yeşommm daha dur destur bi hafta oldu gideli usta birliğinee:) usta birliğide ilk zamanlar acemiliğin ilk zamanları gibi olur. Orda kaldıkça rahatlayacak zamanla kuşum benim.
canim hosgeldin :) benim askerimde sakarya da :)Merhaba arkadaşlar benim sevdiceğim de ağustosta gitti şuan sakaryada şubatta gelecek
cok sukur canim allah insallah 10lu gunleri de gosterirÇok şükür 100'den düştük.
yanına gidebiliyor musun hiç canımcanim hosgeldin :) benim askerimde sakarya da :)
ah nerdeee canim.. ben belcikada yasiyorumyanına gidebiliyor musun hiç canım
Zor canım ya Allah kavuştursun inşallahah nerdeee canim.. ben belcikada yasiyorum
pomem yakti biziiipolislik sinavlarina girecekti erdim kimliginde yasi 1 yas buyuk yaziyo kabul edilmemis resmen çöktük ikimizde.. askerim bunalima girdi resmen bi is yapamicam artik diye yedi bitirdi kendini
hayirlisi olsun yinede cnm.... her kapatilan kapi acilacak bi kapi vardir siz guclu durmaya bakin <3
benimki de aramadı bgün ya
Yani beni biri bogusun... 3gundur telefonu yanimdan ayirmiyom... kendi kendime sinirlendim telefonu firlatim koltaga mutfa gittim geldim aramis sinirden guduracamnasıl oluyor bilmiyoırum ama bütün gün telefon gözünde bekliyorsun haa aradı haa arıyacak diye, öyle bi nokta atışı yapıyorlarki telefondan bi 1 dk uzaklaşıyorsun bi bakmışsın 0428........ bi numara.... o anki hislerimi buraya yazmayım, öldür beni daha iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?