- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
- Konu Sahibi Bebegimbenimle
22 ağustos muhtemel tarih...ikinci bebeğimi kucağıma alıcam inş. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıdemli anneyiz yanîiiiii, hadi hayırlısı22 ağustos muhtemel tarih...ikinci bebeğimi kucağıma alıcam inş. :)
Benim ilk canım :)Hayırlısı cnm.senin ilki kız mi erkek mi
Kızlar nasip olursa 30.08.2015 gibi bebişime kavuşacağım,sizin tarihler ne haydinnn dertleşelim doğuma dek
Canim ben de anne bebek cantasini sirt cantasi istemistim. Turkiye'de bulamadim ama yabanci bir internet sitesinden aldim. Marka model vs hatirlamiyorum ama istersen bakarimMerhaba annelerr, kullanıslı bir sırt cantası arıyorum bebisin malzemeleri icin.
Siz neler aldınız?
Canim ben de anne bebek cantasini sirt cantasi istemistim. Turkiye'de bulamadim ama yabanci bir internet sitesinden aldim. Marka model vs hatirlamiyorum ama istersen bakarim
Ben de lohusa geceligi ariyorum istanbul'da, hic bulamadim sadece internette var onlarin da bedeninden emin olamadim. Alan arkadaslar vardir, nerelerden aldiniz
Yabancı internet sitesinden alsam kac ayda gelecek kimbilir, sen nereden almıstın?Canim ben de anne bebek cantasini sirt cantasi istemistim. Turkiye'de bulamadim ama yabanci bir internet sitesinden aldim. Marka model vs hatirlamiyorum ama istersen bakarim
Ben de lohusa geceligi ariyorum istanbul'da, hic bulamadim sadece internette var onlarin da bedeninden emin olamadim. Alan arkadaslar vardir, nerelerden aldiniz
Aaa hemen bakayim, cok tesekkurler canimCnm eminonune gidersen havuzlu handa bulabilirsin orası tamamen bebek doğum eşyalarıyla dolu
Yabancı internet sitesinden alsam kac ayda gelecek kimbilir, sen nereden almıstın?
Lohusa geceligi degil de pijama takımı aldım ben simdilik. Onu da Eminonun den aldım. Gaayet cicili biciili:)
Cnm simdi nasil tarif etsem ki sana biliyorsun o taraflar karisik biraz gidince sorsan daha rahat bulursun sanki bankalar falan var o tarafa cikarken gelinlikciler var ama senin sorman daha saglikli bi tarif olur bencemidnaost: 41217279 .!.:Aaa hemen bakayim, cok tesekkurler canim
Bu arada havuzlu han ne tarafta kaliyor
Hangisi acaba o meshur internet sitesi Ozelden yazar mısın?Canim ben her seyin satildigi su meshur site var ya ordan aldim. Normalde 1 hafta 10 gun icinde geliyor ama ben alisverisi biraz abartinca toplanip gelmesi uzun surdu tabi
Eminonune bakmak farz oldu anlasilan
Tamam canim gidince sorarim, ben de hep karistiriyorum oralariCnm simdi nasil tarif etsem ki sana biliyorsun o taraflar karisik biraz gidince sorsan daha rahat bulursun sanki bankalar falan var o tarafa cikarken gelinlikciler var ama senin sorman daha saglikli bi tarif olur bence
Tamam canim gidince sorarim, ben de hep karistiriyorum oralari
Cok tesekkurler canim, hafta sonuna giderimcaminin arka tarafından girişler var o kurukahvecinin ordan girme caminin arka girişinin o taraflardaki girişteki yerlere sor söylerler zaten o taraftan dümdüz çıkıyorsun. tarif ederler sana.yanlız taksit falan yapmıyorlar çarşıda:) nakit geçiyor yada kredi kartına tek çekim yapıyorlar mı hatırlamıyorum:) tedarikli gidersin yani:)