0428 tunceli:)nasıl oluyor bilmiyoırum ama bütün gün telefon gözünde bekliyorsun haa aradı haa arıyacak diye, öyle bi nokta atışı yapıyorlarki telefondan bi 1 dk uzaklaşıyorsun bi bakmışsın 0428........ bi numara.... o anki hislerimi buraya yazmayım, öldür beni daha iyi yani
canim saol.. annemle aramiz cok iyi cok sukur ara ara ceyiz lafi etmeye basladi ama rahat bi 10 gundur sormuyo erdiyi..kizlarrrrrnasilsiniz ...
HuzuraErdim tatlim annenden tepki var mi merak ettim seni
aa cnm uzuldum simdi askerlik psikolojisiyle beraber birlesince kotu olmuştur. .canim saol.. annemle aramiz cok iyi cok sukur ara ara ceyiz lafi etmeye basladi ama rahat bi 10 gundur sormuyo erdiyi..
erdi cok kotu is bulamicam diye kafayi yedi polislik falan da olmayinca konusmuyo sessiz uzaklasmasindan korkuyorumişim yok önümü goremiyorum sana güvence veremiyorum dedi
bu aralar hersey ust uste geliyor anlayacgin canim.. sen nasilsin?
Acemide malesef pek arayamiyorlar.beni sadece aksamlari ankesorluden 1kere arayabiliyordu. Sagligi sihatleri yerinde olsunda bikere alo diye sesini duymak bile yetiyor.ızmır gaziemırde asker'i olan varmı kızlar. acemi birliginde arayablıyor mu gorusme ımkanlarınız nasıldı acemide ?
biri rutbeli ikisi er mis tatlim..pkk sebep mi ararOff carsi izninde vurmak nedir arkadas yarütbeli falan degil erlermis dimi? Özel bi nedeni var mi rastgele mi vurdular acaba
bende şimdi okudum haberibiri rutbeli ikisi er mis tatlim..pkk sebep mi arar...cok üzüldüm icim yandı resmn.ve doguda neden carsi izni olmadigini cok net anladim.
canim hosgeldin ozledik seni..bnm askerim de yakalandı 7 gun ceza verdiler bu ceza 21 de olabiliyomus ama hmn askeri mahkemeye cikmaz gerci komutanin nasil olduguna bagliymis birazdaBiraz once askerimle konusuyoduk komutan geldi tel. Gordu tel. Teslim etmesi gerekiyomus ins. Tutanak tutulmaz dedi tutulursa dedim 1 hafta askerligi uzarmis ama internette tutanagi mahkemeye gidenler oldugunu okudum adli siciline isledigini falan bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi yada basina boyle bi olay gelen
urfada ne işin var tatlımGunaydin kaderdaslarim ben geldim sanliurfadan hepinize selam olsun
hosgeldin canim ozledik seni hakkaten.. insallah sadece askerligi uzar canimBiraz once askerimle konusuyoduk komutan geldi tel. Gordu tel. Teslim etmesi gerekiyomus ins. Tutanak tutulmaz dedi tutulursa dedim 1 hafta askerligi uzarmis ama internette tutanagi mahkemeye gidenler oldugunu okudum adli siciline isledigini falan bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi yada basina boyle bi olay gelen
Biraz once askerimle konusuyoduk komutan geldi tel. Gordu tel. Teslim etmesi gerekiyomus ins. Tutanak tutulmaz dedi tutulursa dedim 1 hafta askerligi uzarmis ama internette tutanagi mahkemeye gidenler oldugunu okudum adli siciline isledigini falan bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi yada basina boyle bi olay gelen
bnmki 7 gun ceza aldi..komutanin tutumuna gore degisiyo cnmÇok büyütüyorlar ya.
Benim sevdicek de kaç kez yakalandı,arkadaşları da öyle,en fazla tepki sok cebine oldu.
Tutanak,mahkeme falan ne alaka yani ?
Sanki kaçakçılık yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?