsiyeti belli mi bebegin
Teşekkür ederim ,hayır bilmiyorum cinsiyeti ,yurtdisindayim burda emin olmadan fikir yurutmuyorlar martta randevu o zaman söylerlerse o bile iyi bir kızım var 2.hayırlısı artik

Anladım canım bende seninle aynı zamanlar da olcam 23 ünde randevum var o yüzden sordum belki bnmkide belli olur mu diye :) Allah gönlüne göre sagliklisini versin

Merhaba kızlar dün dr. randevum vardı gördük bebişimizi kıpır kıpır hiç durmadı sabit bacakları kapalıydı bağdaş kurmuş o yüzden cinsiyetini göremedik 1 ay sonra randevum var o zaman belli olur artık sağlıklı olsunda önemli değil çok heyecanlıydı onu görmek :)

Vücudumda kaşıntıyla beraber kahverengi minik minik lekeler belirdi hayırdır inşallah. Yüzümde şimdilik yok. Ancak kol içlerimde ve bacaklarımda var birazda karın bölgemde. Ya alerji oldum ya da hormonlardan. Böyle devam ederse dr erken gideceğim.

Kızlar toxoplasma testi yaptirdiniz mi? Yaptırmak ne ölçüde gerekli?

yanlis bilmiyosam evde hayvan besleywnlerin yaptirmasi gereken bi test

Tayvan tüyü ya da kök sebze,meyvelerden bulaşan bu virüs sanırım, yapılması gereken testler arasında isaretlenmis o da,kararsiz kaldim.

Tayvan tüyü ya da kök sebze,meyvelerden bulaşan bu virüs sanırım, yapılması gereken testler arasında isaretlenmis o da,kararsiz kaldim.
Sanirim tr de hayvan besleyenlere tavsiye edilio sadece bendn istenmedi yaptiranda duymadim cevremdeki hamillerden

Slm kizlar bende 17haftalik hamileyim doktorum lierac kullanmaya basla dedi eczanede cok pahali netten almayi dusunuyorum ama orjinal midir diye tereddutteyim aranizda netten alip memnun kalan var mi hangi siteler guvenilir

Kızlar bende 16 haftalık hamileyim
Dış idrar yolu tarafında ve arasıra vajinada zonklama gibi birley var hergün oluyor. Ön bölgemdede ağrı var riskli bir durum olabilirmi doktor randevumda cuma günü. Bu agrılar 3 gündür devam ediyor.sizdede varmı

Merhaba Hanımlar,
Ben de 17 haftalık hamileyim ve kızımız olacak inşallah. Herşey sıkıntısız gidiyor çok şükür ama son zamanlarda bana birşeyler olmaya başladı. Aşırı duygusalım, tv izlerken basit bir sahnede veya facebook da gezerken hasta bir kedi haberinde hemen gözümden yaşlar süzülmeye başlıyor. Eşimin telefonuna 10 dakika ulaşamasam hemen hıçkırıklara boğuluyorum, haliyle benim bu halimden en çok da o muzdarip. Son bir iki haftadır böyle hissediyorum, birini uğurlarken yanından ayrılırken bile sarılıp deliler gibi ağlamak istiyorum. Bu ilk hamilelik tecrübem dolayısıyla bilmiyorum bunlar normal midir? Umarım anne olunca da böyle çok sulu göz olmam. Sizlerden de böyle aşırı duygusallık yaşayanınız var mıdır?

Merhaba bende aşırı duygusalım herşeye ağlayasım geliyor yani değişik bişey basit birşeye bile gözlerim doluyor yada bişey anlatacağım zaman hemen gözlerim doluyor eşim bu durumdan endişeli biraz bebeğe bir zararı olucak diye kendi kendine stres yapma diyor ama içimden ağlamak geliyor ne biliyim bende haller böyle :)

canım birde benim bu 2. hamileliğim 1 tane oğlum var onda hiç böyle duygusal değildim hormonlardan ruh halimiz değişiyor doğumdan sonra düzene girer :)

17. Haftaya girdim bende. Duygusallık hat safhada. Ama bu durumun geçici olduğunu bildiğim için sıkıntı yok Karın çevrem büyümenin etkisiyle kaşınmaya başladı. Bebek yağı sürüyorum ama daha etkili bişey bilen var mı?

merhaba benimde karın etrafım kaşınıyor 1. gebeliğimde çok fazla çatlağım oldu bundada 1 ay önce başladım sürmeye hemen karnım çıktı çünkü mustela çatlak kremi aldım ama cildim çok kuru hemen emiyor birde bella b tummy honey butter aldım o daha etkili kullananlarda hiç çatlak oluşmamış çok yumuşak yapıyor cildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…