Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ayni seyi bnde yasiyorum, cok sukur oyle gunler olmadi aramayali.ama dedigim gibi butun gun beklerken telefon bir cevapsiz arama girmek gibisi yok. Kacurdiginami yanarsin, yoksa 2 saat aciklama yapmak zorunda kalmayami. Onlarda hakli okadar sira bekliyorlar aramak icin cvp veren yok...ama gorundugu gibi degil iste...

kizlarrrrr nasilsiniz ...
HuzuraErdim tatlim annenden tepki var mi merak ettim seni

0428 tunceli:)
ayni hissi iki defa yaşadım

kizlarrrrr nasilsiniz ...
HuzuraErdim tatlim annenden tepki var mi merak ettim seni
canim saol.. annemle aramiz cok iyi cok sukur ara ara ceyiz lafi etmeye basladi ama rahat bi 10 gundur sormuyo erdiyi..

erdi cok kotu is bulamicam diye kafayi yedi polislik falan da olmayinca konusmuyo sessiz uzaklasmasindan korkuyorum işim yok önümü goremiyorum sana güvence veremiyorum dedi

bu aralar hersey ust uste geliyor anlayacgin canim.. sen nasilsin?

ızmır gaziemırde asker'i olan varmı kızlar. acemi birliginde arayablıyor mu gorusme ımkanlarınız nasıldı acemide ?

aa cnm uzuldum simdi askerlik psikolojisiyle beraber birlesince kotu olmuştur. .
sana iyi bi hayat yasatamama endisesi..Destek ol canim icine kapanmasina izin verme..bizde idare ediyoruz işte

Off carsi izninde vurmak nedir arkadas ya rütbeli falan degil erlermis dimi? Özel bi nedeni var mi rastgele mi vurdular acaba

ızmır gaziemırde asker'i olan varmı kızlar. acemi birliginde arayablıyor mu gorusme ımkanlarınız nasıldı acemide ?
Acemide malesef pek arayamiyorlar.beni sadece aksamlari ankesorluden 1kere arayabiliyordu. Sagligi sihatleri yerinde olsunda bikere alo diye sesini duymak bile yetiyor.

Off carsi izninde vurmak nedir arkadas ya rütbeli falan degil erlermis dimi? Özel bi nedeni var mi rastgele mi vurdular acaba
biri rutbeli ikisi er mis tatlim..pkk sebep mi arar ...cok üzüldüm icim yandı resmn.ve doguda neden carsi izni olmadigini cok net anladim.

bende şimdi okudum haberi... yok böyle bişey ya
biri rutbeli ikisi er mis tatlim..pkk sebep mi arar ...cok üzüldüm icim yandı resmn.ve doguda neden carsi izni olmadigini cok net anladim.
bende şimdi okudum haberi ( diyecek bişey bulamıyorum.

Gunaydin kaderdaslarim ben geldim sanliurfadan hepinize selam olsun

Biraz once askerimle konusuyoduk komutan geldi tel. Gordu tel. Teslim etmesi gerekiyomus ins. Tutanak tutulmaz dedi tutulursa dedim 1 hafta askerligi uzarmis ama internette tutanagi mahkemeye gidenler oldugunu okudum adli siciline isledigini falan bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi yada basina boyle bi olay gelen

canim hosgeldin ozledik seni..bnm askerim de yakalandı 7 gun ceza verdiler bu ceza 21 de olabiliyomus ama hmn askeri mahkemeye cikmaz gerci komutanin nasil olduguna bagliymis birazda

hosgeldin canim ozledik seni hakkaten.. insallah sadece askerligi uzar canim

Çok büyütüyorlar ya.
Benim sevdicek de kaç kez yakalandı,arkadaşları da öyle,en fazla tepki sok cebine oldu.
Tutanak,mahkeme falan ne alaka yani ?
Sanki kaçakçılık yapıyorlar.

Çok büyütüyorlar ya.
Benim sevdicek de kaç kez yakalandı,arkadaşları da öyle,en fazla tepki sok cebine oldu.
Tutanak,mahkeme falan ne alaka yani ?
Sanki kaçakçılık yapıyorlar.
bnmki 7 gun ceza aldi..komutanin tutumuna gore degisiyo cnm

gerci bzmki farklıydı telini caldirmisti bnm ki..caln çocuğu görmüş kavga etmisti ondan ceza aldi..ztn komutanlar biliyo teli bn kavgadan aldim cezayi demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…