• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2015 annelerii burayaaa

Yok be canım çok erken davranmışım,göremedik haftaya randevu aldım,inşallah gösterir kendini:) sen naptın,öğrenebildin mi ??
14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))

14uncu haftada %100 erkek diyebilirim dedi drum ama bize pipis gostermedi canim :) biraz endiseliyim o yuzden acikcasi carsamba veya persembe randevum var bakalim gider gitmez pipi gormek istiyorum dicem :)))
Aaaa ne güzel en azından artık kılık kıyafet bakınca neye bakıcağını bilirsin :) inşallah bende öğrenirim haftaya

ay evet en cokda ona hevesleniyorum alisveris yapmaya sanki ilk cocugum :) kizimdada cok heyecen yapmistim alisveris yaparken :)
Olsun erkek çocuk alış verişi de farklı olur ama :) bizim ilk çocuk,heyecanımızı tahmin edebilirsin :) rabbim olmayan herkese nasip etsin ve bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hepimizinkini inşallah :) Hazırlıklar başladı. Erken gibi aslında ama insan dayanamıyor ki. O minik minik elbiseler, rengarenk zıbınlar :KK69:
Sormaaa az önce eminönünden arabalara baktım,beşiklere fln ,o an alasım geldi,kıyafetlere henüz sadece bakıyorum çünkü cinsiyetimiz belli değil daha :110::110:

ben 67 ile başladım boyum 1.65. 19.haftamdayım. 70-71 arası gidip geliyorum ve çok yiyorum sanki.böyle olursa sonumu pek iyi görmüyorum:KK43:(
Çok da değil canım,4 ayda 10kilo alan var,ben suyu kesince alıyorum,su içince fazla kilo almam,ama artık fazla su içemiyorum ne yazık ki

Back
X