Ağustos 2017 anne adayları

Bizede kız dediler
11. Haftada erkek demişlerdi
Detaylıda netleşir artık
Saglıklı olsunlarda
Benimde karnım kaşınıyor arasıra ama birsey sürmedim daha çatlak olurmu bilmiyorum
Pek iştahlı degilim ama panikleyebiliyorum arasıra belim agrıdı bugün mesela geçen haftada 4-5 gün pubik bölge acımıştı arasıra kuyruk sokumum zonkluyo garip agrılarla ugrasıyorum ama dr hersey yolunda dedi

Çatlak için herkes bio oil diye bi yağ varms glba eczane de onu öneriyo denicem bnde

Benimde ayninsekilde kuyruk sokumunda sıkıntı var ne yapmak lazim acaba??

Benimde ayninsekilde kuyruk sokumunda sıkıntı var ne yapmak lazim acaba??
ben agrı olunca simit minderler var onlara oturuyorum bir süre geçiyor.
Burada ağrılarım bitti ama bu seferde faranjitle ugrasıyorum doktor antibiotikte vermedi. d vit ve multivitamn kullanıyorum.Parol başladım bugün.Başka ne yapabilirim?
Birde omega 3 takviyesi olarak ne marka kullanıyorsunuz?

bella b ben yeni aldım 119 tl eczaneden aldım nette fiyatları yüksekti birde ben 1. çocukta pregnacare kullandım zeytinyağı bebeyağı badem yağı hepsini sürdüm hiççç işe yaramadılar inanılmaz çatladım geri dönüşü yok çatlakların şimdi bacaklarıma yoğunlukla sürmeye çalışıyorum onlar barri çatlamasın diye, bella b o dönemde bir arkadaşım kullanmıştı bana tavsiye etmişti dinlemedim ben dr verdiğini kullandım her yerim çatlak, arkadaşım hiç çatlamadı azıcık göbeğinin kenarında olmuş sadece oda normal. Kız kardeşimede bella b önermiştim onu ve Lierac ta kullandı hiç çatlağı yok

Geçmiş olsun, bende 10 gündür griple uğraşıyorum sadece sabah 1 bardak ıhlamur içine bal koyup içiyorum ve akşam birde dr. verdiği vitamin Vinalac immunitum günde 1 tane kullanıyorum gece yatarken de kemik ağrılarım için(Romatizmadan dolayı) Amway balık yağını içiyorum toparladım bu şekilde sıkıntısız gidiyor hamilelik

banada parol ve decavit verdi doktor inşallah hemen geçer bu sıkıntılar bidahada gelmez.

Arkadaslar belki icinizde daha onceden duyan bilen vardir ama ben yeni duydum ve butada paylasmak istedim. Medine hurmasi doguma inanilmaz yardimci bi meyveymis. Faydalarini bi arastirip okuyun derim ama gunde en fazla 2 tane hatta 1 yeterli daha fazlasi sıkıntı olabilirmis. Ben 2 gundur tuketmeye basladim

Ben i mom kullanıyorum. Ayrıca kalçamda acayip ağrı vardı osteocare kullanıyorum günde 1. Şu an azaldı çok şükür

Arkadaşlar bende şöyle bir sıkıntı var, haftada bir bebeği ultrasonda görmek istiyorum. Görmediğim zaman içimde öldü diye umutsuzluk başlıyor. Gidiyorum doktora yok gayet iyi. İyi düşün iyi olsun ama bu durum sürekli devam ediyor. Son dr.ye gittiğimden beri iki hafta oldu yine başladım öyle düşünmeye. Hergün karın büyümemi ölçüyorum. Belki bebeğin hareketlerini hissedersemgeçer. Bir de bu bebek altı yıl sonra olunca bir tık daha kıymetli oldu bizim için. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

inşirah suresi okuyun ve namaz kılın vesvese yapmışsınız iyice
komik videolar izleyin devamlı kendinizi bu negatif döngüden çıkartmaya çalışın

Selamun aleykum arkadaslar...Bende katildim araniza 15 haftalik hamileyim insaAllah Rabbim hepimize saqlikli hayirli zeki ewlatlar nasip etsin...

Merhaba hanımlar, detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda? Benim bir iki hafta içerisinde yaptırmam gerekiyor, ben Ankara dayım, doktorum Ankara da olduğu için detaylı ultrason için perinatologu da Ankara'da tavsiye etti. Ancak eşimin işi dolayısıyla Ankara'ya gelememesinden dolayı detaylı ultrasonumu İstanbul Anadolu yakasında bir perinatologa yaptırmak istiyorum. Eğer yaptırdıysanız tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mıdır İstanbul da? Şimdiden teşekkürler.

zeynep kamil' de yaptırabilirsiniz

Benimde 20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor. Özgür Deren diye bir dr u tavsiye etti diğer dr arkadaş. Sanırım şimdiden randevu almak lazım. Ya da Hacettepe ye gideceğim.

Kizlar ben de 17 haftalik hamileyim bebegim ultrasonda hep hareketsiz en fazla kolunu azcik oynatiyor cok korkuyorum sizlerin nasil ultrasonda hareketli mi kalp atislari iyi ama ck sukur

Ya arkadaslar bende nedense hep deli qibi ya anneme babama bisey olursa bunun haberini alirsam diye uzulup kendimi yiyorum bu durumun bebeqimin zekasini falan etkilemesinden cok korkuyorum olabilirmiki bole bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…