Benimde ayninsekilde kuyruk sokumunda sıkıntı var ne yapmak lazim acaba??Bizede kız dediler
11. Haftada erkek demişlerdi
Detaylıda netleşir artık
Saglıklı olsunlarda
Benimde karnım kaşınıyor arasıra ama birsey sürmedim daha çatlak olurmu bilmiyorum
Pek iştahlı degilim ama panikleyebiliyorum arasıra belim agrıdı bugün mesela geçen haftada 4-5 gün pubik bölge acımıştı arasıra kuyruk sokumum zonkluyo garip agrılarla ugrasıyorum ama dr hersey yolunda dedi
ben agrı olunca simit minderler var onlara oturuyorum bir süre geçiyor.Benimde ayninsekilde kuyruk sokumunda sıkıntı var ne yapmak lazim acaba??
Geçmiş olsun, bende 10 gündür griple uğraşıyorum sadece sabah 1 bardak ıhlamur içine bal koyup içiyorum ve akşam birde dr. verdiği vitamin Vinalac immunitum günde 1 tane kullanıyorum gece yatarken de kemik ağrılarım için(Romatizmadan dolayı) Amway balık yağını içiyorum toparladım bu şekilde sıkıntısız gidiyor hamilelikben agrı olunca simit minderler var onlara oturuyorum bir süre geçiyor.
Burada ağrılarım bitti ama bu seferde faranjitle ugrasıyorum doktor antibiotikte vermedi. d vit ve multivitamn kullanıyorum.Parol başladım bugün.Başka ne yapabilirim?
Birde omega 3 takviyesi olarak ne marka kullanıyorsunuz?
banada parol ve decavit verdi doktor inşallah hemen geçer bu sıkıntılar bidahada gelmez.Geçmiş olsun, bende 10 gündür griple uğraşıyorum sadece sabah 1 bardak ıhlamur içine bal koyup içiyorum ve akşam birde dr. verdiği vitamin Vinalac immunitum günde 1 tane kullanıyorum gece yatarken de kemik ağrılarım için(Romatizmadan dolayı) Amway balık yağını içiyorum toparladım bu şekilde sıkıntısız gidiyor hamilelik
Ben i mom kullanıyorum. Ayrıca kalçamda acayip ağrı vardı osteocare kullanıyorum günde 1. Şu an azaldı çok şükürben agrı olunca simit minderler var onlara oturuyorum bir süre geçiyor.
Burada ağrılarım bitti ama bu seferde faranjitle ugrasıyorum doktor antibiotikte vermedi. d vit ve multivitamn kullanıyorum.Parol başladım bugün.Başka ne yapabilirim?
Birde omega 3 takviyesi olarak ne marka kullanıyorsunuz?
inşirah suresi okuyun ve namaz kılın vesvese yapmışsınız iyiceArkadaşlar bende şöyle bir sıkıntı var, haftada bir bebeği ultrasonda görmek istiyorum. Görmediğim zaman içimde öldü diye umutsuzluk başlıyor. Gidiyorum doktora yok gayet iyi. İyi düşün iyi olsun ama bu durum sürekli devam ediyor. Son dr.ye gittiğimden beri iki hafta oldu yine başladım öyle düşünmeye. Hergün karın büyümemi ölçüyorum. Belki bebeğin hareketlerini hissedersemgeçer. Bir de bu bebek altı yıl sonra olunca bir tık daha kıymetli oldu bizim için. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
zeynep kamil' de yaptırabilirsinizMerhaba hanımlar, detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda? Benim bir iki hafta içerisinde yaptırmam gerekiyor, ben Ankara dayım, doktorum Ankara da olduğu için detaylı ultrason için perinatologu da Ankara'da tavsiye etti. Ancak eşimin işi dolayısıyla Ankara'ya gelememesinden dolayı detaylı ultrasonumu İstanbul Anadolu yakasında bir perinatologa yaptırmak istiyorum. Eğer yaptırdıysanız tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mıdır İstanbul da? Şimdiden teşekkürler.
Beeeeennn ama 3 4 gundur boyle ondan oncesibde hersey yolundaydiArkadaslar aranizda cok stresli olup herseye aqlayan varmi
He he ben mesela herşeye kızıp ağlıyorum Sonra kendime gülüyorumArkadaslar aranizda cok stresli olup herseye aqlayan varmi