- Konu Sahibi Bebegimbenimle
Ben dayanamayip basladim canimkızlar bebişlere alışverişe hazırlıklara başladınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dayanamayip basladim canimkızlar bebişlere alışverişe hazırlıklara başladınız mı?
Yok be canım çok erken davranmışım,göremedik haftaya randevu aldım,inşallah gösterir kendini:) sen naptın,öğrenebildin mi ??meraba canim ogrendinmi bebisinin cinsiyetini merak ettim
14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))Yok be canım çok erken davranmışım,göremedik haftaya randevu aldım,inşallah gösterir kendini:) sen naptın,öğrenebildin mi ??
Aaaa ne güzel en azından artık kılık kıyafet bakınca neye bakıcağını bilirsin :) inşallah bende öğrenirim haftaya14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))
ay evet en cokda ona hevesleniyorum alisveris yapmaya sanki ilk cocugum :) kizimdada cok heyecen yapmistim alisveris yaparken :)Aaaa ne güzel en azından artık kılık kıyafet bakınca neye bakıcağını bilirsin :) inşallah bende öğrenirim haftaya
Olsun erkek çocuk alış verişi de farklı olur ama :) bizim ilk çocuk,heyecanımızı tahmin edebilirsin :) rabbim olmayan herkese nasip etsin ve bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinay evet en cokda ona hevesleniyorum alisveris yapmaya sanki ilk cocugum :) kizimdada cok heyecen yapmistim alisveris yaparken :)
Amin canim ins bilirim o heyecaniOlsun erkek çocuk alış verişi de farklı olur ama :) bizim ilk çocuk,heyecanımızı tahmin edebilirsin :) rabbim olmayan herkese nasip etsin ve bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına (kucağımıza)almayı nasip etsin,e artık hazırlıklara başlarsınızBenimkini 2 gün önce öğrendik arkadaşlar. Kızım oluyomuuş :)
Gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına (kucağımıza)almayı nasip etsin,e artık hazırlıklara başlarsınız
Sormaaa az önce eminönünden arabalara baktım,beşiklere fln ,o an alasım geldi,kıyafetlere henüz sadece bakıyorum çünkü cinsiyetimiz belli değil dahaHepimizinkini inşallah :) Hazırlıklar başladı. Erken gibi aslında ama insan dayanamıyor ki. O minik minik elbiseler, rengarenk zıbınlar
ne güzel benden iki hafta öndesinHepimizinkini inşallah :) Hazırlıklar başladı. Erken gibi aslında ama insan dayanamıyor ki. O minik minik elbiseler, rengarenk zıbınlar
Kızlar nasip olursa 30.08.2015 gibi bebişime kavuşacağım,sizin tarihler ne haydinnn dertleşelim doğuma dek
Ayyy hadi bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah30.08.2015 aynı bizimki galiba
Benim hamileliğin 2.ayından itibaren 62,64 arası gidip geliyor,60,61 le fln başladım gebeliğe..sen peki ???mrh kızlar. benimde 20 ağustos görünüyo doğum. kaç kilo aldınız acaba
Cinsiyeti belli oldu mu canım ???merhaba kızlar benimde yarın doktor kontrolüm var umarım artık cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum artık bende alışverişe başlamak istiyorum
ben 67 ile başladım boyum 1.65. 19.haftamdayım. 70-71 arası gidip geliyorum ve çok yiyorum sanki.böyle olursa sonumu pek iyi görmüyorum(Benim hamileliğin 2.ayından itibaren 62,64 arası gidip geliyor,60,61 le fln başladım gebeliğe..sen peki ???
Çok da değil canım,4 ayda 10kilo alan var,ben suyu kesince alıyorum,su içince fazla kilo almam,ama artık fazla su içemiyorum ne yazık kiben 67 ile başladım boyum 1.65. 19.haftamdayım. 70-71 arası gidip geliyorum ve çok yiyorum sanki.böyle olursa sonumu pek iyi görmüyorum(