- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
- Konu Sahibi Bebegimbenimle
pazar kapalı oluyor cteside erken kapanıyor diye biliyorum dikkat et cnm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gitmeye calisayim o zamanpazar kapalı oluyor cteside erken kapanıyor diye biliyorum dikkat et cnm:)
Tamam canim haber ederimİmkânın varsa iyi olur bence bulursan banada haber ver fikrim olsun
Canim ben bi turlu eminonu'ne gidemedim, havalar da musait degildi biliyosun mecburen internetten satin aldim, yakinda gelirler heralde, haber vereyim dedimİmkânın varsa iyi olur bence bulursan banada haber ver fikrim olsun
Canım slm, internetten hangi markanınkini aldın?Canim ben bi turlu eminonu'ne gidemedim, havalar da musait degildi biliyosun mecburen internetten satin aldim, yakinda gelirler heralde, haber vereyim dedim
Canim kusura bakma yeni gordum mesaji, ebru maternity'ninkini aldimCanım slm, internetten hangi markanınkini aldın?
pazar kapalı oluyor cteside erken kapanıyor diye biliyorum dikkat et cnm:)
Ayni gun dogum yapicaz kismetse sizin kizinizmi oglunuzmu olcak? Ne gibi hazirliklar yaptiniz?paylasirsaniz sevinirim
Öncelikle çok geçmiş olsun.benim ilk hamileligimdede şeker yüksek çıkmıştı ama gittiğim Dr çok onemsememisti ben kendim biraz dikkat ettim yediklerime. Oglumda yaptırmadim bile şeker yuklemesini. Telaş yapma ama stres yaparsan birşeyler çıkar illaki o yüzden rahat ol cnm. Herşey olacağına varır. Hem yurtdışında imkânlar buradan daha iyi.-Graco Pack 'n Play Playard with Cuddle Cove Rocking Seat, Winslet
-Fisher-Price Cradle 'N Swing - Berceau
Bu ikisini aldim simdilik zaten dogumdan kisa sure sonra turkiyeye gitcem kismetse.turkiyedeki evimize odasini yapmayi planliyorum insallah.