Ağustos 2017 anne adayları

Baş ağrısı kan hacminin artmasından oluyormuş, biraz sabır. Vücut ona da alışıyor. Bir de başı sıcak tutmak lazım Bende de oldu iki-üç gün geçti sonra

Bende sali günü.. Hayirlisi ile guzel sonuclar alalim insallah

Malesef bugün gittim 1 ay sonra gel ddi :) ikili test sonucumda iyi çıktı çok şükür bi sknti yok

Yurtdışında yaşayan var mi arkadaşlar? Kullandığınız vitamin, folik asit ve kan ilacı var mi acaba?

Bu arada kalçamda ağrı başladığı için osteocare kullanıyorum . İmom ve osteocare. Başka ağrısı olan var mı?

Bu arada kalçamda ağrı başladığı için osteocare kullanıyorum . İmom ve osteocare. Başka ağrısı olan var mı?
Merhaba canım, benim iltihaplı omurga romatizmam var ondan dolayı kalçada kireçleme vardı zaten çok ağrım var bazen yürüttürmüyor, alışığım ağrılara yorsada üzsede, ilk aylarda midem bulanıyor diye sütte içemiyordum biraz yoğurt yiyebildim ek kalsiyum almadım bende, yarın dr. kontrolüm var dr söylediğimde sanırım verir banada daha önceki gebeliğimde kullanmıştım osteocare. Birde dr. yüzme verdi çok iyi geliyor normalde ağrılara imkanın varsa deneyebilirsin ilk 3 aydan sonra yada hamile platesi

15 +4 benim de ama baştan randevuya daha çok var ,6 martta .Uzun süredir belki 1 ayı geçmiştir grip oldum malesef çok şiddetli oksuruyorum ,oksurdukce resmen karnım sarsılıyor ve agri da oluyor.Zaten normalde de ağrılı geçiyor birkaç gün önce yürümekte dahi zorluk çektim ayağımın üstü bastikca karnim vs agridi...Cok fazla dogal gida da alamiyorum iyilesmek icin cunku mide yanmam var bir yandan da...limon,portakal ve daha bircok sey fena dokunuyor,sizlerde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…