• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2015 annelerii burayaaa

Tesekkurler.Belkide cok onemsenecek birsey degildir ama buradaki doktorlar en kotu ihtimali en basta soyluyorlar.onun disinda butun hamileligim stresli gecti hic keyfini cikaramadim.insallah bundan sonra stressiz gecer.bu arada sali ultrasyon icin heyecanliyim.umarim hersey yolundadir.sizin bebeginiz cok hareketlimi?ben artik sadece donmelerini hissediyorum birde hickiriklarini.bazan cok hareketli bazanda cok durgun.Allahtan doppler var evde kalbini dinleyebiliyorum.artik kucagima almak icin sabirsizlaniyorum Allah hepimizin yavrularini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.birde sola yatin diyor doktor ama ben sola yatinca rahat edemiyorum siz buna dikkat ediyormusunuz?

Doktorlar bazen soğukkanlı olabiliyorlar.herşey olacağına varir. Siz bundan sonra tadını çıkarmaya bakın.ben kızına hamileyken bende böbrek büyümesi cikmisti. Dr un bitanesi sen nasıl ayakta duruyorsun. Ağrıdan surunuyor insanlar bu haldeyken bilmem ne.başka Dr kar başına toplandı herkes eline alıp raporu inceledi falan gorsen dünyada eşi benzeri olmayan hastalığa yakalandim sanirsin.çok şükür birşey olmadı 38 . haftada suni sanciyla gebelik zehirlenmesinin olmasininda etkisiyle doğuma aldilar. Doğumdan sonra yavrumda çok iyiydi bende. Artık herşey yolundaysa düşünme hiç. Bu arada sürekli kalp atışını dinleyip kendine stres yapma rahatlatiyorsa sen bilirsin tabi.bizde öyle bir cihaz yok sonuçta:)
Hareketlerine gelince bnmki çok hareketli. Ama ben pek yyorulmadigim için bu kadar hissediyor olabilirim. Yorgun olduğun zaman çok hissetmesini zaten. Ben genelde sola yatmaya çalışıyorum 10 gün öncesine kdr sağda uyuyakaldığı da çok büyük ağrıyla uyaniyordum hareket edemiyordu. Şimdi olmuyor.ama hala sola yatmaya çalışıyorum. Bebeğe oksijen daha iyi gidermiş.doğuma kdr herşey onun için allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tesekkurler.Belkide cok onemsenecek birsey degildir ama buradaki doktorlar en kotu ihtimali en basta soyluyorlar.onun disinda butun hamileligim stresli gecti hic keyfini cikaramadim.insallah bundan sonra stressiz gecer.bu arada sali ultrasyon icin heyecanliyim.umarim hersey yolundadir.sizin bebeginiz cok hareketlimi?ben artik sadece donmelerini hissediyorum birde hickiriklarini.bazan cok hareketli bazanda cok durgun.Allahtan doppler var evde kalbini dinleyebiliyorum.artik kucagima almak icin sabirsizlaniyorum Allah hepimizin yavrularini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.birde sola yatin diyor doktor ama ben sola yatinca rahat edemiyorum siz buna dikkat ediyormusunuz?
Evde dopler mi var

Bebisleriniz dogum pozisyonuna ulastimi kizlar ben 37+2 oldum doktor bebegimin kafasinin henuz yerlesmedigini soyledi ne yapilabilir inmezse sezaryen olur dedi

IMG_20150530_223003.jpg IMG_20150530_223044 - Kopya.jpg IMG_20150530_222955.jpg KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Tonly_time, post: 42117522, member: 478249"]:nazar:sağlıkla, neşeyle büyüsün inşallah:nazar:[/QUOTE]

Cok tesekkurler darisi diger hamilelerin basina:)

Back
X