- 3 Ağustos 2015
- 37
- 48
1 kilo kadar belki o kadar bile değil 13. HaftadayımKızlar kilo alma durumunuz nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kilo kadar belki o kadar bile değil 13. HaftadayımKızlar kilo alma durumunuz nasıl ?
13. Haftadayım dr erken dedi ama fal olsun sana dedi erkek gibi dediCinsiyet ögrenen var mi arkadaslar cok merak ediyorum
Ben hamile kaldigimdan beri 2 kilo aldim siz
Ben daha sonunucu ögrenemedimKızlar 2li tarama testleriniz nasıl ?
Çok şükür düşük riskli çıktı, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimiziKızlar 2li tarama testleriniz nasıl ?
Selam canım benimde haftaya 13 olacak ve benimde dr. randevum var inşallah belli olur bende merak ediyorum çok sende yazarmısın belli olursaBende çok merak ediyorum pazartesi kontrolüm var 13 haftalik olcak inşallah belli olur ya :)
Merhaba canım, benim iltihaplı omurga romatizmam var ondan dolayı kalçada kireçleme vardı zaten çok ağrım var bazen yürüttürmüyor, alışığım ağrılara yorsada üzsede, ilk aylarda midem bulanıyor diye sütte içemiyordum biraz yoğurt yiyebildim ek kalsiyum almadım bende, yarın dr. kontrolüm var dr söylediğimde sanırım verir banada daha önceki gebeliğimde kullanmıştım osteocare. Birde dr. yüzme verdi çok iyi geliyor normalde ağrılara imkanın varsa deneyebilirsin ilk 3 aydan sonra yada hamile platesiBu arada kalçamda ağrı başladığı için osteocare kullanıyorum . İmom ve osteocare. Başka ağrısı olan var mı?