• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2015 annelerii burayaaa

Merhabalar guzel anneler
benimde allahin izniyle bir oglum olcak.Dun ayrintili ultrasona girdik cok sukur hersey yolunda.iki haftadir hareketlerini ufaktan hissetmeye baslamistim.ufak misir patlamasi,titresimler gibiydi bebegimin hareketleri.ama dunden beri icerde harp cikardi cocuk yeri gogu yıkıyo valla oglusumsiz ne durumdasiniz hanimlar bebeginizin hareketlerini hissetmeye basladinizmi?
58 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. bu gidisle 70 i bulucam hamilelik sonuna kadar

Merhabalar guzel anneler
benimde allahin izniyle bir oglum olcak.Dun ayrintili ultrasona girdik cok sukur hersey yolunda.iki haftadir hareketlerini ufaktan hissetmeye baslamistim.ufak misir patlamasi,titresimler gibiydi bebegimin hareketleri.ama dunden beri icerde harp cikardi cocuk yeri gogu yıkıyo valla oglusumsiz ne durumdasiniz hanimlar bebeginizin hareketlerini hissetmeye basladinizmi?
58 kiloyla hamile kaldim suan 63 kiloyum. bu gidisle 70 i bulucam hamilelik sonuna kadar
Ahhh gözün aydın canım benim,bizim kız içerde bişeyler yapıyor ama barsak hareketimi bebek mi anlamıyorum,bir de göbek çevremde bi hareketlenme oluyor genelde,yine bebiş değildir herhalde diyorum... Tabi senin 20. Hafta hissetmen normal...çok istiyorum o hareketleri hissetmeyi yaa,gerçi babası gbi tembel olursA geri kalan 5 ayı uyuyarak geçirir :KK70::KK70::KK70:

Ahhh gözün aydın canım benim,bizim kız içerde bişeyler yapıyor ama barsak hareketimi bebek mi anlamıyorum,bir de göbek çevremde bi hareketlenme oluyor genelde,yine bebiş değildir herhalde diyorum... Tabi senin 20. Hafta hissetmen normal...çok istiyorum o hareketleri hissetmeyi yaa,gerçi babası gbi tembel olursA geri kalan 5 ayı uyuyarak geçirir :KK70::KK70::KK70:

Canim benim masallah size:KK71:
cok sevindim,yakinda daha guclu hissedeceksindir.bence onlarda bebek hareketleridir.cok kucuk oldugu icin daha hafif kipirtilar ,titresimler gibi hissediyosundur en azindan bende oyle olmustu:KK48:
allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah:KK36:

Canim benim masallah size:KK71:
cok sevindim,yakinda daha guclu hissedeceksindir.bence onlarda bebek hareketleridir.cok kucuk oldugu icin daha hafif kipirtilar ,titresimler gibi hissediyosundur en azindan bende oyle olmustu:KK48:
allah hepimize bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah:KK36:
Amin amin canım benim çok sağolasın...ayyy bebek diyosun haaa daha bi sevindim şimdiii,annesi yer onun hareketlerinii :KK36::KK36::KK46:

Merhabalar guzel anneler
Canim ben de yeni girdim ayrintiliya, cok sukur iyi cikti benim tosun da :nazar::KK48: zaten seninle yakin dogumumuz, hepimiz bir avazda kurtuluruz insallah :KK49:

Tabi canim ama benimkinin az erkeni bayrama denk geliyor o yuzden korkuyorum :KK17: doktorum bayram tatiline gider de ben kimseyi bulamazsam diye :KK61:
Eyvah eyvah bayramda çoğu gider yaa,allah yardımcın olsun da bu hepimiz için geçerli bence,hepimiz riskteyiz :))) bayram kaçına geliyor ki

17 temmuz 1. Gunu yanlis bilmiyosam. Oncesinde dogurup kurtulalim bence :KK45:
17 temmuz 1. Gunu yanlis bilmiyosam. Oncesinde dogurup kurtulalim bence :KK45:
Evet senin düşük de olsa bi ihtimal var ama düşğnme bunları stres yapma kendi,bayram öncesi gelirse gelişimini tamamlamış olur annesi,hayırlısı de,geç olsun güç olmasın de :)

Evet senin düşük de olsa bi ihtimal var ama düşğnme bunları stres yapma kendi,bayram öncesi gelirse gelişimini tamamlamış olur annesi,hayırlısı de,geç olsun güç olmasın de :)
Diyorum tabi canim, doktoruma da soyledim bu bayram kimse bi yere gitmicek ona gore diye :KK48: zaten kisa bu bayram hem de hafta sonuna denk geliyor 2 gunu :KK49: valla millet beni tepe koyacak buna mi seviniyosun diye ama napayim :KK17:

Back
X