Hanımlar son bi kaç gündür elim kolum bacağım tutmuyor, halsizleştim, önceden yoktu böyle bir şey. Bu şekilde olan var mı?
Bir de bebeği hissettiğinizde tam olarak nerede olduğunu anlıyorsunuz?
Bu arada 18 haftalık olduk
Merhabalar
ben de aynen sen gibiyim canım hiç halim yok göz kapaklarım bile ağır geliyordu.
Gebelikte normalmiş. Bebek beslenirken biz yorgun düşüyoruz. Beslenmene dikkat et canım ben öyle yaptım daha iyi oldum sanki ve fırsatın varsa dinlen tabi ..
Vitaminlerini ihmal etme ..
Bebeği şu an her yerde hissediyorum ben çok hareketli sıpa..
Göbek deliginin hizasında olmalı şu anda ama yeri değişebilir tabi .. ne için sordun hareketi hissetme zamanı olarak mı çünkü gebelige göre değişiyor canım
Merhabalar. .ben de 19+5 gunluk hamileyim..hareketlerini hissetmek cok guzel..baslangicindan beri vucudumda kasintilar vardi simdiletde azaldi.gebelik kolestazi diye bisey okudum..sizlerde de kasinti problemi olan var mi?
Merhaba.. Sağlıkla alın kucağınıza, kaşıntıyla ilgili neyiniz olacak acaba ben oğluma hamileyken çok kaşınmıştım doktorum erkek bebeğe alerji demiştiMerhabalar. .ben de 19+5 gunluk hamileyim..hareketlerini hissetmek cok guzel..baslangicindan beri vucudumda kasintilar vardi simdiletde azaldi.gebelik kolestazi diye bisey okudum..sizlerde de kasinti problemi olan var mi?
GünaydınMerhabalar. .ileri duzey ultrason yapriran var mi aranizda..ozelde 400tl fiyat verdiler.devlet hast.de yapılıyor mu bilgisi olan var mi..
Sağlık olsun ... belki başka özeller daha uygundur. Ya da boşver arkadaşım ne diyelim canınız sağ olsun ..Cok teşekkürler. .univ hast uzak malesef yine kaldik özele. .
Benim doktorum 12 . Haftadan sonra biraktirdi imom kullaniodum. D vitamini yagi elevit ve kan hapi verdi onlarin icinde de var ekstradan mutlaka bi avuc ceviz yemelisin omega 3 icinMerhabalar. .omega3 takviyesi kullanan var mi acaba? Ve de hangi marka kullanıyorsunuz?
valla cnm benim şuan kullandığım decavit ve ferro sanolMerhabalar. .omega3 takviyesi kullanan var mi acaba? Ve de hangi marka kullanıyorsunuz?
bende ara ara oluyo kasık ağrısı. Bel ağrısı değilde özellikle sırt ağrısı çok oluyo bende uzun süre oturamıyorum resmenKizlar 21. Haftamdayim bel ve kasik agrim oluyor batma seklinde bazende bi kac dakika suren agrilar sizler de bu haftalarda durum nasildi