• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2015 annelerii burayaaa

[Tamam="midpost: 41346716, member: 136961"]Canim ben bi turlu eminonu'ne gidemedim, havalar da musait degildi biliyosun :110: mecburen internetten satin aldim, yakinda gelirler heralde, haber vereyim dedim :KK52:[/QUOTE]
Tamam cnm saol :)

Ben yeni uye oldum,kismetse agustos 22 dogum ama o kadar kaygilaniyorumki bazan geceleri uyku tutmuyor,surekli sorular var beynimde saglikli olcakmi acana kilosu yerindemi,kalbi atiyormu bunun gibi ic giciklayici bir suru sorular acaba boyle kuruntu yapab tek anne adayi benmiyim:( yurt disindayim ben yanimda kimse Yok. Allahtan baska tekim :( Allahim insallah sag saglim kucagima almayi nasip eder.bu arada 4 tup bebek 2 asilama ve bir suru ilaclar kullandim hamile olamadim.bu hamileliligim supris oldu dogal yollardan.Allahim insallah tamamina erdirir

günaydın kızlar bebeğim çok hareketliydi ama dünden beri hareketleri azaldı, idrar yollarımda iltihaplanma çıktı. antibiyotik verdi dr. acaba o dokunmuş olabilir mi? böyle olan var mı acaba?

GÜNAYDIN BENİMDE SATA GÖRE 26 AĞUSTOS AMA DOKTOR 15 AĞUSTOSDA OLABİLCEĞİNİ SÖYLEDİ BENİM DE İLK HEYECANIM :)

Sanci degil ama karin agrilariniz oluyormu?sanki karniniz icten yirtiliyor gibi.benim henuz distan catlama yok ama cok agrilarim var.persembe randevum var ve detayli ultrasyon bakalim hayirlisi umarim hersey yolundadir.en son ultrasyonda oglum 1700gr cikti boyunu doktor soylemedi tahmindede bulunmadi ve hersey gayet guzel cikti. Ondan onceki detayli ultrasyonda oglumun sol bobreginde buyume vardi ama simdi normale donmus Allaha sukur!persembe icin heyecanliyim.sizin bebekleriniz kac kilo?since 1700 iyimi ?gecen hafta 30. Haftamdi

Ayni gun dogum yapicaz kismetse sizin kizinizmi oglunuzmu olcak? Ne gibi hazirliklar yaptiniz?paylasirsaniz sevinirim

Benim bir kızım var şimdide oglum olacak kismetse.hazırlık olarak buralarda takılırken veya başka sitelerde uygun sıfır veya sıfıra yakın kıyafetlerden aldım genelde. Kızımın beşiği var zaten ve büyük su anda onda yatıyor biraz daha yatar diye düşünerek ilk 3 ay için falan tiny love aldım ogluma ama onu kullanabilecek mıyız bilmiyorum.icinede sevi bebeğin çok fonksiyonlu yatış yastigindan aldım. Eksik olarak aslında bi göğüs kremi birde emzirme sutyenleri kaldı diyebilirim. Daha çanta hazırlamasını tabi. Bayramdan sonra artık eşyaları yıkayıp utuleyip hazırlamayı düşünüyorum o arada da çanta hazirlarim.

Sizin oğlunuz mu olacak yoksa kızınız mi? Hazırlıklar nasıl peki?

Benimde oglum olcak kismetse,bende kiyafetlerini aldim ,aolsun kuzenim turkiyeye gitmeden yikadi utuledi.bende fisher play yard aldim websitesinden,canta hazirlamadim.sampuanini falanda aldim! Oda hazirlamadim yatak odasinda beraber kalcaz babasi gorevde zaten doguma gelcek izine ,geri gitcek sonra!kuzenimde dogumda burada kismetse annemin vizesi bitti gelemicek :(hamileligimi tek basima yasiyorum bu yuzden cok soru isaretlerim oluyor!butun sonuclar iyi su ana kadar Allaha sukur.glukoz seviyem yuksek geldi onun icinde hergun olcuyorum bazan 120nin uzerine cikiyor cok korkuyorum diyete 2 gun once basladim diyetisyenle randevum 2 gun onceydi.onun disindabebegimin sol bobreginde buyume goruldu ama cok sukur gecmis.su anda bir sorunumuz yok cok sukur ama ben cok kaygiliyim malesef . az kaldi Allahin izniyle sag saglim kucaginiza alsaydik.

-Graco Pack 'n Play Playard with Cuddle Cove Rocking Seat, Winslet

-Fisher-Price Cradle 'N Swing - Berceau

Bu ikisini aldim simdilik zaten dogumdan kisa sure sonra turkiyeye gitcem kismetse.turkiyedeki evimize odasini yapmayi planliyorum insallah.

-Graco Pack 'n Play Playard with Cuddle Cove Rocking Seat, Winslet

-Fisher-Price Cradle 'N Swing - Berceau

Bu ikisini aldim simdilik zaten dogumdan kisa sure sonra turkiyeye gitcem kismetse.turkiyedeki evimize odasini yapmayi planliyorum insallah.
Öncelikle çok geçmiş olsun.benim ilk hamileligimdede şeker yüksek çıkmıştı ama gittiğim Dr çok onemsememisti ben kendim biraz dikkat ettim yediklerime. Oglumda yaptırmadim bile şeker yuklemesini. Telaş yapma ama stres yaparsan birşeyler çıkar illaki o yüzden rahat ol cnm. Herşey olacağına varır. Hem yurtdışında imkânlar buradan daha iyi.
Odası konusunda da başlarda zaten yanında yatıyor ben kızımı 10 aylık ayirdim yanimdan. Tabi aynı yatakta hiç yatmadik böylece ayırması daha kolay oldu.sende öyle yaparsın. Oralarda bazı şeyler daha uyguna bulunabilir tabiki dediginiz ürünler burada daha pahalıdır. Gerçi ben çok abartılı pahalı şeyler almayı gereksiz buluyorum çünkü kısa süreliğine kullanılıyor tabi tercih meselesi.
Aklınıza takılan ne olursa sorabilirsiniz isterseniz ozelden de yazabilirsiniz. Çok memnun oldum aynı günlerde doğum yapacağımız biriyle tanismaktan:))

Back
X